Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Miraklet i mitt liv

De kom tilbake for å gi Gud æren...

Hjerteinfarkt

M in sønn fikk hjerteinfarkt. Han ble svært syk. Hans søster ringte deg, og du bad for ham. Tenk, han ble helt frisk! Legene finner nå ikke tegn på hjerteinfarkt på røntgenbildene. De forstod ikke hva som var skjedd.

TV-helbredet

J eg ble helbredet i skuldrene og armene da du bad for syke under et program på fjernsynet. Siden da har jeg vært frisk.

Naboens nakkesleng

I 30 år led min nabo med en vond nakkesleng. Legen gav ham sterke smertestillende tabletter. Så fikk han høre om deg. For to–tre år siden skrev han et brev til deg og bad om forbønn. Gud helbredet ham. Han er helt god.

Min fars prostatakreft

M in far hadde fått kreft i prostata. Jeg ringte og fikk forbønn for ham. En uke senere skulle en lege gi ham strålebehandling. Men røntgenbildene i dag viste at det ikke lenger var kreft i prostata. Han kunne reise frisk hjem.

Fibromyalgi

I 7–8 år plagdes jeg fryktelig med fibro-myalgi. Jeg arbeidet da som stuert på båter som gikk langs norskekysten. Flere ganger måtte jeg slutte i arbeid på grunn av sykdommen. Jeg kunne nesten ikke gå opp trapper. For ti år siden ringte jeg deg og fikk forbønn. Straks begynte jeg å bli bedre. Etter noen måneder var jeg helt god.

Sykt barnebarn

M itt barnebarn på tre måneder var syk i magen siden han ble født. Når han spiste krøkte han seg i smerte og gråt. Han kastet opp både dag og natt. Legene på sykehuset i Bødø fant ikke ut hva som feilte ham. En fredag ringte jeg deg og fikk forbønn. Mandag uken etter var han frisk. Foreldrene troar at det var din forbønn som gjorde at han ble frisk. Nå spiser han uten å få magesmerter og oppkast.

Helbredet på møte i Vinstra

J eg kom til Sødorp kirke på Vinstra i vår for å bli helbredet for hoftesmerter. Begge hoftene var angrepet. Smertene var en daglig gjest. Tenk, Gud helbredet meg på møtet da du bad for meg. Siden da har jeg vært god.

TV-helbredelse

P å grunn av et hardt arbeid pådro jeg meg en alvorlig nakkeslitasje. Skivene ble nedslitte, og det medførte store smerter. For noen år siden ble jeg derfor uføretrygdet. Da du bad for syke under «Lønning Direkte» den 12. oktober 1995, la jeg en hånd på nakken og den andre på fjernsynet. Da kjente jeg en varme som strømmet gjennom nakken. Dette varte et halvt minutt. Dermed var jeg frisk. Jeg har ikke kjent noe der siden. Jeg vitner om underet over alt hvor jeg ferdes. Folk undres over denne konkrete helbredelsen.

Svigersønnens øresus

V år svigersønn led av en grusom øresus. Han pleide ofte å klage over den irriterende øresusen. Vi som var rundt ham ble lei av å høre ham klage. Han var hos leger og spesialister, men ingen kunne hjelpe. Så var det en dag at jeg bestemte meg for å ringe til deg – uten at jeg fortalte det til min svigersønn. Han var da på arbeid. Fra den dagen hørte vi ikke mer at han klaget over øresusen. Noen dager senere ringte jeg og spurte ham om hvordan det gikk med øresusen. Han kunne da fortelle at øresusen var kommet bort. Det er tre–fire år siden det skjedde. Siden da har han vært god.

Kvitt angina

F or tre år siden fikk jeg angina. Prøvene på Nordland sentralsykehus i Bodø var ikke til å ta feil av. Legene anbefalte nitroplaster og nitro. Jeg spiste opp til fire–fem nitro per dag på det verste. Jeg har blitt helbredet fire fem ganger før etter at du har bedt for meg. Derfor ringte jeg på nytt og bad om forbønn. Siden da forsvant smertene i brystet. Et halvt år senere var jeg til ny sjekk på Bodø sykehus. Legene undersøkte meg. Overlegen satte seg på sengekanten og fortalte at jeg var blitt god og at jeg ikke trengte å ta nitro mer. «Her på sykehuset har vi flere tilfeller hvor pasientene er blitt helbredet etter at de har vært til forbønn hos Svein-Magne,» sa han. Det er nå over et år siden det skjedde. Jeg er like god i dag.

Muskelbetennelse

I to år led jeg fryktelig av muskelbetennelse i beina. Jeg kunne nesten ikke gå. Jeg lå tre uker på sykehuset i Narvik uten å få hjelp. Her fikk jeg kun tabletter. De gjorde ingen virkning på meg. På sykehuset traff jeg en person som gav meg ditt telefonnummer. Du bad for meg på telefonen. Etter to–tre dager var betennelsen kommet bort. Det er nå to år siden jeg ble frisk, takket være forbønn.

Grusomme smerter

I vår fikk jeg fryktelige smerter i den venstre siden, mellom ribbeinene og hoften. Jeg var sju ganger hos legen, men han fant ikke ut hva det var. På ultralyd fant legene heller ingen ting. Smertene var så store at jeg ikke maktet å gjøre noen ting. Slik gikk jeg i fire–fem måneder. Så en dag fant jeg på å ringe deg. Da var du i Canada og arbeidet på kontoret ditt der. Du bad for meg, og to dager senere var jeg helt god. Det har jeg vært siden.

Psoriasis

M in datter plagdes med psoriasis i et år. Hudsykdommen slo ut på flere plasser på kroppen. Legen gav henne flere typer salver, men ingen ting hjalp. En gang i vår fant jeg på å ringe til deg for å få forbønn for henne. Kort tid etterpå begynte psoriasisen å forsvinne. Etter noen uker var den kommet helt bort. Nå er hun frisk og har kuttet ut salvene. Jeg er glad for at det fins en slik forbønns-telefon man kan ringe til.

Fettkulene kom bort

P å hver arm hadde jeg en fettkul på størrelse med en plomme. Legen sa at han ville operere bort den ene. Jeg bor i Danmark, men bestemte meg for å besøke deg på kontoret i Vennesla sist april. Kulene forsvant litt etter litt. Etter tre måneder var begge kulene kommet bort. Legen ble svært forbauset da han fikk se hva som var skjedd.

TV-helbredelse

J eg led av bronkitt og lungebetennelse. Så en dag var du på TV 2. Du fortalte om mirakler og bad for syke. Mens du bad, kjente jeg en varme som strømmet gjennom meg – og dermed var jeg kvitt bronkitt og lunge-betennelse.

Svimmelhet

I seks–sju år plagdes jeg med svimmelhet. Det kom og gikk, og det ble verre med årene. Verst var det når jeg skulle legge meg om kvelden og når jeg stod opp om morgenen. Jeg måtte snu hodet forsiktig, ellers gikk alt rundt for meg. Det kjentes ut som om jeg stod på dekket på en båt ute i rom sjø. Noen ganger greide jeg ikke å holde balansen. Da falt jeg om. Min mann ringte til deg for å be om forbønn. Mens han snakket med deg og du bad for meg, forsvant svimmelheten momentant. Miraklet skjedde ved påsketider i 2001.

Tykktarmbetennelse

M in mann plagdes i mange år med magesmerter. Legen mente at han hadde problemer med tykktarmen. En januardag i 2001 ringte han til deg for å få forbønn. Ingen ting skjedde akkurat da. Noen dager etter satt han i stua og leste i Legedom. Plutselig kom han springende inn til meg på soverommet og fortalte at noe hadde skjedd med ham der og da. En kraft hadde strømmet gjennom ham, og nå var han frisk for tykktarmplagene. Noe slikt hadde han aldri opplevd før. Siden da har han vært god.

Angst

I lengre tid har jeg plagdes med sterk angst og hyperventilering. En dag i oktober 2001 ringte jeg til deg og fikk forbønn. Fjorten dager senere forsvant angstplagene. Du kan tro at jeg er glad for det som har skjedd. Jeg har fått et nytt liv.

Hofteplager

M in fetter hadde plager med hoftene. Røntgenbildene viste at noe var feil. Han ringte til deg og fikk forbønn og salveduk. Kort tid senere var han på nytt i røntgen. Da ble han erklært frisk. Alle smertene var kommet bort. I dag er han helt frisk.

Astma, fibromyalgi, leddgikt og angina

I 1993 fikk jeg astma, leddgikt og fibromyalgi. Høsten 2000 fikk jeg angina. Når jeg gikk i trapper fikk jeg smerter i brystet etter bare tre–fire trinn. Jeg spiste opp til tre–fire Nitro per dag. I løpet av disse årene har jeg ringt flere ganger til deg og fått forbønn. Den ene sykdommen etter den andre har forlatt meg. Nå går jeg på fjellet, og tar ikke en eneste Nitro lenger. Jeg er i fin form og har fortalt dette til mange.

Rygglidelse

V åren 2001 var jeg til forbønn hos deg på kontoret. Fra jeg var 16 år har jeg vært plaget med smerter i korsryggen, hoftene og beina. Verst ble det etter at jeg fødte et barn for to og et halvt år siden. Legene visste ikke riktig hva det kom av. Jeg hadde et bein som var to centimeter kortere enn det andre. Kanskje var det årsaken til smertene? Rygglidelse har forresten vært en familiesvakhet. Ofte måtte jeg ta Paralgin Forte smertestillende tabletter. Jeg var to ganger til forbønn hos deg på kontoret. Dessuten har jeg ringt en gang til deg. Ting begynte ikke å skje før etter det siste besøket på kontoret. Uken etter den siste forbønnen ble smertene verre enn før. Jeg sov nesten ikke om nettene. Halvannen uke etter at du bad for meg trosset jeg smertene og gikk ut en tur sammen med min svigerinne. Da ble det enda verre. Smertene satte seg fra nakken og ned i beina. Men så plutselig forsvant smertene og jeg var aldeles frisk! Jeg var satt opp til behandling på et institutt i Kristiansand. Dit kom jeg kort tid etterpå. Jeg fortalte legene om underet som hadde skjedd. De sa ikke så mye, men advarte meg mot å bli gravid igjen. Men jeg stoler på Gud og er nå gravid i fjerde måned. Gud er min hjelp og støtte. Jeg er fortsatt smertefri i bein og rygg.

Hunden ble helbredet

H unden min plagdes med en irritasjon på det ene øyet. Han kunne bare åpne øyet halvveis. I fire–fem måneder gikk han slik uten å bli bedre. Han hadde dårlig matlyst og spiste svært lite. Jeg ringte deg for å få forbønn for hunden. En dag eller to senere ble hunden frisk. En dyrlege som hadde undersøkt ham før forbønnen, forstod ingen ting da jeg fortalte at hunden min var blitt helbredet. Matlysten fikk han også tilbake samtidig.

Nakke- og skuldersmerter

I fem år gikk jeg med smerter i nakken og skuldrene. Jeg hadde mange behandlinger hos fysioterapeut, til ingen nytte. Jeg ble verre av behandlingene og måtte avbryte dem. Min lege visste ikke hva som var årsaken. En dame sa at jeg burde ringe til deg, for hun var blitt helbredet for svimmelhet etter at du hadde bedt for henne. Jeg gjorde som hun sa og ringte til deg. Et par dager etter fikk jeg tilsendt en salveduk. Den la jeg på meg og ble momentant frisk! Siden da har jeg kunnet strikke, hekle og brodere, noe jeg ikke har kunnet gjøre på lenge. Det er to år siden jeg ble helbredet, og jeg er like fin i dag.

Angst og brystsmerter

J eg ringte og fikk forbønn for angst og brystsmerter. Jeg hadde plagdes med angst i to år. Tenk, både angsten og brystsmertene kom bort etter forbønn!

Røykeslutt

J eg er 75 år gammel og har vært vanerøyker i 50 år. For tre år siden ringte jeg til deg for å få forbønn for denne lasten. Etter at du hadde bedt, mistet jeg røyketrangen. Jeg har prøvd å slutte mange ganger, men aldri fått det til. Suget etter tobakk var for stort. Det er nå tre år siden jeg ble løst fra nikotinen.

Lukkemuskelen

S ønnen min på 22 år gikk over et år med betennelse i magen. Det førte til at lukkemuskelen ikke virket som den skulle. Han var plaget med sterk kvalme og smerte i magen, og lukkemuskelen virket ikke som den skulle. Det var legene på sykehuset i Tromsø sin konklusjon. Jeg ringte til deg en dag i oktober i fjor, og du bad for ham og sendte en salveduk til ham. Straks begynte han å bli bedre. Etter to–tre uker var han god. Han har vært god siden. Gud helbredet ham.

Magekatarr

E n tid gikk jeg med en vond magekatarr. Jeg kuttet ut medisinen, for den hjalp meg ikke. Derfor ringte jeg deg en dag i november i fjor og fikk forbønn. Noen sekunder senere var jeg frisk. Det er godt vi har deg å gå til når vi er syke.

Øyensykdom og angina

M in kone gikk i over to år med en øyensykdom på netthinna. Hun hadde mye smerter i det ene øyet. Operasjon på øyet var mislykket. For et år siden fikk hun forbønn av deg på et møte i Nordhordland. Etter hvert kom smertene bort. Hun ble frisk på øyet og har vært god siden. Hun led også av stadige anginasmerter. Flere ganger om dagen måtte hun ta seg en Nitro. Du bad også for det. Disse er nå nesten kommet bort.

Lungekreft

M in venninne på 29 år begynte å bli tungpustet og kastet opp blod. Legene fant ut at hun hadde lungekreft. Hun gråt da hun fikk vite resultatet. Jeg ringte til deg for et par måneder siden, og du bad for henne. Straks sluttet hun med å kaste opp blod. Nye røntgenbilder viser at hun er blitt helbredet for kreft. For ikke lenge siden fikk hun brev fra sykehuset som fortalte at hun ikke lenger hadde lungekreft. Nå har hun fått gnisten tilbake.

Helbredet for leddgikt i Mosjøen

F or fire–fem år siden hadde du helbredelsesmøter i aulaen i Mosjøen. I 1989 fikk jeg diagnosen leddgikt på revmatologisk avdeling ved sykehuset i Bodø. Det gikk verst ut over knær og fingre. Det var fryktelig vondt å gå i trapper eller å gå lengre turer. Jeg måtte kutte ut håndarbeid på grunn av smertene i fingrene. Jeg kunne nesten ikke gjøre noe husarbeide. Det måtte min mann gjøre. Det var vondt å bøye dem og det murret omtrent hele tiden. Hver dag spiste jeg fra en til fire flere smertestillende tabletter. I november 1996 hadde du helbredelsesmøter i aulaen i Mosjøen. Der gikk jeg fram og fikk forbønn av deg. Mens du bad, kom det en følelse over meg som jeg ikke kan beskrive med ord. En merkelig strøm gikk rett gjennom hele meg. Jeg kjente at noe skjedde i kroppen min. Straks begynte jeg å bli bedre. Noen dager senere var jeg frisk. Endelig kunne jeg bøye fingrene smertefritt, gjøre husarbeide, hekle og strikke. Jeg kunne springe opp trappene og gå lange turer. Alle i min familie tror at Gud har gjort et under med meg. Smertestillende tabletter har jeg kuttet ut for lenge siden.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15