Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Nytt fremstøt i Spania

NY RYGG: En glad José Antonio Diaz (35) kan med stor glede bekrefte at prolapsen i ryggen er borte. Gud fikset ryggen etter en mislykket operasjon! Foto: Anniken Pedersen
Den 6. mai landet vi igjen i Alicante. Vi var igjen klare for et nytt besøk i «ferielandet» der sør i Europa. Men det ble ingen ferietur, men en misjons- og planleggingstur.

Vi hadde fått norske og spanske venner etter vårt første besøk sist i februar. Denne kontakten bygde vi videre på. De vennene som vi hadde fått, introduserte oss til nye mennesker. Nettverket holder nå på å utvides. MJL ønsker å danne en base i Spania med tanke på å nå ut med evangeliet til den norske så vel som til den spanske befolkningen.

Vi gleder oss over de mange nordmenn vi møtte i Spania. Vi besøkte Den norske kirken i Villajoyosa og deltok på en inspirerende gudstjeneste i en fullsatt kirke. Mange nordmenn her synes å være åpne for Guds ord. Men denne gangen nådde vi lenger enn til bare våre landsmenn. Gjennom vår norske venn, dr. Tertit Handberg, kom vi i kontakt med den apostolske kirken i Albir. Den spanske pastoren Emilio tok imot oss med et stort smil og ga oss en hjertelig velkomsthilsen. Emilio er en aposteltype som ønsker å bygge menigheter rundt om i Spania. Hans menighet har nylig etablert en menighet i en by fire mil fra Albir. Hans visjon er å bygge nye menigheter i byer hvor det ikke fins noen evangelisk virksomhet fra før av. Dette er en veldig fin visjon.

På møtet talte jeg og ba for syke. Spontaniteteten og åpenheten blant spanjolene var smittende. Den passet godt til mitt nord-norske lynne. Gleden var stor når Gud begynte å helbrede spanjoler og nordmenn.

Sammen med pastor Emilio planlegger vi nå en aksjon til høsten. Vi vil ut til områder hvor det er ingen evangelisk virksomhet. Hjelp oss i bønn og med midler til å kunne virkeliggjøre denne visjonen.

Svein-Magne

SAMMEN FOR EVANGELIET: Sammen med pastor Emilio skal vi nå ut til nye områder i Spania med evangeliet. Foto: Solveig Pedersen

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15