Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
La hånda på fjernsynet under «Holmgang» –
KVITT 13 ÅR MED LIDELSE

På «Holmgang» den 5. oktober i fjor fortalte Tore Kristoffersen fra Røros hvordan han ble helbredet for en alvorlig nakkelidelse.

Tore Kristoffersen har tre ganger blitt skadet i nakken. For 13 år siden falt et tak over hodet hans mens han bygde et nytt fryserom. Nærmere undersøkelse viste at han hadde fått et kompresjonsbrudd og en whiplashskade i nakken. Dette førte til at han ble uføretrygdet.

I 1995 var han sammen med en kamerat i skogen og hogde trær. Her var han igjen uheldig og fikk et tre over nakken. Etter dette ble nakkesmertene enda verre. Etter hvert ble han krokrygget. Som om ikke det var nok, kort tid senere fikk han en lastebilluke i hodet.

Tore tar det med et smil: - Jeg har skadet nakken så mange ganger at hadde jeg vært husdyr, så hadde jeg vært avlivet for lenge siden.

Den 23. oktober 2002 var Svein-Magne Pedersen gjest på «Holmgang». Da la Tore en hånd på fjernsynet og den andre på nakken. Dagen etter våknet han frisk. 13 år med nakkelidelser og søvnløshet var kommet bort. Han ble rett i ryggen og kunne snu hodet alle veier, noe han ikke hadde kunnet gjøre på mange år.

Den 5. oktober i fjor var Tore gjest på «Holmgang». Nærmere 500.000 seere fikk da høre hans mirakelhistorie.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15