Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Christopher Stevenson helbredet for melkeallergi

KVITT MELKEALLERGIEN: Kenneth og sønnen Christopher koser seg med is. Christopher ble momentant helbredet etter at Svein-Magne Pedersen ba for ham.
Christopher Stevenson (6) var plaget i fire år med melkeallergi (laktose-intoleranse). Familiens kosthold ble lagt om. Foreldrene måtte stadig passe på at Christopher fikk rett type mat. Ville Christophers allergi noen gang ta slutt?

Tekst: Johan Hovda

Tre måneder etter Christophers fødsel var foreldrene Annfrid og Kenneth Stevenson bekymret for sin sønn.

– Han sov nesten ikke om nettene, og hadde konstant vondt i magen. Etter en episode med kraftig oppkast kontaktet vi Haukeland sykehus i Bergen for å finne ut hva som var galt, forteller Kenneth.

Først ble det oppdaget at Christopher hadde en utvidet nyrebekkenbetennelse som forårsaket det kraftige oppkastet. Etter flere prøver og allergitester kunne legene konstatere at han hadde laktose-intoleranse. Prøvene viste høyeste verdi. Christopher tålte ikke å spise mat som inneholdt melkesukker.

Slitsomt kosthold

– Jeg ammet Christopher til han var sju måneder gammel, forteller Annfrid. Av sykehuset hadde hun fått beskjed om at hun selv måtte slutte å drikke melk, noe hun gjorde. Etter hvert la familien om kostholdet. – Vi fant ut at det var like greit, sier Kenneth. – Når jeg gikk i butikken, leste jeg bak på pakkene for å se om det var laktose i produktene, forteller Annfrid.

– De første årene laget jeg havresuppe for Christopher, siden han ikke tålte laktose. Christopher kunne ikke spise melke- og osteprodukter, med unntak av noen få. – Når Christopher skulle på bursdagsfester, måtte han alltid ha med egen mat tilpasset hans allergi. Jeg måtte lage egne kaker uten melk og laktoseprodukter, sier Annfrid.

Kameramann

Kenneth, som til daglig arbeider i et mediefirma, ble høsten 2004 engasjert som produsent for Misjonen Jesus Legers tv-program «Miraklet er ditt». Det første opptaket ble gjort i desember 2004.

– Jeg kjørte fra Sandnes til Vennesla tidlig en lørdag sammen med Christopher. Min far Barclay var med som barnepasser, forteller Kenneth. – Hensikten med å ta med Christopher var at jeg ønsket at Svein-Magne skulle be for ham. Det ble en hektisk arbeidsdag med mange opptak. På slutten av dagen ble vi invitert hjem av Solveig som hadde laget pizza. Etter et hyggelig måltid skulle vi kjøre hjem.

Før vi gikk, fortalte jeg Svein-Magne om Christophers melkeallergi og ba om forbønn. Svein-Magne ba en kort bønn for ham, før vi tok farvel.

Kenneth ønsket å teste helbredelsen med det samme. Fem minutter senere svingte han innom en bensinstasjon for å kjøpe sjokolade til seg selv og sønnen.

– Christopher spiste, og etter den fire timer lange kjøreturen hjem til Sandnes hadde han ikke fått noen reaksjoner. Turen gikk helt fint, forteller Kenneth.

For godt til å være sant

– Neste dag gav vi ham melk til frokost. Det gikk helt fint. Ingen reaksjoner. Det har vært sånn siden, sier Kenneth glad. – Det var den beste julegaven vi kunne få.

– Da jeg fikk høre om helbredelsen, tenkte jeg at det var for godt til å være sant, forteller Annfrid. Men helbredelsen hadde skjedd, og symptomene var borte.

– Takk Gud for helbredelsen, sier hun. – Det er bare helt fantastisk.

– Kort tid etter helbredelsen ringte vi Svein-Magne og fortalte om det som hadde skjedd. Han gledet seg sammen med oss. Takk Jesus for at vår sønn ble helbredet, sier de takknemlig. Siden da har Christopher kunne spise all slags mat uten å få allergiske reaksjoner.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15