Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Helbredet av å se på TV!

Min tur: «Nå er det min tur,» tenkte Else Ekeberg (74). Og slik ble det!
TV 2s Holmgang den 5.oktober ga Else Ekeberg fra Onsøy utenfor Fredrikstad en gevinst som ikke vinnes i Lotto: Hun ble helbredet fra slitasjegikt! Tvers igjennom det tre år gamle sølvgrå Grundig fjernsynsapparatet kom en legende kraft. Det var evangelist Svein-Magne Pedersens 30 sekunder lange bønn som jaget smertene på dør. To år med varierende plager var over!

Tekst og foto: Marta Moan Kristiansen

Else sin fastlege gjennom flere år hadde konkludert med at hun hadde slitasjegikt. Smertene i høyre hofte hadde kommet for å bli. Eneste løsning syntes å være operasjon. Noe som ikke fristet.

–Plagene med hofta gjorde at jeg ikke kunne gå så langt. Å gå i trapper var ikke noe særlig. Det var også plagsomt å ligge på høyre side. Ble været dårlig, ble hofta verre. Akkurat i dag er det «grisevær» i Østfold. Men det biter ikke på 74-åringen!

- Jeg klarte heller ikke å løfte høyrefoten fra golvet og opp på puffen når jeg satt i go`stolen. Jeg måtte gripe tak i beinet med begge hender og løfte. Nå greier Else å heve foten rett til værs uten besvær!

Gode og dårlige nyheter

Else og ektemannen Kåre ser gjerne på TV. Men «Dagsrevyen er grusom»! Hun sikter til de mange katastrofene som har rullet over skjermen i uker og måneder. Hun ble derfor glad da hun hørte at Svein-Magne Pedersen skulle delta i et program denne onsdagskvelden. Ekteparet har aldri vært på møtene hans, bare sett nordlendingen på TV.

- Det har alltid vært interessant å følge disse programmene på TV2. – Vi har sett alle de foregående, og gledet oss over at så mange ble friske. Denne høstkvelden prøvde ekteparet for første gang å ta imot helbredelse for sin egen del. Else har alltid trodd på helbredelse ved bønn. Hun har vært aktiv som formann i Solbrekke Misjons-forening (Misjonsselskapet) gjennom 26 år.

Nå er det min tur!

- Da Svein-Magne begynte å be, reiste jeg meg og gikk bort til TV-en. Det samme gjorde Kåre. Jeg tenkte: «Nå er det min tur!» Nå tar jeg sjansen! Hun la derfor den ene hånda på fjernsynet og den andre på den smertefulle hofta da Pedersen oppfordret til det. Kåre gjorde det samme. Han har hatt lungesykdommen KOLS i tre år.

– Hånda mi dirret av kraften som kom rett gjennom TV-apparatet! – Jeg sa til Kåre: «Nå er jeg blitt frisk!» Deretter begynte jeg å bevege hofta og foten. Kåre ser kjærlig på kona si mens hun forteller med entusiasme. Han gleder seg over framgangen hennes. De har begge håp om at det kan bli hans tur en annen gang.

Glad lege

Fastlegen hennes gjennom flere år ble begeistret da hun fortalte hva som hadde skjedd. Han hadde også sett programmet. Han kontrollerte bevegeligheten i beinet og hofta. – Du er myk og fin. Ikke tenk på noen operasjon. Men ring og fortell Pedersen hva som har skjedd med deg!

Legedom har kontaktet fastlegen flere ganger, men han har ikke ønsket å la seg intervjue. Naboer, slektninger og venner derimot bekrefter gjerne forandringen. Den glade pensjonisten har fått mange gratulasjoner i etterkant av helbredelsen. - Alle gleder seg sammen med meg og synes det er flott!

Gratis konsultasjon

Else slipper å betale egenandel for sitt livs korteste og mest vellykkede konsultasjon! Men TV-lisensen, den betaler hun som alle oss andre til NRK. Men det var gjennom TV2 sitt program og Svein-Magne sin kraftfulle bønn at slitasjegikten slapp taket og operasjon ble unngått. Nå kan «griseværet» herje som det vil i Østfold!


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15