Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
– Ryggen er «helt konge»

MOPEDULYKKE: Frank Birkeland ødela ryggen i en mopedulykke for to år siden. Da Svein-Magne bad for ham på møtet i Loddefjord kirke, ble han helt god.
Ryggen er «helt konge», sier Frank Birkeland (19) som opplevde at ryggen ble helt god da Svein-Magne bad for ham på møtet i Loddefjord kirke. Mange kom til kirken for å få forbønn, og flere ble helbredet.

Tekst og foto: Lisbeth Hoskuldsen

For to år siden var Frank Birkeland i en mopedulykke som gav ham en skade i ryggen.

– Jeg frontkolliderte med en bil og for over panseret, forklarer han. – Etter det har jeg hatt vondt i ryggen og har gått som en gammel mann. Legen mente at skaden var muskulær, og jeg har prøvd det meste for å bli frisk. Jeg har blant annet vært hos naprapat, fysioterapeut og kiropraktor. Etter hver behandling har jeg vært ganske god i omkring to dager, men så har smertene kommet tilbake igjen. Jeg har hele tiden hatt problemer med å sitte, og det har gjort ubeskrivelig vondt å reise seg.

Men nå er Frank Birkeland helt god.

– Jeg kjente nesten krampe i ryggen da Svein-Magne Pedersen bad for meg, sier han. – Etterpå har jeg vært helt god. Det er fantastisk.

Ektepar helbredet

– De skulle skifte den venstre hoften min, men nå har jeg ikke bruk for det, sier Olav Måkestad (88) fra Tørvikbygd nær Norheimsund. Da Svein-Magne bad for ham på møtet i Loddefjord, ble han helt god.

– Jeg har hatt vondt i den venstre hofta i mange år, forteller han. – Det verket uansett om jeg stod, gikk, satt eller lå. Men nå er smertene borte.

Kona Herborg (86) opplevde også å bli helbredet. – Jeg har i lang tid hatt plager i halsen, forteller hun. – Noe la seg på stemmebåndet slik at jeg mistet stemmen etter å ha pratet en stund. Jeg vet ikke hva som var årsaken til dette, men nå er det i alle fall borte. Det skjedde en forandring etter at Svein-Magne bad for meg. Nå kan jeg prate så mye jeg vil uten problemer.

Migrene og søvnproblemer

Yanka Ilieva Michelsen fra Bulgaria, nå bosatt på Straume, opplevde å bli helbredet for både migrene og søvnløshet da Svein-Magne bad for henne i Loddefjord kirke.

– I mange år har jeg tatt sterke tabletter hver kveld for å få sove, forteller hun. – Det siste året har jeg også vært plaget med migrene. Da Svein-Magne bad, slapp migrenen taket og jeg har også sovet godt. Jeg har ikke tatt tabletter for å få sove etter at han bad for meg, og det er nå to uker siden. Jeg vet ikke hva som var årsaken til søvnproblemene, men jeg tror det hadde sammenheng med nervene. Nå er jeg i alle fall helt god, og det er jeg veldig glad for.

SØVNLØSHET OG MIGRENE: Yanka Ilieva Michelsen ble helbredet for både søvnløshet og migrene da Svein-Magne bad for henne.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15