Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Skadet i motorsykkelulykke i Nepal, helbredet i Norge

ENDELIG KAN HAN BØYE KNEET: De siste fem årene har denne bevegelsen vært umulig. Nå kan han ikke gjøre den ofte nok.
En motorsykkelulykke hjemme i Kathmandu, Nepal, for 5–6 år siden, var årsaken til Ramesh Mainali (26) sine kne-smerter. – Jeg var ute med en kamerat og kjørte da vi havnet utfor veien. Jeg for over styret og falt og skadet meg stygt.

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

Både hånda og kneet fikk hard medfart. Kameraten som var passasjer, klarte seg bra. Røntgenbildene talte sitt tydelige språk: Det var nødvendig med operasjon for at den høyre foten skulle bli bra. Legen derimot anbefalte Ramesh å utsette operasjonen til han kom til et vestlig sykehus hvor standarden ville være bedre.

Knesmerter i 5 år

Etter ulykken hadde han store problemer med kneet. Å gå gikk greit, men å bøye kneet var umulig. Bevegeligheten var svært begrenset, eksempelvis kunne han ikke ligge på kne. Etter bare fem minutter var smertene så store at det ikke var til å holde ut.

Under studietiden ved Universitetet for miljø- og biovitenskap (tidligere Norges Landbrukshøyskole), slet han daglig med smerter i kneet. Da Svein-Magne ba for han under møtene i Ås Rådhus, kjente Ramesh en varme komme inn i kneet. Etterpå var det ikke noe problem å bøye kneet. Smertene var helt borte, og han hadde full bevegelighet.

Hodesmerter i 10 år

Ramesh slet også med hodesmerter. – I omtrent ti år har jeg hatt smerter og manglende bevegelighet i hodet, for eksempel har det vært umulig å vri hodet til høyre og venstre. – Det er en familiesvakhet, både mora og bestefaren har hatt samme slags plager i flere tiår, forteller studenten. Legen skrev ut medisiner til Ramesh, men disse var så kostbare at han ikke så seg råd til å kjøpe dem. Ramesh ble helt bra både i kneet og i hodet etter forbønn på rådhuset. – Nå er jeg helt bra, sier han lykkelig noen uker etterpå.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15