Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
60 frelst i Betel:
Folkefest i Trondheim

KLAR FORKYNNELSE: – Folk liker egentlig å bli satt på valg, bare du får frem at du er glad i dem, sier Svein-Magne Pedersen. På alle sine møter gir han heftet ”Neste stopp himmelen” for å grunnfeste de nyfrelste i det valget de har tatt.
Det ble rene festen for de 600 personene som var innom Pinsemenigheten Betels lokaler på helbredelsesmøter med Svein-Magne Pedersen helgen 17. til 18. september. 60 personer søkte frelse. Det ble bedt for over 250 syke personer og mange kunne vitne om at de var blitt helbredet.

Pastor Karl-Axel Mentzoni er begeistret for det som skjedde i møtehelgen. – Det er historisk at nærmere 50 personer søker frelse på et enkelt møte i Betel, sier han om lørdagsmøtet.. Asle Mathisen som ledet møtene og som er ansvarlig for oppfølgningsarbeidet, er enig.

– Vi så i helgen 60 gi til kjenne at de ville bli frelst, og har fått registrert navn og adresse på 51 av dem, sier han. Flere av disse ble frelst i samtale med Svein-Magne senere på kvelden, da han bad for de syke.

Mange nye

Helbredelsesmøtene var godt forberedt i bønn og var godt annonsert i Adresseavisa. I tillegg til at det ble hengt opp plakater rundt i byen, delte folk ut invitasjoner til venner og kjente. Asle Mathisen forteller at det var 80 førstegangs besøkende på møtene. Dette bekreftes av Tove og Bjørn B. Larsen som var sentrale i veiledningsarbeidet.

– De fleste som kom på møtene var folk som vanligvis ikke går her, sier de. – Vi er glade for den klare, folkelige og målrettede forkynnelsen til Svein-Magne. Folk var veldig åpne og lyttende til det som ble sagt. Det kom vel 600 personer innom Betel i møtehelgen.

Trøndelag åpent for evangeliet

På søndagskvelden var det tolv personer som sa ja til Jesus. – Jeg opplever Trøndelag som ’koll åpent’ for evangeliet, sier helbredelsespredikanten og viser til helbredelsesmøter holdt på Steinkjer og Levanger tidligere i år, hvor 70 personer søkte frelse.

Både lørdags- og søndagskvelden ble det bedt for syke til klokken fire på natten. Svein-Magne tok seg god tid til å be for den enkelte og det ble bedt for over 250 syke på møtene. I forkant av forbønnen forklarte han folket fire måter å bli helbredet på. Svein-Magne oppmuntret folket til å holde fast på det de fikk, selv om ikke alle opplevde en momentan helbredelse. Utover kvelden var det mange som opplevde at Gud rørte ved dem. Folk klappet og jublet hver gang folk ble helbredet.

Alle får et tilbud

Asle Mathisen har dagene etter møtene hatt flere møter med pastor og veiledere, der de har tatt fatt i oppfølgningsarbeidet. Nærmere 30 av de nyfrelste kommer fra Trondheim. – Alle som ble frelst vil få tilbud om å bli med i en cellegruppe her i menigheten, sier han. Og flere har allerede meldt sin interesse. Menigheten har i dag 60 cellegrupper.

De andre nyfrelste kommer hovedsaklig fra Sør-Trøndelag. Mathisen forteller at de vil de kontakte kirker og forsamlinger for å be dem kontakte de nyfrelste og gi dem et tilbud. Fra Mosjøen kom det tre par for å få forbønn på lørdagskvelden. Etter møtet var fem av dem blitt frelst og den sjette var allerede frelst fra før.

Fokus på helbredelse

Karl-Axel Mentzoni forteller at Gud har talt til menigheten om at de denne høsten skal ha fokus på helbredelse, både i forkynnelse og praksis. Slik vil menigheten være et lys i samfunnet. Samme helgen som møtene ble holdt meldte Adresseavisa om usedvanlig mye bråk og fyll i Trondheim sentrum. Men det forhindret ikke at det ble holdt fest i Betels lokale. Mange gikk ut derfra med sine liv forvandlet.

KLAR FORKYNNELSE: – Folk liker egentlig å bli satt på valg, bare du får frem at du er glad i dem, sier Svein-Magne Pedersen. På alle sine møter gir han heftet ”Neste stopp himmelen” for å grunnfeste de nyfrelste i det valget de har tatt.FEST: Lørdag 17. september ble en historisk dag for Pinsemenigheten Betel, Trondheim. Da sa nærmere 50 personer ja til å følge Jesus. Etter å ha deltatt i frelsesbønnen kom de frem for å bekjentgjøre sitt valg. Og forsamlingen feiret sammen med dem.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15