Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Mirakellørdag på Gardermoen:
20 ble frelst, og Lisbeths MS snudde

I alt tjue personer ble frelst på Mirakellørdag den 22. april. Seminaret ble arrangert på Clarion Hotel Oslo Airport som ligger rett ved flyplassen. Flere av deltakerne hadde aldri tidligere vært på et kristent møte. Noen hadde sett Svein-Magne kun på TV, og ville se ham i levende live, andre hadde snublet over møteannonsen på internett.

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

Deltakerne kom fra blant annet Alta, Tromsø, Stavanger, Sigdal, og søta bror var også representert. Fra nabokommunen Hurdal kom Lisbeth Stewart. Hun hadde vært så heldig å bli invitert med av en fremmed som også betalte for kalaset.

Skeptisk, – og heldig

– Jeg kaller meg kristen nå, sier Lisbeth Stewart (60), opprinnelig fra Oslo, men bosatt i Hurdal. Da Bjørn, kameraten til venninna Marianne, inviterte begge damene, og til og med betalte for seminaret og måltidene, var avgjørelsen enkel. Lisbeth og Bjørn hadde aldri møttes før, så hun er imponert over å treffe en fremmed som var så sjenerøs.

Lisbeth har aldri i sitt voksne liv vært på et kristent møte, og innrømmer at hun var litt skeptisk på forhånd. Hun hadde reist seg og gått om hun ikke hadde vært bekvem med opplegget, men likte seg så bra at hun ble til slutt.

Overrasket seg selv

– Jeg er fryktelig glad jeg ble med! Nå forteller jeg til andre at jeg har tatt imot Jesus og at jeg ble bedt for. Trekløveret som dro i lag til seminaret, gikk fram under frelsesinnbydelsen, Lisbeth først.

– Jeg er veldig, veldig overrasket over at jeg gikk fram under innbydelsen, følte at jeg skulle gjøre det, og at det var riktig, forklarer Lisbeth. Nå har Lisbeth begynt å pleie det nye livet sammen med Marianne, Bjørn og noen flere som treffes til kristent fellesskap privat. Lisbeth er nysgjerrig på hva som rører seg i kristne miljøer, og skal derfor begynne å orientere seg nå som hun er medlem av det gode lag. Hun har alt besøkt det kristne treffstedet i Skedsmo, Mercy House, hvor hun likte seg veldig bra. Neste stopp er Oslo Kristne Senter.

Bedre enn på 24 år

Etter flere bolker med undervisning av Solveig og Svein-Magne Pedersen, sjekket de åtti seminardeltakerne inn i forbønnskøen. Lisbeth var en av de som søkte hjelp. Hun har hatt multippel sklerose (MS) siden hun var 36 år.

– Jeg har vært både lam og blind i perioder; før jul satt jeg i rullestol, forteller hun. Lisbeth går vanligvis veldig ustøtt, og mister stadig balansen. Ofte går hun seg på stoler, bord-hjørner osv. Når hun går trapper, kan hun ta bare ett trinn om gangen.

En uke etter seminaret er framgangen tydelig: – Nå er jeg mye, mye bedre. – Jeg har ikke gått så bra på 24 år, bekrefter hun, både glad og overrasket. Forøvrig er hun litt av ei kaffekjerring, og drikker bøttevis hver dag. Men sykdommen har gjort at hun stadig mistet kaffekoppen, noe som resulterte i knuste kopper og kaffesøl. Etter forbønnen er hun blitt stø på hånda.

Fikk bibel

– Hverdagen har i det hele tatt blitt enklere, ting går mer automatisk, hun behøver ikke som tidligere å planlegge og tenke igjennom alle ulike gjøremål. Selv tror hun at forandringen skyldes forbønnen. Gud grep inn, og han brukte nok en person som var fremmed for henne, nemlig Svein-Magne Pedersen. Hun mener han er et redskap for Gud.

Lisbeth har også mottatt en bibel som en gave fra Bjørn, og denne har hun begynt å lese i. Forøvrig er hun ikke helt borte vekk når det gjelder bibelkunnskap; Lisbeth Stewart har tross alt vokst opp med en kristen far, og det på Sørlandet, så litt peiling har hun.

SMERTEFRI: Edith Kopperudmoen fra Maura, forstuet skulderen sin for 12 år siden. Siden har hun hatt mye smerter. Mest av alt ønsket hun å bli smertefri i arm og skulder, – og ble det etter forbønn. Nå greier hun fint å løfte armen mot taket.

STINN BRAKKE: Åtti personer var påmeldt til Mirakellørdag på Gardermoen.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15