Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Aase Drøsdal fra Kristiansand ringte 820 75080:
Gud helbredet Timmy gjennom andaktstelefonen!

KJÆLEDEGGEN: Timmy (9) stod på dødens terskel, men ble helbredet gjennom bønn på andaktstelefonen.

Hunden min, Timmy er en ni år gammel bichon frisé. Jeg bor nå i Kristiansand. Det jeg nå skal fortelle om, hendte for fem år siden. Da bodde jeg i Stavanger. En dag oppdaget jeg at Timmy hadde blod i urinen. Jeg tok ham med til dyrlegen. Han fortalte at nyrene ikke fungerte som de skulle. Maten jeg hadde gitt ham var Eucanuba valpefor. Timmy ble dårligere og dårligere for hver dag som gikk. Han sluttet å spise og drakk nesten ikke vann. Til slutt kunne han ikke stå på beina. Den kjære hunden min lå døende på sofaen hjemme i stua. Dyrlegen fant ut hva som var årsaken. Det viste seg at hundematen inneholdt for mye protein. Den skadet nyrene, galleblæra og bukspyttkjertelen.

Veterinæren sendte inn en urinprøve til Veterinærhøgskolen i Oslo. Svaret derfra var nedslående. Ekspertene der gav ham lite håp. Det var for mye galt med hunden. Veterinæren foreslo at jeg kunne gi Timmy en slags grøt som jeg skulle tvangssprøyte inn i munnen hans. Men Timmy nektet å svelge. Han spyttet ut grøten. Han så på meg med store øyne, som om han bad om hjelp. Jeg syntes synd på ham, og tårene trillet nedover kinnene mine.

Men så kom jeg på noe. Jeg hadde selv søkt forbønn hos Svein-Magne per telefon. Nå var det kveld, og det slo meg: hvorfor ikke ringe hans andaktstelefon? Som tenkt så gjort. Jeg satte meg i en stol og løftet Timmy opp på fanget, slo nummeret deres. Her kunne jeg lytte til Svein-Magnes andakt og forbønn. Mens jeg lyttet, la jeg den ene hånden på Timmy. Så gikk jeg og la meg.

Neste morgen fikk jeg meg en gledelig overraskelse! Da jeg kom inn på kjøkkenet, var Timmy kommet seg på beina. Og nå gikk han bort til matfatet. Han spiste og drakk – og alt var som det skulle være. Den dødssyke hunden var blitt helbredet over natten! Det utrolige hadde skjedd, han var blitt mirakuløst helbredet! Glad og fornøyd tok jeg Timmy ut en tur i det fri. Siden da har det blitt mange turer med denne gode hunden min. Timmy har siden da vært frisk, og det kan jeg takke Gud for. Det forunderlige er at han kunne bruke en andaktstelefon som sitt redskap. Men gudsordet og bønnen i andakten er jo like sterkt, enten det framføres levende eller på en kassett.

Aase Drøsdal


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15