Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Døve skal høre!

HØRER GODT: Anna Hansen forteller hvordan hun fikk normal hørsel da Svein-Magne bad for henne.
Flere fikk helt normal eller bedre hørsel da Svein-Magne Pedersen hadde møter på Samfunnshuset i Brønnøysund 19. og 20. oktober. De fikk erfare sannheten i Guds Ord om at døve skal høre.

Tekst og foto: Lisbeth Hoskuldsen

De kom inn med ett eller to høreapparater og gikk ut igjen med høreapparatene i lommen. Flere personer opplevde å få helt normal eller mye bedre hørsel etter at Svein-Magne Pedersen hadde bedt for dem under møtene i Brønnøysund.

Roald Ebbesen (84) fra Toft i Brønnøysund hadde høreapparat på det venstre øret, men hørte også dårlig på det høyre øret.

– Jeg har ikke alltid vært like forsiktig med hørselen min, forteller han. – Da jeg satte inn en ny Volvo-motor i båten min, hadde jeg ingen luke ned til maskinen. Jeg ble derfor utsatt for mye støy da jeg stod i styrhuset. Dette er trolig en av årsakene til at hørselen ble svekket. I tillegg har jeg kjørt mye traktor uten øreklokker.

Da Svein-Magne bad, fikk han god hørsel.

– Da Svein-Magne bad for meg var det noe som åpnet seg i det høyre øret, forteller han. – I det venstre øret hørte jeg lyden av en totaktsmotor. Hørselen ble mye bedre. Nå hører jeg alminnelig bra. Før hørte jeg dårlig selv med høreapparatet på. Etter at Svein-Magne bad for meg for fire dager siden, har jeg ikke brukt høreapparatet.

Hører normalt

Anna Hansen (86) fra Brønnøysund hørte heller ikke godt da hun kom til møtet med Svein-Magne.

– Nå hører jeg normalt, forteller hun på telefonen fire dager senere. – Jeg hadde et trykk på begge ørene som gjorde at jeg ikke hørte riktig godt når folk snakket. Jeg måtte ofte spørre om igjen. Det trenger jeg ikke lengre nå, sier hun.

Anna fikk også forbønn for daglige slitasjegiktsmerter i nakken, som hun hadde hatt i 36 år.

– Disse smertene er nå helt borte, forteller hun. – Jeg er myk og fin i skuldrene. Jeg hadde også veldig vondt i leggene og føttene. Ofte var plagene så ille at jeg ikke fikk sove om nettene. Også disse smertene er borte. Jeg har sovet godt hver natt etter at jeg fikk forbønn.

ÅPNE ØRER:
– Nå hører jeg alminnelig bra, sier Roald Ebbesen og peker på de «åpne» ørene. – Før hørte jeg dårlig selv med høreapparatet på. Etter at Svein-Magne bad for meg, har jeg ikke hatt bruk for høreapparatet.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15