Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
«Den rettferdige har mange plager, men Herren frir ham ut av dem alle»

BØNNHØRT: Uzoamaka Okoroafor takker Gud for enda en helbredelse.
Det var fredag 13. og Uzo falt bevisstløs om etter et «magaplask» i Oslo sentrum. Men den som ler sist, ler best.

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

Uzoamaka Okoroafor (52) var på vei til pinsemenigheten Filadelfia, Oslo, hvor hun skulle lede et bønnemøte. Hun kom reisende med T-banen til Nationaltheatret stasjon, derfra skyndte hun seg oppover mot menighetens lokaler. Det var fredag den 13. januar 2006.

Bevisstløs

Jeg kan ikke fordra å komme for sent, så da klokka nærmet seg 20:00, økte jeg farten litt. Da hun skulle krysse fotgjengerfeltet i Kristian Augusts gate, var det blinkende «grønn mann». Masse biler stod og spant for å komme av gårde. Uzoamaka falt så lang hun var, midt i fotgjengerfeltet. Hun traff asfalten med ansiktet først og slo seg bevisstløs. Andre fotgjengere tok seg av henne, tilkalte ambulanse, og det bar i vei til Legevakta i Oslo hvor hun bortimot har hatt klippekort de siste årene. Men dermed er ikke historien slutt…

På sykehuset

Uzo (vi får lov til å kalle henne det for lettvinthets skyld) lå bevisstløs de neste to døgnene. Ektemannen, Lawrence, prøvde flere ganger å få kontakt med henne, men det var nytte-løst. Pastoren hennes, Thomas Osie, gikk hele lørdagen med en dårlig følelse. Han kjente seg fysisk dårlig, og var overbevist om at noe var hendt, men hva? Han ba til Gud hele dagen.

På bønnemøte eller i Himmelen?

Søndag ettermiddag våknet Uzo. Sykepleiere og leger lurte på om hun visste hvor hun var. – Ja, jeg er i Filadelfia og skal på bønnemøte! Dermed tenkte de at hun så for seg å være kommet til Himmelen. Da hun kikket i speilet, kunne hun slå fast at to tenner i overkjeven var sprukket, og at underleppa hadde fått hard medfart da tennene traff asfalten. I tillegg hadde hun sår i munnen, og blåmerker på haken. Uzo kontaktet pastor Osie, og dermed fikk han en forklaring på hvorfor hun hadde uteblitt fra bønnemøtet, og han hadde følt seg så elendig.

Grøt og suppe

Nigerianeren fikk tatt røntgen av hodet før hun kunne få lov til å bli utskrevet. Sykehuset var redd hun hadde hatt blødninger, men alt var bra der inne.

–Jeg hadde ikke vondt verken i knærne eller albuene. Tror jeg hadde englevakt, sier hun overbevist.

Etter sykehusoppholdet oppsøkte hun en kommunal tannlege på Tøyen i Oslo for å reparere tennene. Fordi hun ikke greide å gape, kunne hun ikke spise annet enn grøt og suppe.

Senebetennelse

Den kommende helgen skulle Svein-Magne Pedersen ha møter i Ås Rådhus, Akershus. Da Uzo kom dit, bestod dietten fremdeles av suppe og grøt. Dessuten var hun bandasjert på venstre hånd grunnet en stadig tilbakevendende senebetennelse. Tunge tak som hjelpepleier var årsaken til det. Bandasjert, sittende på første rad, opplevde hun å bli helbredet under fellesbønnen.

– Jeg ble så veldig varm, og begynte å gråte. Jeg merket at alle smertene og verkingen slapp taket.

Dråper, som av olje

Svein-Magne skulle ha møte også neste dag, og denne gangen ba han for kjeven hennes. – Jeg kjente en veldig varme. Samtidig føltes det som om dråper av olje rant nedover kinnene. Etterpå kunne hun gape uten å kjenne smerter. Sårene var også vekk.

Uzo er utdannet kokk, og er selvfølgelig glad i både å lage mat, og å spise den. Nå fikk hun endelig anledning til å nyte annet enn velling.

Mange bønnesvar

Uzoamaka er uendelig takknemlig til Gud og gir Han æren for at alt gikk så bra også denne gangen. Dette er bare ett av svært mange bønnesvar hun har fått. For få år siden ble hun helbredet fra kreft etter forbønn. Afrikaneren har en imponerende merittliste, hun er bystyremedlem, var den første afrikaner som ble viet i Oslo Domkirke, og er mamma til ikke ukjente IDOL -finalist Orji.

– Å få oppleve Guds nærvær og kraft er stort både i en udramatisk hverdag, og under mer strabasiøse omstendigheter som den omtalte fredagen i januar.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15