Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Svein-Magnes bønn leget syk bergenser i Belgia

SÅ TV I BELGIA: Kari Guhnfeldt la hånda på fjernsynsapparatet og fikk livsgleden og energien tilbake.
Kari var nyoperert og avkreftet etter lang tids sykdom. Da hun la hånda på TV-en, fikk hun energien og livsgleden tilbake.

Tekst: Marta Moan Kristiansen
Foto: Tarjei Gilje

Store psykiske belastninger i begynnelsen av 90-tallet gjorde at Kari Guhnfeldt ble fysisk syk. Sammen med sin mann hadde hun bodd i Bergen fram til da. I 1995 ble ektefellen tilbudt en stilling som offiser ved NATO-styrken i Belgia. Her bosatte de seg helt sør i landet, i Casteau, en landsby utenfor Mons. Kari pendlet mellom familie og slekt i Bergen, og ekteparets hjem i Belgia. Helsetilstanden hennes hadde vært dårlig i 5–6 år før Haukeland sykehus i Bergen fant svulsten. Den lå på leveren. Det neste halvåret bestod stort sett av legebesøk og prøver.

Sjelden svulst

Vakthavende lege, opprinnelig fra Eritrea, fortalte at sykehuset prøvde å finne primær-svulsten. Kari ble veldig skremt av denne opplysningen, hun syntes det var nok med en svulst! – Svulsten jeg hadde på leveren var svært sjelden, forteller Kari, – på Haukeland forstod de lite av den. Derfor innhentet sykehuset ekspertise fra London Free Hospital i England. Når Kari var hjemme i Norge, var hun ofte på Haukeland for å ta nye prøver. Hun ble derfor svært godt kjent med sykehuset hvor hun tidligere hadde jobbet som hjelpepleier i ti år.

Operasjonen

Haukeland sykehus valgte å la sykehuset i Belgia foreta operasjonen. Kari hadde nå vært ved svak helse i lang tid, og var forberedt på det meste. I februar 1996 var alt klart for den store og kompliserte operasjonen. Den skulle foregå på Hopital Erasme ved Universite Libre de Bruxelles, Cliniques Universitaires de Bruxelles. Før operasjonen fikk hun nattverd av den norske militærpresten, Georg Jokstad, som var tilknyttet NATO-basen. Kari fikk Belgias beste leverkirurg, professor Dr. Gelin. I motsetning til hva som er vanlig, viste det seg at den store svulsten, en cyste, var godartet. Svulsten veide et halvt kilo, og legene måtte løfte med begge hender når de tok den ut. En del av leverlappen ble også fjernet under operasjonen. De fant også et hull i gallegangen som de lappet sammen. Kari endte opp med dren og to poser på magen.

Blodpropp

Selv om operasjonen var vellykket, var ikke alt vel. Bergenseren var nedkjørt etter en lang periode med sykdom. Hun slet med angst og følte seg ofte ensom uten den nærmeste familien rundt seg. Forpliktelsene med å representere Norge under middager matchet dårlig med helsetilstanden hennes. Hun orket heller ikke å feire 50-årsdagen sin i mars. På ekteparets 30 års bryllupsdag, hadde Kari permisjon fra sykehuset og skulle nyte dagen hjemme. Noen hyggelig dag skulle det ikke bli. – Jeg fikk blodpropp i lungen, klarte ikke å puste, og trodde jeg skulle dø. Kari ble i hui og hast kjørt til sykehuset. Selv om ekteparet hadde mye å feire i 1996, satte Kari sin helsetilstand en effektiv stopper for det meste. – Jeg følte meg helt nedkjørt og avkreftet. – Det var en forferdelig tid. Kari blar i albumet fra utenlandsoppholdet, kikker på bildene og fastslår at hun ser 20 år eldre ut enn hun egentlig var.

En hilsen fra Norge

En tid senere satt hun alene hjemme og så på TV. I likhet med mange av de andre norske familiene tilknyttet NATO-basen, sørget ekteparet for å ta inn sendingene fra TV2. Svein-Magne Pedersen kom i TV-ruta og ba for syke under programmet «Lønning Direkte». – Han sa man kunne legge hånda på fjernsynsapparatet, og det gjorde jeg. – Jeg husker ikke helt hva jeg ba om, sier Kari, – men jeg var så utrolig avkreftet. – Tro det eller ei, men de fysiske og psykiske smertene forsvant, det samme gjorde den bunnløse energimangelen. Endelig var et langt og smertefullt kapittel i livet hennes over. Kari fikk livsgleden og kreftene tilbake igjen. Det ble så godt!

Nok et bønnesvar

I oktober 1980 ble Bergenskvinnen Kari Guhnfeldt operert i skjoldbruskkjertelen. Uheldigvis ble en nerve eller muskel skadet under operasjonen. Når hun kikket ned, så det venstre øyet rett frem, mens det høyre fungerte slik det skulle. – Jeg var ung og forfengelig, og ble veldig fortvilet over situasjonen, forteller Kari. Etter en tid kom hun over en artikkel i et norsk ukeblad. Svein-Magne var omtalt som en som ba for syke, og mange rapporterte om helbredelser. Kari skrev et brev til Pedersen og la ved returporto. Få dager senere fikk hun en bønneduk i posten. Denne hadde hun liggende på kroppen døgnet rundt. Plutselig en dag merket hun at noe var forandret, det venstre øyet fungerte slik det gjorde før operasjonen. Dette er en av i alt tre helbredelser Kari har opplevd gjennom Misjonen Jesus Leger.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15