Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Nye misjonærer i Canada

MISJONÆRFAMILIE: Våre nye medarbeidere i Canada: Pastor Andrew og Melanie Victor sammen med barna Sarah Michaela og Annelyn.
Ingenting er mer effektivt enn å bruke nasjonale vitner til å nå ut til sitt eget folk. De kjenner kulturen og språket bedre enn folk utenfra. Når det gjelder misjon i Canada, har vi nå funnet frem til den beste løsningen: Andrew og Melanie Victor.

Tekst og foto: Svein-Magne Pedersen

I 1994 ble vår canadiske stiftelse godkjent av de canadiske myndigheter. Vi ville ha en base der hvor vi kunne kalle misjonærer fra Norge til å arbeide blant skandinaver og indianere i provinsen British Columbia. Siden da har vi hatt flere norske misjonærer på feltet i Canada. De har samarbeidet med Chilliwack Native Pentecostal Church og nådd ut med evangeliet til indianerstammen Sto:lo Nation (som betyr elvefolket). Stammen teller 10.000 og har 33 reservater, hovedsakelig langs elva Fraser River. Den renner ut ved storbyen Vancouver.

Det har merkelig nok ikke alltid vært lett å få tak i norske misjonærer til å virke fast på dette feltet. Tanken slo meg sist sommer: Hvorfor ikke finne arbeidere som har bakgrunn blant indianerne? Loddet falt da på Andrew og Melanie Victor. Hovedpastorene i Chilliwack Native Pentecostal Church er Andrews mor og far, Patti og Gary Victor. Begge ekteparene er pastorer i menigheten.

Både Andrew og Melanie har studert teologi på Prairie Bible College i byen Three Hills, hun i fire år, han i fem. Andrew tok flysertifikat i forbindelsen med utdannelsen. Dette for å kunne fly misjonærer fra sted til sted på øde plasser langt nord i Canada. Melanie har i tillegg utdannelse som lærer. De har to små barn nå. Derfor er hun hjemmeværende nå. Paret flyttet til byen Chilliwack i 2002 for å arbeide i menigheten. Ved siden av å delta på ungdomsmøter og vanlige møter, er Andrew og Melanie opptatt med disippeltrening av de nyfrelste. En indianer kan fort bli frelst, men å få vedkommende til å bli en solid kristen, innebærer mye arbeid. Indianermenigheten har også et arbeid blant hjemløse. Disse pleier hver søndag å komme på møtene. Her får de Guds ord forkynt, mat og omsorg.

De hvite kom med ildvannet til indianerne og skadet en hel folkegruppe. 80 prosent av alle over 15 år er skadet av alkohol og narkotika. MJL vil være med på å betale tilbake på noe av det som vi skylder dette folket. Takk for forbønn og støtte til dette arbeidet!

Gud velsigne Andrew og Melanie!

MATKØ: Etter møtet stiller de hjemløse og andre møtedeltakere opp for å få gratis mat og drikke.

EKTE INDIANER: En indianer etter et møte i Chilliwack Native Pentecostal Church. Jeg ville ta et bilde av ham, men først nektet han og sa spøkefullt: «Tar du et bilde av meg, tar jeg deg!» Så smilte han bredt og sa: «Det er greit, bare ta et bilde.»

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15