Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Tre generasjoner ble helbredet

Henriette (17), mamma Kari (49) og mormor Bjørg Brochmann Skoklefald (71) ble alle helbredet etter forbønn fra Svein-Magne Pedersen. Vorter, ryggproblemer og hoftesmerter er en saga blott.

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

Den yngste av damene, Henriette Brochmann Samuelsen (17) fra Ås, hadde vorter på hendene. Disse dukket opp, en etter en, da hun gikk på førskolen. Etter hvert hadde antallet passert femti vorter. Jenta visste ikke sin arme råd. Det var flaut å ha vorter, ikke minst fordi hun spilte piano og det var mye fokus på hendene. Hun ble også mobbet av klasse-kameratene. Henriette gikk til lege, og han foreslo ulike behandlinger. Eksempelvis var det mulig å fryse dem bort, men det ville etterlate arr. Uansett hva man gjorde, ville huden få varig men.

Babyhud

Henriette bestemte seg for å slutte å spille piano slik at hun slapp å vise fram hendene sine støtt og stadig. Hun var til forbønn hos Svein-Magne i 1999. To dager senere var alle vortene vekk! – Huden min var blitt som «babyhud», det var ingen arr etterpå, forteller hun glad. Straks begynte hun å spille piano igjen. En av de verste mobberne på skolen spurte Henriette hvor det var blitt av vortene. Hun fortalte om underet som var skjedd.

Hofta ble helt bra

– Tenk for en mann for Norge! Hvilken ressurs! Han er ydmyk, takknemlig. Vi må verne om han. Han er ekte og kjærlig. Bjørg Brochmann Skoklefald (71), i Ås, Akershus, er breddfull av takknemlighet overfor Svein-Magne Pedersen og tjenesten hans. Han har vært en slik berikelse for hennes barns og barnebarns ve og vel. Og for henne selv.

Hofte til besvær

Bjørg ble helbredet under møter arrangert av Pinsekirken i Bærum på Info – Rama konferansesenter i Sandvika våren 1996. I likhet med sine to eldre søstre, hadde hun problemer med smerter og verking i høyre hofte. Det hadde vart i omtrent ett år. Smertene ble så ille at operasjon og krykker etter hvert ville bli nødvendig.

Tung som bly

Jeg strittet imot plagene, jeg ville ikke ha dem, sier Bjørg muntert. Det var viktig for henne å holde fast på løftene i Bibelen om at ved Jesu sår har vi fått legedom (Jes 53:5). – Jeg valgte å stå på løftene og klamre meg til dem. Fru Skoklefald oppsøkte derfor ikke lege. Under forbønn kjente hun en vibrasjon i hofta. – Jeg følte at jeg ble veldig «tung» i kroppen. Da Pedersen ba henne gå litt omkring i lokalet, skjønte hun ikke hvordan det skulle la seg gjøre, for hun følte at tyngden av hofta ble for mye.

Behold helbredelsen

Etter tre uker var Bjørg helt bra i hofta. – Det var en fantastisk opplevelse, jeg ble veldig glad, minnes pensjonisten. Det er noe i livet som hun aldri vil glemme. Bjørg vil også oppfordre andre som venter på en helbredelse, eller nylig har mottatt en: Det kan komme prøvelser etterpå, en form for test på om helbredelsen «holder». – Stå fast på løftene og Guds ord og nekt plager og sykdommer å få innpass om de prøver å komme tilbake, råder hun.

Slitasje

Kari Brochmann Skoklefald(49) er utdannet sykepleier, og er styrer og eier av sosial-institusjonen Ås Avlastningshjem. Hun er ei svært aktiv og travel dame med mange jern i ilden. I slutten av 30 års - alderen begynte hun å få problemer med ryggen. Røntgenbildene viste at hun hadde slitasje i en av de nedre skivene i ryggen. Hun måtte ty til smertestillende tabletter, så som Paralgin Forte og Ibux.

Ryggen slår seg vrang

En gang i året hadde hun en periode på et par måneder der ryggen slo seg helt vrang. Da lå hun rett ut, og klarte verken å gå eller å sitte på grunn av store smerter. Etter hvert ble hun i stand til å komme seg på jobb, men hun kunne ikke delta fysisk. Som selvstendig næringsdrivende med ansvar for stab og pasienter, var det uaktuelt å sykmelde seg. På hjemmebane ble det til at ektefellen og barna måtte ta de gjøremålene som Kari ikke maktet. Når plagene ble for ille, sov hun på en spesialmadrass som var akkurat passe hard.

– Det var slitsomt å ha en dårlig rygg. Jeg ble så veldig demobilisert.

Krabbet ut av senga

Kari hadde ikke veldig fokus på sin egen helbred da hun kom til møtene med Svein-Magne Pedersen på Ski. Dette var i oktober 2000. Men en ting var hun overbevist om: Hun ville bli helbredet! Den dagen møtene startet, var hun i så elendig forfatning at hun ikke greide å stå opp av senga. Hun krabbet. Følgelig var hun knapt nok i stand til å sitte på en stol under møtet.

Da Svein-Magne ba, kjente jeg en varmestrøm inn i ryggen. Jeg følte meg helt løs, smertene forsvant! Den største overraskelsen var at hun ble momentant helbredet. Kari hadde av en eller annen grunn tenkt at ryggen ville «gå seg til over noen uker», men slik ble det ikke. Kort prosess!

På skøyteisen

Dagen etter møtet var Kari ute og frydet seg over noe hun ikke hadde gjort på en stund: Gått på skøyter. Hun fant frem kunstløpskøytene og virvlet rundt på den banen som ligger rett ved Landbrukshøyskolen( nå heter den UMB, Universitetet for miljø - og biovitenskap).

– Hvorfor valgte du å gå på skøyter?

– Været var så fint, og nå som jeg hadde fått en ny rygg kjente jeg stor frihet og styrke i ryggen, og ville teste ut hvordan den fungerte. Før møtet hadde det vært umulig å drive fysisk aktivitet av den typen. Nå trener Kari to–tre ganger i uka, både aerobic og løping, og hun legger unna flere kilometer til beins, dette var utenkelig før helbredelsen skjedde.

Egeninnsats

Etter at hun er blitt bra, er det viktig for henne å ta vare på helbredelsen. – Mange får en test i form av at symptomer dukker opp igjen en tid senere. Da er det helt nødvendig å være «føre var» på den måten at man grunner på Guds ord og Bibelens løfter og holder fast på det man har fått. Vi trenger å minne oss selv på hva Gud har gjort og hvem Jesus er.

Kari har vært helt god i ryggen de seks årene siden, noe hun selv, familie, venner, stab og pasienter nyter godt av.

GLADE: Henriette og Svein-Magne fryder seg over de flotte hendene som er helt fri for vorter.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15