Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Miraklet i mitt liv
De kom tilbake for å gi Gud æren...

Dårlig hørsel

Etter en forkjølelse fikk jeg dårlig hørsel på det venstre øret. Min svigerinne er sykepleier. Hun fortalte at det var ganske vanlig at noe slikt kunne skje etter en forkjølelse. Mannen min var fortvilet, for jeg måtte ha fjernsynet høyt på. Slik hadde jeg det i et halvt år. Når noen snakket til meg, hørte jeg ofte ikke hva som ble sagt. Det var ekkelt å måtte spørre: «Hva sa du?» Jeg gikk til flere leger med mitt problem. En spesialist testet meg og fant ut at jeg hadde dårlig hørsel. Han regnet med at jeg ville få høreapparat, og ville sende meg til et sykehus i Bergen for utredning. I mellomtiden ringte jeg til deg og fikk forbønn. Om lag en uke senere oppdaget jeg en dag at jeg hadde fått normal hørsel på det venstre øret. Nå hører jeg på fjernsynet på «normal» måte. Jeg ringte til min lege og fortalte ham at jeg var blitt frisk. Jeg ba ham kansellere timen på sykehuset i Bergen. Hele min familie har fått høre om min helbredelse. De er alle glade på mine vegne.

Hjernesvinn

Jeg vet om en kvinne på Stord som hadde hjernesvinn. Hun er i 40-årene. Halve hjernen var svekket. Hennes lege sa til henne at det bare ville gå nedover med henne. Kvinnen var så dårlig at hun måtte bruke krykker og rullestol. For noen år siden hadde du møter på Stord. Dit kom hun og fikk forbønn. Mens du ba for henne, kjente hun en strøm som gikk gjennom kroppen. Etter dette ble hun bare bedre og bedre. Nå arbeider hun, studerer på si, kjører bil og kan gå fritt omkring. Hun er et levende bevis på Guds under. Det hører med til historien at hennes lege ble sint da han fikk høre om underet, for det gikk imot hans spådommer.

Ulcerøs kolitt

Min venninne fikk ulcerøs kolitt. Hun blødde mye fra sårene i tarmene. Hun ba meg ringe til deg for at du skulle be for henne. Fem uker senere var hun til koloskopi ved Ullevål sykehus i Oslo. Det ble tatt diverse prøver. Der fant legene ut at hun ikke lenger hadde ulcerøs kolitt. Arrene etter sykdommen var til og med kommet bort. Et under hadde skjedd.

Alvorlig rygglidelse

Jeg kjenner en kvinne på hjemstedet mitt som i lengre tid hadde hatt alvorlig rygglidelse. I lengre tid gikk hun to–tre ganger i uken til fysioterapeuten og fikk behandling, men god ble hun ikke. For en tid siden ringte jeg til deg og fikk forbønn for henne. Noen dager senere fortalte jeg henne at jeg hadde ringt til deg og fått forbønn. Hun ble overrasket og svarte: «Jeg forstod ikke hva som var skjedd med meg, for akkurat den dagen du ringte til Svein-Magne, ble jeg helbredet i ryggen. Men nå forstår jeg hvorfor jeg ble frisk.»

Fikk gren over nakken

I vinter saget jeg ned et eiketre. Den falt over meg og skadet meg da en stor gren traff nakken. Jeg har vært buss-sjåfør i i snart 30 år. Etter dette klarte jeg nesten ikke å kjøre bil. Det gjorde veldig vondt og jeg kjente meg uvel. Så en dag fant jeg på å ringe til deg for å få forbønn. I løpet av samtalen kjente jeg en varme som strømmet inn i nakken og ned gjennom ryggen. Og dermed forsvant smertene i nakken.

Åpne sår

For noen år siden hadde du møter i Volda. På denne tiden hadde jeg store, åpne sår på den ene foten. Jeg hadde da hatt disse sårene noen måneder. Det hjalp ikke med salver. Derfor dro jeg på et møte med deg for å få forbønn. Noen dager senere begynte sårene å gro. Etter to uker var sårene kommet bort. Siden da har jeg vært god.

Uhelbredelig hudsykdom

Jeg hadde en hudsykdom som slo seg på slimhinnene i hele kroppen. Legene på et sykehus i Trollhättan i Sverige sa at denne typen hudsykdom ville jeg måtte leve med resten av livet. For åtte–ni år siden ringte jeg til deg for å få forbønn. Det skjedde ikke noe med en gang. Derfor ringte jeg flere ganger til deg. Etter den tredje bønnen som du ba for meg, begynte ting å skje. Min tre år gamle hudsykdom kom bort. Slimhinnene ble helt gode. Jeg har vært god siden.

TV-helbredet for angina

Sommeren 2004 ble det konstatert angina på sykehusene i Namsos og Trondheim. En liten åre til hjertet var tett. Den lå slik til at den ikke kunne blokkes ut. «Du må bare leve med det,» sa legen. Jeg måtte spise Nitromex opp til tre–fire per dag når jeg fikk angina-anfall. Den 3. mars i år intervjuet du en organist på TV-programmet «Miraklet er ditt», som ble sendt over Gospel Channel. Organisten ble helbredet etter et brudd i en arm som ikke kunne bli legt. Jeg la en hånd på fjernsynet og den andre på brystet. Etterpå satte jeg meg i sofaen. Da kjente jeg at det stakk inne i hjertet. Siden da har jeg ikke hatt angina. Jeg har gått flere ganger på fjellet uten å kjenne smerter i brystet slik jeg gjorde før.

Svimmelhet

Min venninne på Stokmarknes har lenge vært plaget med svimmelhet. Sist vinter ringte hun til deg og fikk forbønn. Straks ble hun helbredet. Hun er så glad for å bli kvitt den vonde svimmelheten.

Hoftesmerter

For et halvt år siden ringte jeg til deg for å få forbønn for min vonde hofte. Den var så vond at jeg ikke greide å gå opp trapper. I flere uker gikk jeg med denne hoftesmerten. Da du ba for meg, ble jeg momentant god. Siden da har hoften vært god.

Det blåste en vind

For seks–sju år siden hadde du møter på Lillehammer. Jeg pleide da å ha smerter i halsen. Du ville be for alle syke, og ba oss om å legge en hånd på det syke sted. Mens du ba, kjente jeg at det blåste en vind mot meg. Samtidig kom halssmerten bort. Jeg tenkte først at det måtte være gjennomtrekk i den store hallen. «Kjente dere den vinden?» spurte jeg de som satt ved siden av meg. Men ingen av dem hadde kjent noen vind.

Bihuler

Jeg hadde bihulebetennelse over flere år. Min lege sa at den var blitt kronisk. Det ble verre med årene. Jeg ringte deg en maidag i 2005. Du ba for meg. Da jeg skulle til å legge på røret, kjente jeg at noe begynte å skje. Det kjentes ut som om noe begynte å trekke seg sammen inne i bihulene. Neste morgen kom det ut en stor klump med puss. Siden da har jeg vært frisk.

Vondt kne

For fire-fem år siden hadde du møter i menigheten Karisma i Stavanger. Der ba du for mitt vonde kne. I flere måneder hadde jeg vært plaget med kneet. Det gjorde vondt om natta. Etter at du hadde bedt for meg, sa du: «Gå hjem, om tre dager er kneet ditt godt igjen.» Og det skjedde. Siden da har jeg hatt et friskt og godt kne.

Prostatakreft

For to år siden fant legene ut at jeg hadde prostatakreft. Min mor skrev til deg for at du skulle be for meg. Våren 2005 var jeg på sykehuset i Tromsø til undersøkelse. Tenk, da var kreften kommet bort!

Nakkeskade

For åtte år siden falt jeg og slo nakken mot en stein. Jeg fikk nakkeskade med store smerter. Derfor måtte jeg bruke krage som nakkestøtte. Smertene ble verre og verre med årene. Nakkesmertene var så intense at jeg vurderte å ta livet mitt. Smertene var uutholdelige. En kiropraktor og en fysioterapeut prøvde flere ganger å hjelpe meg, men til ingen nytte. For fem-seks år siden hadde du møter i Pinsekirka i Ålesund. Der ba du for meg. Jeg kjente at bein kom på plass. Dagen etter var jeg blitt helbredet! Siden da har jeg vært god.

Brakk nesen og skadet nakken

Den 2. august 2005 falt jeg på veien og slo hodet mot asfalten. Jeg hadde vært i skogen og plukket bær og var på tur hjem da ulykken skjedde. Sykebilen hentet meg og brakte meg til Lofoten sykehus. Undersøkelsen viste at jeg hadde brukket nesen og skadet nakken. Noe galt var skjedd i nakken. Den var helt låst og full av smerter. Jeg kunne ikke bevege den en millimeter. Jeg fortalte leger og sykepleiere at jeg skulle ringe til deg. Et par dager senere gjorde jeg det. Da var du i Canada. Du ba for meg på telefonen fra Canada. Om natten skjedde det noe i nakken. Den ble helbredet! En ledende sykepleier på avdelingen ble helt ute av seg av forbauselse over det som var skjedd. «Du fikk altså bønnesvar!» sa hun overrasket.

Da jeg kom hjem noen dager senere, ringte jeg til deg igjen. Da fikk jeg forbønn for den brukne nesen. Den var løs og veldig vond og hadde fått en kul på seg. Nesen ble momentant god under forbønnen. Den ble fast, fin og smertefri. Et par dager senere fikk jeg beskjed fra sykehuset i Bodø om at jeg straks måtte komme dit. Jeg fortalte spesialisten der at en som heter Svein-Magne Pedersen hadde bedt for nesen og at den var blitt god. Legen sa at jeg burde holde kontakt med deg: «Du får bedre legebehandling gjennom hans virksomhet enn hos oss leger,» sa han.

Fem ribbeinsbrudd og angina

Hver gang jeg er syk og tar kontakt med deg, blir jeg helbredet. Det har skjedd om lag 20 ganger. En gang brakk jeg fem ribbein og ble momentant helbredet. En annen gang ble jeg momentant helbredet for angina.

Koldbrann i et bryst

Den 7. juni 2005 hadde jeg en brystreduksjon. Etter dette fikk jeg koldbrann i brystvorten i det venstre brystet. Det var fare for at jeg kunne miste brystet. Et par uker senere ringte jeg deg. Tre uker senere var jeg tilbake hos legen for en ny sjekk. Da legen så det som hadde skjedd med brystet, utbrøt han: «Jeg har aldri før sett at koldbrann har forsvunnet fra et bryst. Det må være Vårherre som har helbredet deg!»

Helbredet på «Holmgang»

Siden 1991 har jeg hatt smerter og hevelse i en setemuskel. Hver 3. uke har jeg pleid å få behandling hos en kiropraktor. Det var så vondt at jeg nesten ikke kunne ta på muskelen. Da du var på «Holmgang» den 5. oktober 2005, tenkte jeg: «Jeg skal nå ikke la dette være uprøvd.» Jeg holdt den ene hånden på fjernsynet. Etter kort tid ble jeg frisk i setemusklene. Før måtte jeg bruke gåstol. Det trenger jeg ikke lenger nå. Jeg hadde et liv før TV-programmet og et annet etterpå.

– Jeg hadde et syn

Jeg ringte til deg for å få forbønn for knærne mine. En uke senere drømte jeg en morgen at du kom inn i rommet mitt, smilte til meg og la hendene på mine vonde knær. Du ba for et kne ad gangen. Jeg ble varm i kroppen. Det kjentes ut som jeg var halvveis i drømme og halvveis våken. Det kom en sterk kraft inn i kroppen. Jeg greide likesom ikke å våkne. Da du hadde bedt, forsvant du. Da våknet jeg – kliss bløt av svette. Litt etter litt ble jeg bedre. Til slutt ble jeg helt god.

Spiserørsbetennelse

Jeg kjenner en mann som plagdes med spiserørsbetennelse. Hans kone ringte til deg for å få forbønn. Han ble helbredet, til legens forbauselse.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15