Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Helbredet i ankelen

HELBREDET: Gerd Håland fra Figgjo ble helbredet for sin svake ankel i høyre foten, etter et tragisk uhell ti år tilbake. Nå trenger hun ikke lenger innleggssålene.
Gerd Håland hadde i mange år plagdes med en vond ankel. Den 16. april kom hun på helbredelsesmøte i Pinsemenigheten Klippen, Sandnes hvor Svein-Magne Pedersen skulle tale og be for syke. Nå håpet hun på et mirakel.

Tekst og foto: Johan Hovda

I februar viste undersøkelse på Ortopedi-Service i Stavanger at Gerd Håland (38) hadde en feilstilling i ankelen. Resultatet av undersøkelsen førte til at hun begynte med innleggssåler for å kompensere for den svake ankelen.

Et tragisk uhell

For ti år siden opplevde Gerd et tragisk uhell. Hun gikk tur sammen med datteren sin. – Det var nysnø på blanke isen, forteller hun. – I en bakke begynte jeg å skli, og skled et godt stykke før jeg traff en hard snøkant ved veien og vrengte foten i fallet. Det ble et stygt brudd i høyre ankel.

På sykehuset i Mo i Rana ble det satt inn nagler i ankelen for å rette på skaden. – Dessverre ble det en mislykket operasjon, forteller hun. – Resultatet ble en feilstilling som jeg har måtte leve med.

Gerd gikk med krykker og en gipset fot i flere måneder. – Først etter to år var foten så god at jeg kunne gå sånn noenlunde på den, sier hun. – Foten fungerte ganske bra i mange år frem til høsten 2004, da jeg igjen fikk problemer med den dårlige ankelen. Når jeg stod stille, begynte foten å skli ut. Leddene var låst på høyre side av fotbladet.

– Jeg gikk til kiropraktor for å knekke de stive leddene opp, forteller hun. – Men det skulle ikke bli bedre. Etter en uke kjente jeg en lammelse i høyre foten og jeg ble sengeliggende i halvannen måned. Jeg tenkte mye over sin situasjon i den tiden.

Regelmessig turgåing

– Jeg forstod at fortsatt behandling hos kiropraktoren ikke ville hjelpe, sier Gerd. – Ankelen var svak og tålte ikke mye belastning. Løsningen ble å trene opp musklene. Etter jul begynte jeg å gå regel­messige turer. Det startet med å gå frem og tilbake i stuen, men økte på til lengre turer opp til en time. Men jeg ble trøtt og kjente smerter i knær og føtter etter disse turene.

Gerd ble mer og mer fortvilet over sin situasjon. – Legen anbefalte meg å oppsøke Ortopedi-Service i Stavanger. Det førte til at hun begynte å bruke innleggssåler som ble regulert forskjellig for høyre og venstre bein.

Forbønn

Gerd har tro på at bønn kan løse umulige situasjoner og har sett det i sitt eget liv og andres. – Da Svein-Magne bad for meg, kjente jeg en kripling i foten, og det var som om ankelen rettet seg opp. Jeg fikk også forbønn for knærne mine. Det var akkurat som om foten ble sterkere etter forbønnen.

Helbredet

Neste dag da Gerd skulle gå sin vanlige treningstur, kjente hun ubehag. – Først da jeg fjernet innleggs­sålene, var det godt å gå, sier hun. – Når jeg går lange turer, kjenner jeg heller ikke smerte i knærne som jeg gjorde før. Gud har helbredet meg!

Gerd har gjennom sitt yrke som miljøarbeider har hun vært til hjelp og oppmuntring for mange. Nå fikk hun selv en oppmuntring fra Gud som styrket og helbredet hennes svake ankel.

GLAD: Gerd Håland kjente Guds kraft komme over seg når Svein-Magne Pedersen bad for henne. Her vitner hun glad om det som skjedde i møtet 16. april på Pinsemenigheten Klippen, Sandnes.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15