Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Gard Stian fra Notodden:
– Gud helbredet meg for candida

KVITT CANDIDA: Gard Stian Berget fra Heddal ble helbredet fra candida, en sykdom som regnes som svært vanskelig å kurere.
-Gard Stian Berget opplevde å bli helbredet for candida på møte med Svein-Magne Pedersen, lørdag 3. september på pinse-lokalet Betesda i Heddal. Candida er en sykdom som gir allergi mot en rekke matsorter. Det gjorde hverdagen vanskelig for Gard Stian.

Tekst og foto: Johan Hovda

Gard Stian (22) er lykkelig for det som har skjedd. Nå kan han leve et mer normalt liv, men slik har det ikke alltid vært. De siste årene har han slitt med reaksjoner i magen etter å ha spist mat han ikke tålte. I sommer ble han sendt til Balder-klinikken i Oslo for nærmere undersøkelse, og her fikk han diagnosen candida.

Komplisert forhold til mat

Jeg måtte gjennom en rekke prøver og tester for at de skulle finne ut hva jeg tålte og ikke tålte, forteller han.

Det ble tatt flere blodprøver, og ut i fra disse kunne de finne ut hvilke matsorter som ga en reaksjon. Det var en del matsorter jeg ikke kunne spise, sier han og ramser dem opp: – Melk, sukker, mel, brød, syltetøy, bananer, herme-tikk-mat, sterkt krydder og mat med e-stoffer i seg. Jeg tålte sukker dårlig og ble hyper på det, forteller han.

Gard Stian hadde et slitsomt forhold til mat. Det er noe som ligger til familien, sier han og nevner at moren, søsteren og to av fire brødre også sliter med matallergier på forskjellig nivå. - Mat-allergien gjorde at jeg hadde lett for å føle meg sliten, og jeg ble også lett deprimert. Av og til ble jeg klam i hender og føtter, andre ganger kjente jeg på feber. Det var slitsomt å ha det slik, forteller han.

Det jeg kunne spise var stort sett alt av kjøtt, fisk og grønnsaker, deriblant poteter. Kona mi, Camilla, måtte bake brød av speltmel som jeg tålte.

Helbredelsen slo til

Camilla og hennes foreldre anbefalte Gard Stian å gå på møtet.

Jeg likte meg godt på møtet og fulgte oppmerksomt med på det som skjedde, forteller han.  Da turen kom til meg og Svein-Magne ba, kjente jeg et veldig trykk inne i magen. Etter en stund kjente jeg at trykket gikk bort. Det var som alle de candida-greiene gikk bort sammen med trykket. Svein-Magne sa at det var Gud som foretok en operasjon av magen, sier Gard Stian glad.

Nye matvaner

Neste dag spiste han en bedre søndagsmiddag uten problemer. Og i dagene og ukene som kom, fant han ut at han kunne spise en rekke typer mat som før ga ham problemer. Han kunne spise alle sorter brød som kneippbrød, loff, grovbrød, boller og til og med skoleboller med mye søtsaker i seg. Videre kunne han ha på pålegg som Nugatti, leverpostei, bananer og forskjellige sorter syltetøy. Mat som før forårsaket kvalme og mageproblemer. Typisk kaffemat som vafler og kaker kunne han også kose seg med uten problemer.

Ser lyst på livet

Camilla er veldig fornøyd med det som har skjedd. Nå er det slutt på brødbakst med speltmel. Nylig feiret de sin ett års bryllupsdag, og sammen med familie og venner gledet de seg over helbredelsen. Både Camillas og Gard Stians familie er glade og takknemlige for det store underet som har skjedd.

– Jeg er overbevist om at det er han der oppe som helbredet meg, sier Gard Stian. Og Svein-Magne blir styrt av ham. Svein-Magne har et viktig budskap om helbredelse, som er verdt å lytte til.

Etter helbredelsen ser jeg mye lysere på livet. I den første tiden var det vanskelig å tro at det virkelig hadde skjedd, men at jeg har blitt helbredet, er det ingen tvil om. Det erfarer jeg jo hver eneste dag. Det er nesten for godt til å være sant, sier den unge mannen fra Heddal. Til daglig arbeider han som linjearbeider og er avhengig av å være i god form.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15