Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Hunden Punki skulle dø

HUNDEMIRAKEL: Wenche Strige fra Flekkefjord ble ikke helbredet for angst, men det ble hunden Punki! Foto: privat
Den 13. juni i fjor dro Wenche Strige på en ferietur til slekt og venner i Salten og Hammerfest. Selvsagt tok hun med seg sin gode venn, hunden Punki, en tre år gammel bichon frisé.

Tekst og foto: Svein-Magne Pedersen

– Dessverre var Punki ett kilo for tung til å bli med inn i kabinen. Hun ble stuet inn i et bur og plassert i bagasjerommet. Flyet gikk fra Stavanger til Gardermoen, fra Gardermoen til Bodø. Noen dager senere tok vi flyet til Alta og kjørte derfra til Hammerfest. Den 21. august dro vi hjem igjen med flyet. Jeg merket at Punki ikke oppførte seg som vanlig. Hun fulgte etter meg over alt. Jeg forstod ikke da at dette var et tegn på nervøsitet, sier Wenche på ekte nordlandsdialekt. Hun er født og oppvokst på Rognan i Salten.

Angsten tar overhånd

– Da vi kom hjem, merket jeg at hun var begynt å skjelve. Hun spiste og drakk lite. Hver dag krøp hun redd og skjelvende under bordet på kjøkkenet eller under senga – eller hun fulgte etter meg. Jeg håpet på at dette skulle gå over, men jeg så ikke noe tegn til bedring. Etter et par uker ringte jeg til dyrlegen og fortalte ham om Punkis angst. Han foreslo at jeg kunne få nervemedisin til henne. Hvis ikke det hjalp, var det lite håp for hunden. Jeg forstod godt hva legen mente. Punki var nærmest dødsdømt. Derfor dro jeg til dyrlegen og hentet nervetablettene. Jeg kom hjem og skulle til å gi henne medisinen. Da begynte jeg å tenke på bivirkningene, og lot det være.

Overraskelsens Gud

– I mange år har jeg selv plagdes med angst. Punkis angst førte til at jeg ble mer angstfull. Jeg har kjent Svein-Magne i mange år og fått hjelp gjennom hans forbønn. Nå trengte jeg igjen hjelp. Punki hoppet opp på fanget mitt der jeg satt på stolen i stua mens jeg ringte til Svein-Magne. Jeg klemte vennen min mot brystet mens han bad for meg. Forbønn for Punki var ikke i tankene mine. Svein-Magne visste ikke at jeg hadde hund en gang.

Overraskelsen kom da jeg la på røret. Punki hoppet ned på gulvet og begynte å leke med tøybamsen sin. «Hva i all verden er det du gjør!» glapp det ut av meg. «Neimen – du er jo blitt helbredet!» Da skjønte jeg at Gud hadde helbredet Punki for en alvorlig angst! Siden da har Punki oppført seg helt normalt. Hun er i godt humør, spiser godt, leker og er en selvstendig bichon frisé.

På nyttårsaften var jeg hos min søster. Hun hadde dopet ned sin hund på grunn av smell fra raketter. «Hva i all verden, har du ikke dopet ned hunden din!» sa min søster bebreidende til meg. Jeg følte at hun ikke trengte å gjøre det i år. Da tusen raketter ble skutt opp i lufta over Flekkefjord, gikk Punki ut på terrassen og så på! Hun fantes ikke redd.

Jeg har et spørsmål til Gud: Takk for at du helbredet Punki for en alvorlig angst, men når er det min tur?


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15