Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Godt samarbeid gav resultater:
Sterke helbredelsesmøter i Heddal

BØNN FOR SYKE: Svein-Magne Pedersen betjente de syke ut i de sene nattetimer på Pinsemenigheten Betesda i Heddal.
Pinsemenigheten Betesda sammen med Salem Misjonsmenighet arrangerte sist helg helbredelses­møter med evangelist Svein-Magne Pedersen. Femten mennesker søkte frelse og mange sterke helbredelser skjedde. Lokalavisen Telen gav positiv dekning av møtene.

Tekst og foto: Johan Hovda

– Ifjor talte Gud til meg om at vi skulle invitere Svein-Magne Pedersen og ha helbredelsesmøter her i Heddal, forteller Sverre Granlund, pastor i Salem misjonsmenighet. Han tok så kontakt med pastorkollega Willy Dahlskås i pinsemenighen Betesda og så gikk de sammen for arrangementet.

Bønnene ble besvart

I lengre tid har de to pastorene selv bedt for møtene og oppmuntret menighetene til å be. Sverre Granlund sier at det er spesielt tre ting han hadde bedt om og fått visshet om at skulle skje i møtene. Det første er at sterke helbredelser skulle skje som skulle være et vitnesbyrd i lokalmiljøet og deretter at folk skulle bli frelst. Gjennom dette skulle den nødvendige økonomien bli forløst.

Og han fikk sine bønner besvart. Det var nærmere 700 mennesker på besøk i Betesdas lokaler møtehelgen, mange sterke helbredelser skjedde og femten personer søkte frelse. Kollekten i arrangementet ble nok til å dekke utgiftene. Det har vært et svært godt samarbeid mellom de to menighetene i forberedelsene og gjennomføringen av møtene. – Det var åpne og fine møter åpne og gode møter og lett å preke, sier Svein-Magne Pedersen. – Det var en fin åndsatmosfære i møtene. Og så satte jeg stor pris på det fine samarbeidet vi hadde med pastorene, de involverte og menighetene, sier han.

God pressedekning

Lokalavisen Telen hadde tre førsteside oppslag i forbindelse med helbredelses­møtene. De skrev positivt om møtene i forkant med overskriften ”Kølapper til helbredelse”. Og på mandag, etter møtehelgen var hovedoppslaget: ”Randi fikk igjen synet”. Telen gav et portrettintervju av Randi Øksnes fra Bergen som på møtet lørdag kveld fortalte sin historie. Hun ble i 2004 helbredet for 70% svaksyn på høyre øyne, bekkenløsning og plattfot. På søndagsmøtet kom også en journalist og en fotograf fra Bergens Tidende for å lage en åtte siders feature til Bergens Tidende lørdagsbilag i forbindelse med møter Pedersen skal ha i Loddefjord kirke, 8. til 9. oktober. Bilaget skulle omhandle møtene og helbredelser i Heddal, samt Pedersens tjeneste og virke.

Guds kraft til helbredelse

Svein-Magne tok seg god tid til å betjene hver enkelt som kom for å få forbønn. Folk ble helbredet fra en rekke sykdommer, deriblant astma, flere øre og øyesykdommer, mange med dårlige og utslitte knær, forskjellige spiseforstyrrelser, angst og nerveproblem, betennelser av forskjellig slag. De ble etter hvert intervjuet av Svein-Magne der de fikk fortelle om hva Jesus hadde gjort, til oppmuntring for resten av salen.

Det var to glade pastorer som sa farvel til Svein-Magne, da det hele var over natt til mandag. – Vi er svært glade for å ha hatt disse møtene med Svein-Magne her i Heddal og ønsker ham tilbake igjen neste år, sier Willy Dahlskås.

FORNØYD TRIO: Svein-Magne Pedersen sammen med Sverre Granlund og Willy Dahlskås. De fikk se at mange søkte frelse og sterke helbredelser skjedde denne møtehelgen.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15