Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Beinbrudd leget på sekunder

Luftseilas: En morgenfrisk labrador ga eieren en smertefull luftseilas. Illustrasjonsfoto
Bruddet i venstre arm grodde på sekunder, forteller «Hanne» i Kristiansand. Hun ble bedt for av Svein-Magne Pedersen i Sarons Dal i juli 2004. Bruddet var usynlig på røntgen tre uker senere.

Tekst: Marta Moan Kristiansen

Fra «Hanne», 60, en Grimstad-kvinne bosatt i Kristiansand, har vi fått en gladmelding over telefon. Hun ble helbredet under det store skandinaviske sommerstevnet i Sarons Dal, Kvinesdal. Dette hendte sommeren 2004 under et møte med Svein-Magne Pedersen. «Hanne» ønsker ikke å stå fram med sitt egentlige navn eller bilde. Men opplevelsen sin vil hun gjerne dele med leserne.

Menneskets beste venn?

«Hanne»s historie begynner en vakker junimorgen i Kristiansand. Hun så fram til å nyte sommerdagen nå som hun hadde ferie fra kunststudiene. Hun ruslet litt morgentrøtt ut til postkassene for å hente avisene Fædrelandsvennen og Vårt Land. Som vanlig fikk hennes kjære venn, den 9 år gamle labradoren Cindy, bli med. Mens de gikk ned mot postkassestativet, kom naboen ut med hunden sin, en tispe i mikroklassen. «Hanne» gikk foran Cindy, og så verken den tobeinte eller firbeinte som dukket opp bak dem. Cindy derimot hadde full oversikt, så lekekameraten komme så beleilig, og bykset av gårde med kobbelet som en strek mellom seg og sin eier. Dermed ble «Hanne» sin arm vridd bakover, hun mistet balansen, fôr rundt og opp i lufta og landet forkjært på den venstre hånda. Cindy skjønte neppe at hun et lite øyeblikk kanskje ikke var menneskets beste venn. Men slikke sin matmor der hun lå på bakken, det gjorde hun!

Til sykehuset

-Det var fryktelig vondt! Naboen kom løpende til for å hjelpe, men jeg hadde så store smerter i armen at jeg ikke greide å reise meg engang. «Hanne» fryktet at armen var brukket, noe sykehuset i Kristiansand kunne bekrefte få timer senere. Røntgenbildene viste brudd like ovenfor håndleddet. I de neste to ukene gikk «Hanne» rundt med armen i gips. Den verket mye, og hun måtte holde hånda høyt for å minske smerten. Når smertene ble for store, tok hun tabletter. Hun fortsatte å gå turer med labradoren, men ga den klar beskjed om å roe ned etter hendelsen. Og Cindy var en klok og forstandig hund som forstod hintet. – Det var tungvint å gå og løfte på hånda, men helt nødvendig for å redusere ubehaget, forteller «Hanne». De kommende ukene var preget av smerter og lite aktivitet. Hverdagen var slitsom og omstendelig.

Til Sarons Dal

To uker senere dro «Hanne» til det store sommerstevnet i Sarons Dal, Kvinesdal. Hun gledet seg til å høre Lise Karlsen og teamet fra Evangeliesenteret. «Hanne» har stor sympati for Evangeliesenterets arbeid, og har selv jobbet som frivillig medarbeider blant stoffmisbrukere i Norge. Det viste seg at også Svein-Magne Pedersen skulle delta i det samme møtet. Da han innbød til fellesbønn for syke, holdt hun den friske armen over bruddstedet mens han ba. Med en gang kjente hun en varm strøm gå gjennom den venstre armen. – Beina ble liksom dratt mot hverandre, noe gled på plass, og smertene forsvant, forteller hun begeistret.

En overraskelse

«Hanne» ble veldig opprømt over det som hendte, og fortalte venner og bekjente om opplevelsen. Smertene var borte. Det var ingen tvil om at noe hadde skjedd i armen, men hva? En uke etter konferansen i Sarons Dal, var hun tilbake på sykehuset i Kristiansand for å ta ny røntgen. Da røntgenbildene var tatt og festet på en tavle på veggen, ble det stille i rommet. Legen forstod ikke. Det fantes jo ikke noe merke etter bruddet! Legen og assistenten hans kikket på røntgenbildene og syntes det var rart at det ikke engang fantes et lite merke! – Pussig, sa han forundret. Nå som armen var bra, kunne de klippe opp gipsen. En kroppsdel som har vært i gips en stund, ser ofte tynn og puslete ut. Men «Hanne» sin arm så veldig godt ut!

Skulptur

– Jeg fikk ikke sagt et ord, minnes «Hanne». Hun gikk fortumlet ut fra sykehuset, skjelvende i beina! Det hele var utrolig og uvirkelig, en sterk opplevelse! «Hanne» har tatt vare på gipsen. – Jeg har lurt på om jeg skulle lage en slags skulptur av den, sier den 60 år gamle kunstneren muntert. Den er et spesielt minne som hun vil beholde. En påminnelse om livets mangfoldighet og Guds godhet!


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15