Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Mirakler på direkten

På «Holmgang» gav programleder Oddvar Stenstrøm meg et halvt minutt til forbønn for syke. Over hele landet sprang folk og la sine hender på fjernsynet for å motta den kraften som ble utløst gjennom troens bønn. Kontoret vårt overstrømmes nå av mange gladmeldinger. Her er noen av dem.

Mange år med tett nese

Jeg deltok på «Holmgang» den 5. oktober i år og var på tur hjem til Røros da kona til formannen i FrP på Røros ringte meg. Hennes bror som bor på Frøya, plagdes av polypper i nesen i flere år, og var operert tre ganger uten at det hjalp noe. Det ene neseboret var helt tett. Da du bad for syke på «Holmgang», la han den ene hånda på fjernsynet og den andre på nesen. Da skjedde det et under. Neseboret åpnet seg, og har siden vært i orden. Det legene ikke greide å ordne, det fikset Gud. Tore Kristoffersen Vitne på «Holmgang»

Ateistens nakkehelbredelse

Jeg kjenner en mann på hjemstedet mitt, Ås, som har vært vaktmester på det firmaet hvor min mann arbeider. Han har bekjent seg som ateist. Dagen etter at du var på «Holmgang», traff jeg ham et sted på Ås. Da han så meg, kom han glad bort til meg og sa opprømt: «Så du på han nordlendingen i går på «Holmgang»? Å, du mener Svein-Magne – jo, jeg så programmet,» svarte jeg. «Jeg har en tid gått med nakkelidelser, men så fant jeg på at jeg skulle legge en hånd på fjernsynet mens han bad. Jamen ble jeg frisk! Skal han ikke snart komme hit for å ha møter?» sa mannen ivrig og glad for det som var skjedd. Jeg lurer på hva som skjedde med ateismen hans?

Astma og kneslitasje Min mor og stefar så deg på «Holm-gang». Min mor har lenge vært plaget med astma, og min stefar har slitasje i begge knær. Han har vært snekker i mange år, og det har slitt på knærne hans. Etter at du bad for syke på fjernsynet, satte min stefar seg på huk for å teste seg selv. Han ble veldig overrasket og sa: «Nei, dette går ikke an!» Det hadde før vært en vond opplevelse. Men nå kjente han ingen smerter. Deretter sprang han opp og ned trappen til andre etasje – smertefritt! Min mor ble helbredet for astma. Før hostet og harket hun opp slim. Nå er lungene rene. Alt dette skjedde på «Holmgang»!

Fri kronisk hoste

Fra 2003 har jeg plagdes med kronisk hoste. Legen trodde først det var kols, men det var det ikke ifølge prøvene. Kanskje var det astma? Jeg hostet dag og natt og pleide å hoste til jeg holdt på å kveles. Legen hadde ingen medisin for min plage. Da du bad for syke på «Holmgang», la jeg en hånd på fjernsynet og en på brystet. Men ett kjente jeg en strøm som begynte i den ene hælen og strømmet oppover et stykke. Plutselig forsvant hosten. Siden har jeg vært fri.

Gud sjokkerte meg!

Jeg satt sammen med min kjæreste og to venninner og så på «Holmgang». Jeg var ateist og hadde ikke noe tro på helbredelse. Jeg har vært syk så lenge jeg kan huske. Jeg plagdes med ryggsmerter og fibromyalgi. Mine venner ertet meg og sa på spøk at nå måtte jeg bli helbredet. Jeg bad dem være stille, for jeg lengtet etter å bli frisk. Mens du bad, ble jeg lammet i hele kroppen. Etterpå kjente jeg ikke kroppen min igjen for jeg var blitt så mye bedre. I dag, vel to uker siden underet skjedde, snakket jeg med Svein-Magne på telefonen. Han ringte til meg. Under samtalen sa jeg at jeg skulle ønske at jeg kunne bli frelst. Så fikk han lede meg til Gud. Men det hele begynte med «Holmgang». Der ble ateismen brutt, og jeg har fått en bedre livskvalitet.

Slapp kneoperasjon

Min svoger hadde slitasje i det ene kneet og skulle snart opereres. Han så på «Holmgang» den 5. oktober. Da Svein-Magne bad, holdt han den ene hånden på kneet og den andre på fjernsynet. Tenk, han ble helbredet! Nå er operasjonen blitt kansellert, for Gud helbredet ham. Knesmertene er kommet helt bort!

Grusom migrene

I to måneder led jeg av konstante hodesmerter. Det kom av migrene. Den siste uken før jeg så på «Holmgang» ringte jeg hver dag ned til legen for å få akutt-time. Da Svein-Magne bad for de syke, la jeg den ene hånden på fjernsynet og den andre på hodet mitt. Ingen ting skjedde akkurat da, men etter en time strømmet det plutselig en varme gjennom meg. Det hele varte bare noen få sekunder – og så var jeg helbredet! «Holmgang» den 5. oktober var et helt utrolig fint program!

En usynlig hånd ble trykt mot brystet

Jeg har vært sjømann i 30 år og har røykt mye. Dessuten var jeg en gang ute for en gasslekkasje på båten, freion frysegass. Jeg var ikke klar over det, for gassen er luktfri. Jeg røykte samtidig og pådro meg kjemisk lungebetennelse. Sykdommen satte seg i lungene og bronkiene. Siden da har jeg hatt vondt i lunger og bronkier. Det føltes som om det var en vond klump der. I ti år har jeg gått med denne lidelsen. Det minste press mot brystkassen har ført til at jeg får pustevansker.

Sikkerhetsbelte hadde jeg problemer å ha på meg. Legene kunne ikke hjelpe meg med denne lidelsen. Medisiner fikk jeg heller ikke. Hvert år får jeg fem–seks ganger lungebetennelse.

Jeg satt i sofaen sammen med min søster da du bad for syke på «Holmgang». Jeg la ikke en hånd på fjernsynet, jeg bare satt der. Plutselig kom det en kraft inn i rommet. Jeg kjente fysisk at en hånd ble trykt mot brystet mitt. Jeg ble presset mot sofaryggen. Min søster følte også kraften i rommet. Hun kjente at noe skjedde med meg. Det var en form for stråling. Det hele varte fra fem til ti sekunder. I løpet av noen få sekunder ble jeg momentant helbredet i lunger og bronkier. Den vonde klumpen kom helt bort. Nå kan jeg ha sikkerhetsbeltet på meg uten å få pusteproblemer.

Hevelsen forsvant

I ett års tid har jeg plagdes med hevelse i beina. Det var vondt å gå. Dagen før programmet på «Holmgang» var det bare så vidt jeg greide å komme meg hjem etter en tur i byen. Jeg la begge hendene på fjernsynet. En varm strøm fór gjennom kroppen. Da jeg våknet dagen etter, var hevelsen kommet bort. Siden da har jeg vært frisk.

Helbredet for KOLS

Jeg har deltatt som skuespiller på flere norske filmer. Blant annet har jeg spilt i de 45 første episodene i «Hotell Cæsar». Jeg er 53 år nå. Siden jeg var 18 år har jeg plagdes med pusten. For cirka 25 år siden fikk jeg astma og KOLS. Jeg var en av de dårligste KOLS-pasientene på Glitreklinikken. Jeg måtte bruke rullator når jeg gikk på butikken som lå i samme bygning som jeg hadde leilighet i. Jeg kunne bare gå 15 meter, så måtte jeg stoppe for å få igjen pusten. Da Svein-Magne bad for syke på «Holmgang», la jeg en hånd på brystet og en på fjernsynet. Noe skjedde med meg. Noen dager senere gikk jeg i motbakke. De siste metrene sprang jeg oppover mot toppen. Jeg som før bare kunne gå 15 meter, kan nå jeg gå en mil uten noen problemer. Astma og KOLS er kommet bort. Alt er borte!

Rygghelbredet og kvitt angst

Jeg har plagdes med ryggsmerter i fem–seks år. Jeg har vært operert på Rikshospitalet, men til ingen nytte. Smertene var der hver dag. Jeg spiste Paralgin Forte og andre smerte-stillende tabletter. Så kom du på «Holmgang». Da du bad, la jeg en hånd på fjernsynet og en på ryggen min. Da kjente jeg en varme som strømmet inn i hele kroppen. Jeg ble momentant helbredet i ryggen. I 15 år har jeg plagdes med angst og depresjon. Disse nerveplagene kom også helt bort. Nå er jeg tilbake i full jobb. Jeg har vært nesten ett år sykemeldt. Jeg gikk tilbake til legen og sa at jeg var blitt god.

Ble frelst på «Holmgang»

Da Svein-Magne var på «Holmgang», hadde vi besøk av et eldre ektepar. De var ikke frelst. Vitnesbyrdene gjorde inntrykk. Særlig ble de grepet av den unge gutten som hadde fått så god hørsel. Selv trengte de forbønn for noen småplager. Sammen gikk vi bort til fjernsynet og la hver vår hånd på skjermen. Mens du bad for de syke, overgav de sine liv til Jesus.

25 år med ryggskade forsvant på «Holmgang»

Min mor på 57 år har i 25 år hatt konstante ryggsmerter etter en skade hun pådro seg i 1973. Hun ble ryggoperert, men det hjalp ingen ting. Mens hun satt i sofaen og hørte på at Svein-Magne bad, begynte smertene å komme bort. Senere på kvelden var hun blitt helt god. For flere år siden ble hun uføretrygdet på grunn av den dårlige ryggen. Hun måtte også ha hjemmehjelp. Min mor kunne nesten ikke gå, men måtte kjøres dit hvor hun skulle. Hun greide ikke engang å hente posten i postkassen nede ved veien, men nå gjør hun det og mange andre ting som hun før ikke kunne gjøre. Takket være forbønnen på «Holmgang» føler hun seg nå pigg og smertefri.

Trigeminusnevralgi

I 20 år har jeg hatt forferdelige ansiktssmerter, også kalt trigeminusneuralgi. Smertene kom fra trigeminusnerven i hodet. De skjærende, vonde smertene kom og gikk. Smertene var grusomme. Jeg måtte derfor spise smertestillende tabletter. Overlegen på sykehuset sa at det er den verste smerten som fins.

Den 5. oktober satt jeg i lenestolen hjemme i stua og så på «Holmgang». Da Svein-Magne bad for syke, satt jeg i stolen og så på. Jeg la ikke hendene mine på TV-skjermen eller på ansiktet. Jeg bad heller ikke at jeg skulle bli frisk. Jeg var bare opptatt med å se programmet. Plutselig merket jeg at jeg ble så tung og slapp i kroppen. Noe slikt har jeg aldri kjent før, aldri! Jeg skjønte at det måtte være Gud som rørte ved meg. Tenk, siden da har jeg vært kvitt disse forferdelige smertene som jeg har plagdes med i 20 år! Jeg trenger ikke lenger å ta smertestillende tabletter. Takk for et flott program!

Helbredet i Spania

Vi er mange nordmenn her i Spania. Vi får inn TV2. Det var mange som fulgte deg på «Holmgang» her i Spania. Jeg har noen venner som var skeptiske til helbredelse ved bønn, men mannen til min venninne tok på fjernsynet og ble helbredet i nakken da Svein-Magne bad for syke.

Helbredet to ganger på «Holmgang»

For fire år siden falt jeg på isen ved trappen utenfor huset mitt i Vadsø. Jeg landet på ryggen og slo meg kraftig. Det gjorde så vondt at jeg så vidt kunne gå på beina. Jeg håpet at det ville gå bort etter hvert, men smertene satt fortsatt i korsryggen. Det var vondt å bevege seg. Dessuten kunne jeg ikke ligge på ryggen om natten. Da du var på «Holmgang» den 23. oktober 2002, la jeg en hånd på fjernsynet og den andre på ryggen. Da ble jeg momentant god. Da kjente jeg en varme som strømmet inn i ryg-gen. I høst kom smertene tilbake for fullt.

Den 5. oktober i år satt jeg og så på «Holmgang» igjen. Nå håpet jeg på et mirakel. Da Svein-Magne bad, satt jeg i sofaen og la en hånd på ryggen. Jeg kjente jeg ikke noe spesielt da. Dagen etter så jeg på reprisen. Plutselig oppdaget jeg til min store forbauselse at alle ryggsmertene var kommet bort! Jeg ble så rørt at tårene rant. Jeg er fremdeles helt god. Takk for et kjempe-flott program!

Fikk god hørsel og gode knær

For fem–seks år siden begynte jeg å få dårlig hørsel. Den ble dårligere og dårligere ettersom årene gikk. Min lege sa at det kom med alderen. Jeg er 75 år og brukte høreapparat på begge ørene. Jeg hørte så dårlig at uten høreapparatene på, måtte jeg stille fjernsynet så høyt opp som det gikk an. Selv med høreapparatene på måtte jeg ofte spørre mine venner hva de sa til det kjedsommelige. Jeg brukte også teleslynge på fjernsynet. Hjelpemiddelsentralen har installert flere hjelpemidler med blinkende lys og during i flere rom i huset mitt hvis noen skulle ringe på døra eller telefonen skulle ringe.

I fem–seks år har jeg plagdes med slitasjegikt i begge knærne. Det ble verre med årene. Jeg måtte spise smertestillende tabletter før jeg gikk på butikken noen hundre meter fra mitt hjem. Til hjelp brukte jeg to krykker.

Den 5. oktober så jeg på «Holmgang». Da Svein–Magne bad for syke, gikk jeg bort til fjernsynet og la den ene hånden på skjermen. Jeg følte ikke noe spesielt. Da jeg gikk for å sette meg, oppdaget jeg at jeg var blitt helbredet. For noen dager siden var jeg på Geilo og gikk en tur på en mil! Nå ligger høreapparatene i en eske. Jeg skal ringe til Hjelpemiddelsentralen og be dem hente alle hjelpemidlene. Jeg hører godt og går smertefritt. Jeg trenger verken høreapparat, teleslynge, hjelpemidler eller krykker. Jesus har gjort meg frisk!

BLE DU FRISK PÅ «HOLMGANG»?

Jeg tror det sitter flere tusen rundt om i Norge som er blitt friske etter at de så på «Holmgang» den 5. oktober i år. Noen er blitt friske etter forbønn på tidligere programmer på TV2. Kanskje du kjenner noen som er blitt friske? Vi holder på å samle inn vitnesbyrd som vil forherlige Guds navn og styrke troen hos mange. Ring eller skriv til meg så snart du kan. Oppgi navn, adresse og telefon/mobil. Jeg ser etter brev fra deg – eller vi høres på telefonen.

Svein-Magne Pedersen

Postboks 53

4701 VENNESLA

Tlf.: 38 15 00 50


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15