Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Mulighetenes døgn i mulighetenes kommune

Fornøyd: Kari Brochmann Skoklefald er kjempefornøyd med møtene i Ås Rådhus.
Ifølge kommunens egen internettside, er Ås «mulighetenes kommune». Dette passer som fot i hose når Svein-Magne Pedersen får bruke kommunestyresalen til å formidle legemlig, sjelelig og åndelig hjelp til mennesker fra hele Østlandet.

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

– Det var et sjokk at mellom tjue og tretti mennesker kom til tro denne helga i januar. Det opplevdes som en vekkelse, sier Kari Brochmann Skoklefald fra Norwegian Outreach Freedom. Hun var initiativtaker til møtene i Ås rådhus, Akershus, i samarbeid med flere lokale menigheter. – Svein-Magne er briljant til å formidle frelse til folk. Det er imponerende hvordan Gud bruker den mannen!

Ensporet predikant

I følge seg selv er Svein-Magne verdens mest ensporede predikant. Han fokuserer på frelse og helbredelse morgen, middag og kveld.

– Jesus var villig til å gi hele seg for hele deg. Han vil helbrede alle sykdommer og alle plager. Ingen plager eller sykdommer skal spares til senere. Du må ikke la noe eller noen få stille seg mellom deg og helbredelsen. Gjør alt som står i din makt for å motta helbredelse, oppfordrer Svein-Magne. Han understreker også at å tro er enkelt. Tro er å kaste seg på Gud med hele sin tyngde. Enten man veier 80 kilo eller 110 kilo, er ett fett, for å si det slik! Det er ikke nødvendig med to år på en trosbibelskole.

Helse og frelse

– Svein-Magne er så lett å forstå, det er en mann jeg har sansen for. Han har heller ikke det alvoret som det er for mye av ellers, sier en åsboer i 50-årene. Mannen prioriterer vanligvis ikke kristne møter, men denne datoen ble merket av i kalenderen for lenge siden. Han velger å ta imot innbydelsen til å bli kristen, og søker også forbønn for høyt blodtrykk. To dager senere er Åsboeren til legesjekk. Da han gikk inn til legen var pulsen veldig høy, men det viste seg at blodtrykket var helt normalt. – Jeg ble paff, og det samme ble legen.

Kona hans ble med på møtet, hun også, og bestemte seg for å bli kristen. Hun fikk samtidig forbønn for nakken, og den har vært helt fin etterpå. – Kvelden med Pedersen var fantastisk flott, den ga meg ro med meg selv, istemmer hun. Begge synes tida gikk så fort.

Øresus i 15 år

Åsmund Risnes, fra Ås, har vært plaget med øresus i begge ørene, dag og natt i 15 år. Da Pedersen stakk fingrene inn i ørene hans, begynte det å knase og brake. – Det putret og kokte der inne. Og så ble det stille. Stor bedring. Åsmund mener årsaken til øresusen er stress i en krevende jobb på Landbrukshøyskolen(som nå har fått navnet Universitetet for miljø- og biovitenskap).

– Jeg trur på Pedersen, trur på under, ber mye for andre, har opplevd store bønnesvar og har vært kristen hele livet, forteller Åsmund.

Fantastisk

Aud Kielland-Lund fra Ski har hatt betennelse i hjertemuskelen. – Jeg har vært fryktelig dårlig og hatt mye hjertebank, og stadige ekstraslag. Under forbønnen kjente hun varme og dirring i kroppen. – Det er forbausende, men nå føler jeg meg så mye, mye bedre, forteller hun på telefon noen uker senere. – Nå er hjertet helt normalt. Det er aldeles fantastisk!

Ufrivillig shopping

Til daglig er det ordføreren i Arbeider-partiet som regjerer i bygget, sammen med et dominerende antall politisk røde. Pedersen sine møter på til sammen nitten timer, minner lite om trivielle kommunestyremøter. Ås kommune er for mange synonymt med kunnskap, spenning og fornøyelser. Møtene i rådhuset føyer seg derfor fint inn i rekken av berikende opplevelser.

Svein-Magne stiller i splitter ny, svært kledelig dress. «Takket» være SAS som la igjen ekteparets kofferter på Kjevik flyplass i Kristiansand. Tretti kilo etterlengtet litteratur og bønneduker blir fjorten timer forsinket. Nordlendingene støttet det lokale næringsliv med litt ufrivilllig shopping, og fru Solveig måtte bruke ettermiddagen til å legge opp den nye dressbuksen.

Mye bedre

– For noen varme hender han har! Jeg blir så varm at jeg koker, sier Mary Solli fra Ås. Hun søkte hjelp grunnet forferdelige hodesmerter. Kvinnen mistet nattesøvnen og slet med angst på grunn av ubeskrivelige smerter. Da Svein-Magne ba, kjente hun en voldsom varme bre seg i kroppen. Når hun tørker øynene (fordi hun er beveget), oppdager Mary plutselig at hun ser så mye bedre på nært hold.

– Æ e imponert over at æ kan lese det der, sier hun på en dialektmiks av trøndersk og nordlending. Hun har ikke sett så bra siden 1989/90. To uker senere kan hun bekrefte at «mauringen» i hodet er helt borte. Hun føler seg veldig mye bedre i tinningen og i panna. Nylig var hun på fest med et ikke ubetydelig lydnivå som hun ikke reagerte negativt på.

– Jeg tålte det så godt og fikk ingen anfall etterpå. Sammen med mannen sin har hun vært ute på skitur flere ganger fordi den generelle helsestilstanden er blitt så mye bedre.

Sjokoladekake

Overalt møter evangelisten folk som ønsker å oppleve det guddommelige. Snart er han i gang og forteller om Startspilleren (vi er her inne på eliteserien i fotball) Marius Johnsen, bror til enda mer kjente Rosenborg- keeper Espen Johnsen. Han var inne hos Svein-Magne til forbønn etter en kneskade, og ble helbredet.

Svein-Magne og Solveig møter søkende sjeler overalt hvor de reiser. Mange ønsker ham velkommen til deres hjemsted. – Bak en sjokoladekake, så kommer æ, sier han, og folk ler. Alt som trengs for å sikre seg Pedersens tilstedevære, er altså kakao, sukker, en springform, mel og alt det andre.

Smertene forsvant

Azhar Mahmood Aslam har hatt merkelige smerter i brystet de siste tre månedene. Svein-Magne legger hånda på hodet hans og ber. Azhar kjenner en sterk varme, og to dager senere er smertene helt borte. Han har også med seg kona si, Nazia, som forteller at hun ble helbredet under Pedersen sine møter i Filadelfia, Sarpsborg. Den gang var synet hennes dårlig. Nå klarer hun seg fint uten briller.

Blir alltid helbredet

Hildegunn Wikeby fra Rælingen hadde helst sett at Svein-Magne var oftere på Østlandet, for hun blir alltid helbredet når hun er på møtene hans. Da han besøkte Fredrikstad og Sandvika, Bærum, ble hun kvitt plager med «musearm»(senebetennelse grunnet ensidig arbeidsstilling) og spenninger i kjeven. Det knakk i kjeven hver gang hun spiste. Alle rundt henne hørte det. Nå er både musearmen og knakingen historie. Denne gangen er det smerter i den venstre foten gjennom fire år som er problemet. Den verker støtt og stadig, og hun våkner om natta av plagene. Etter forbønnen smiler Hildegunn fornøyd. – Nå er alt bare fryd og gammen, sier hun lykkelig. Flere uker senere er beinet like bra.

Ekstrem forandring

Anne Kath. Hærland, NRK-programleder, standup komiker og nå også forfatter, er gått lei TV-programmer hvor folk blir dollet opp utvendig, mens alt forblir ved det samme gamle på innsida. Hun etterlyser ekstrem indre forandring. Blondinen burde tatt turen hit. Stylisten er usynlig, og reparerer og forsterker muskler, sener, ledd, nerver og blodårer. Mentale og åndelige belastninger så som depresjon, angst og skyldfølelse møter også sin overmann.

Gull Wildendahl fra Oslo har opplevd ti år med kneplager og operasjoner. Hennes kanskje største gevinst etter timene i rådhussalen, er den nye livsappetitten som veller fram på innsida. Ingen stylist er utdannet eller utstyrt til å skape den forandringen.

Fri fra åket

En av de som får bruk for lommetørkleet sitt, er Louise. Hun har vært i kontakt med MJL flere ganger tidligere, men kun for andres behov. Hun er en omsorgsperson som alltid setter andres ve og vel foran sitt eget, utdannet psykiatrisk sykepleier. Nå har hun skjønt at hennes behov er like viktige som de andres. – Jeg følte at jeg skulle søke hjelp for ulike fysiske smerter. Men i bunnen av dem lå følelsesmessige og åndelige traumer: I åtte år hadde jeg en svært vanskelig familiesituasjon.

Louise opplevde å bli holdt nede på mange områder, ble veldig deprimert, og følte at hun holdt på å miste forstanden. Under forbønnen kjentes knærne som gele, og hun ble liggende på golvet og gråte. På vei hjem fra møtet, kjente hun at et åk var tatt av skuldrene hennes. Hun følte seg fri og glad, og badet i fred. Louise stråler nå, noe jeg håper synes på bildet jeg tok av henne.

Legedom for folk og fe

– Jeg ble så innmari opplagt etter møtet, fikk helt ny energi. Tiden etterpå har vært velsignet. Ting har åpnet seg i forhold til Gud og Skriften, og jeg bruker mye tid til å be. Jeg er så takknemlig for at Svein-Magne har denne tjenesten. Nå ber Louise om at han skal inn i enda større ting.

En journalist fra lokalavisa Ås Nytt er til stede for å lage en reportasje fra møtet. Han synes det er oppløftende å se at folk får hjelp. Nå er ikke det helt riktig, for vi snakker også om dyr. En svart katt blir lagt hendene på, og eieren rapporterer neste dag at katta har kviknet til. Torbjørn Homelien fra Kløfta ble kristen etter å ha vært på møte med Svein-Magne på Hedmarktoppen, Pinsebevegelsens folkehøgskole og konferansesenter. Han har fått øynene opp for at helbredelser ikke bare kan skje, men også er tilgjengelig for han. Torbjørn har slitt med stikkende smerter i høyre kne i tre år. Han greier ikke å bøye det. Det er en hemsko i jobben hans, og når han ønsker å ligge på kne og be. Kneet er hovent og irritabelt. Når Svein-Magne legger hendene på kneet hans, siver en varme inn. Pedersen oppfordrer han til å teste ut kneet, noe han gjør. Smilet blir bare større og større. – Nå er jeg nesten helt god, konstaterer han lykkelig.

Nye muligheter

Dette har vært et fantastisk fint møte, sier Ragnhild Sanddal fra Kongsberg. Hun har hatt mye smerter og plager etter at hun brakk ryggen som ung. Under forbønn kjente hun kraftig varme i nakken, hodet og hoftene. I ukene etter møtet føler hun seg sterkere i kroppen. – Vi synes veldig bra om Svein-Magne, sier hun og forteller i samme åndedrag at hennes kjære Arild ble veldig mye bedre av astma etter Pedersens møter i Heddal høsten 2005.

To døgn etter de forvandlende møtene, er det nok en gang kommunestyremøte i samme salen hvor så mange ble velsignet med nye og uanede muligheter fysisk, mentalt og åndelig. De lokale menighetene som stod som arrangør, blir også beriket nå som nye mennesker slutter seg til fellesskapet.

Fri fra åket: Louise ble fri fra åket som hadde trykket henne ned i flere tiår.

Helbredet – igjen: Hun blir alltid helbredet under Pedersens møter, Hildegunn fra Rælingen.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15