Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Telefonkirken – et teknologisk «mirakel»

Gjennom Telekirken (eller Telefonkirken) er det åpnet en unik dør for evangeliet i Norge. Trykk på 0-tasten på telefon-tastaturet så får du forbønn for frelse og helbredelse! Hver onsdag klokken 19.55 og 20.55 er det møte i en av verdens mest originale kirker.

Onsdag den 15. februar gikk startskuddet for åpningen av Telekirken. MJL var den første i verden som tok i bruk et konsept som dette – skreddersydd for oss av et teleselskap. Responsen var stor: Kirken ble straks fullsatt, og flere kom ikke inn. Det samme skjedde de fire neste onsdagene. Det nye møtetilbudet har stor suksess. Nå har vi økt kapasiteten slik at alle som ringer bør kunne komme inn.

Noen har ikke forstått ordet Telekirke. De tror det er et program på TV eller et program hvor man må logge seg inn på en computer. Det er ingen av delene. Telekirken betyr i vår sammenheng – telefonkirke.

Du trenger bare en telefon og en finger som kan taste inn telefon- nummeret

820 43 230
(Inngangkollekt kr 100,– fasttelefon, for mobiltelefon er det en annen pris.
Beløpet blir belastet din telefonregning som et engangsbeløp for hele møtet.)

Altså kan i utgangspunktet alle komme på møte, uansett hvor du bor i Norge. Fordelene med telefonkirken er mange:

Det er mange som spør om jeg kan komme til deres hjemsted for å ha møte. Det er et positivt spørsmål som jeg setter pris på å få. Men det er ikke alltid praktisk mulig for meg. Men i telefonkirken bryter vi alle geografiske grenser. Om du bor innerst i en fjord, på fjellet, i en dal eller i en by, kan vi møtes over telefonen, i en usynlig «sal».

Når du ringer 820 43 230, får du først høre at du er kommet inn i MJLs Telekirke. Så venter du noen sekunder og så hører du mumling fra andre som også har ringt inn. Man kan faktisk snakke med andre i salen. Men gjør man det, kan det fort bli et surr av stemmer, særlig hvis det er mange som har ringt inn. Så det bør man ikke gjøre. I min barndoms kirke på Ankenes ved Narvik hang det en gang et skilt på veggen i inngangspartiet: «Vær stille i Herrens hus.» Det bør man være i Telekirken også.

Vi åpner kirken hver onsdag kl. 20.00 og kl. 21.00. Møtet varer fra klokken 20.00 – 20.30, og 21.00 - 21.30. Man kan ringe inn fem minutter før og ellers hele tiden under møtet, hvis ikke kirken er full.

Men kirken kan fort bli full. Den første tiden var det bare plass til nærmere hundre mennesker i kirken. Mange kom ikke inn, men hørte bare sus på linja. Men nå er kapasiteten blitt mye større. Nå er det plass til mange flere i «salen».

Kollekt

Det koster kr 100,- å komme inn i Telekirken.
(Fasttelefon, for mobiltelefon er det en annen pris.). Går man på møter er det vanlig å gi en frivillig kollekt. I Telekirken gir du kollekten gjennom telefonen. Før man ringer blir det opplyst at det koster kr 100,- å bli med i kirken. Ønsker man ikke å delta, kan man legge på. Kollekten i Telekirken er derfor også frivillig.

Vi er takknemlige til deg som velger å gi til misjonen på denne måten. Det gir oss mer frihet til å utføre det arbeidet Gud har kalt oss til. Av de hundre kronene skal staten ha moms på tjue kroner. Teleoperatøren skal ha sitt, og resten går til MJL.

Gud velsigne Telekirken!

Svein-Magne


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15