Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Håkon ble helbredet under Mirakellørdag:
Ny hverdag uten krykker og piller

VERDT PENGENE: Håkon Mathiesen har brukt krykker siden han ble kneoperert i oktober 2005. Nå klarer han seg uten.
Sammen med noen og seksti seminardeltakere kunne Håkon Mathiesen (65) nyte god mat og drikke, nye bekjentskaper og inspirerende undervisning under seminaret på Scandic Bergen Airport Hotel. Dette var lørdag 25.februar. Seminaret fikk en knallåpning da i alt ni personer ble frelst.

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

Mathiesen kom ikke «alene», men gikk på krykker. Arbeidsulykken skjedde da han jobbet som sveiser ved Ankerløkken Verft, Florø. Håkon falt flere meter ned i en sentertank. Det var ryggen og beina det gikk hardest utover. Tross iherdige forsøk på å trene opp kroppen og komme tilbake til arbeidslivet, gikk han syk i sju år. Som en konsekvens av fallet ble han operert i knærne i 2004 og 2005, og var avhengig av krykker da han kom til seminaret.

For to år siden ble Håkon frelst. – Tida etterpå har vært fantastisk. Ting har begynt å gå den rette veien, sier optimisten som liker å fokusere på det positive. Han har kontaktet Svein-Magne flere ganger etter at han ble en kristen. Dette har vært til mye hjelp.

Bønneduken hjalp

–Når Pedersen har bedt over telefonen, har jeg kjent en kraft komme ut av røret, sier han med et godt smil. En gang hadde han betennelse i ei tå. Han var hos legen sin, og det ble tatt røntgenbilder. Men tåa ville ikke bli bra. Etter å ha fått tilsendt en bønneduk, snudde det seg. Tåa ble bedre når bønneduken lå på. Når han tok den bort, ble den verre igjen. Derfor lot han duken ligge på riktig lenge, og tåa ble helt fin.

Øresus og tabletter, farvel!

De siste 4 ½ årene har smerter i leggene vært et stort problem. I tillegg til forbønn for legger og knær, ville han gjerne bli kvitt øresus og plagsom urinlekkasje. Sistnevnte har vært et problem når han har gått i kirka på søndager, og nettene har blitt urolige. Etter at Svein-Magne ba for beina til Håkon, ble han oppfordret til å gå litt fram og tilbake i salen for å teste ut resultatet. Å gå uten krykker gikk helt fint, og han kjente ingen smerter lenger. Han gikk mange ganger fram og tilbake under applaus fra de andre seminar-deltakerne. Svein-Magne prøvde å auksjonere bort Håkon sine krykker til en lattermild forsamling.

Vel hjemme i Hardbakke i Solund kommune, satte Håkon en tape rundt krykkene, og stuet dem bort. Et par uker etter seminaret, forteller han lykkelig at beina fortsatt er smertefrie, og krykkene står ubrukt. Før seminaret tok han 7–8 smertestillende tabletter hver dag. Etter seminaret har han ikke behøvd piller. Øresus i høyre øre er også helt borte. Han har også blitt veldig mye bedre av urinlekkasje.

Verdt pengene

– Dette var verdt pengene, sier mannen lykkelig når han oppsummerer Mirakellørdag på Scandic Bergen Airport Hotel. Han har også vært hos fastlegen sin i ettertid.

– Legen ble imponert og var positiv til det som var hendt. Håkon håper det ikke blir lenge til Svein-Magne og Solveig kommer tilbake til Bergen. Da skal han ta med seg venner og bekjente og møte opp.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15