Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Miraklet i mitt liv

Astmahelbredet

Min mann hadde en fæl astma i åtte–ti år. Hver dag brukte han astmaspray. For noen år siden ringte han til deg og fikk forbønn. Gud helbredet ham for astma. Siden da trengte han ikke mer spray.

Urinen var svart

Jeg plagdes en tid med urinveisinfeksjon. Urinen var svart som kaffe. Så ringte jeg til deg og fikk forbønn. Dagen etter var urinen helt fin. Jeg fortalte legen at jeg hadde kontaktet deg og at Gud hadde helbredet meg. Han ble svært forbauset og sa: «Ja, du vet, han er legen over alle leger.»

Slitasje i skuldrene

For ni år siden talte du på et møte på Hitra. Da hadde jeg slitasje i begge skuldrene. Det hadde jeg hatt i flere år. Røntgenbilder fra sykehuset i Trondheim viste slitasje. Jeg har hatt flere behandlinger hos en fysioterapeut. Dessuten har jeg hatt behandling med akupunktur. Ingen av delene hjalp. På møtet bad du for skuldrene. Jeg kjente ingen ting mens du bad, men jeg ble bedre og bedre i dagene som fulgte. Etter to måneder var jeg helbredet. Nå går jeg i fullt arbeid og kjenner ingen smerter i skuldrene.

Fylliken ble helbredet på «Holmgang»

En av mine tidligere arbeidskamerater fortalte meg en merkelig historie om Guds kjærlighet og godhet mot mennesker som ikke fortjener det. For to år siden var han på en fest hjemme hos en venn av seg her i Bergen. Det var flere samlet der. Alle hadde drukket alkohol og var fulle.

Min venn hadde skadd et av sine bein i en ulykke to år tidligere. Han haltet derfor og kunne ikke bevege beinet så mye. Denne oktoberkvelden i 2002 var Svein-Magne Pedersen gjest på «Holmgang» på TV 2. Emnet denne kvelden var helbredelse ved bønn. Min venn drev gjøn med evangelisten. På spøk sa han til de andre vennene sine at nå ville han bli helbredet. Da Svein-Magne bad for syke på fjernsynet, la han spøkefullt sine hender på det vonde beinet. Plutselig ble han overrasket over at beinet ble fylt med en merkelig varme. Plutselig var alle smerter kommet bort. Temmelig overrasket måtte han fortelle sine venner at beinet var blitt helbredet! Nå kunne han gå normalt. Drikkebrødrene ble også sjokkert over denne opplevelsen. Han er fremdeles god i beinet sitt. Gud overså hans ukristelige oppførsel og vantro og helbredet ham alene på grunn av sin kjærlighet til denne mannen.

Helbredet på «Lønning Direkte»

En venn av meg hadde verk i en arm i 30 år. Da du var på «Lønning Direkte» på det andre programmet den 7. mars 1996, ble han helbredet.

Dyp depresjon

I nærmere 20 år hadde jeg dårlige nerver. Sår fra barndommen samt et dårlig ekteskap var årsaken til depresjonen. Jeg har vært inn og ut av psykiatrisk klinikk. Noen ganger var jeg innelåst der, så ille var det. Ofte lå jeg bare i senga, gråt og ønsket meg døden. I løpet av denne tiden har jeg slukt mange nervetabletter. For tre–fire måneder siden kontaktet jeg deg på telefonen, og du bad for meg. Etter dette ble jeg bedre og bedre. Nå er jeg helt god. Jeg har aldri hatt det så godt på 15–20 år som jeg har det i dag. Nå er jeg glad for å leve.

Urinlekkasje på Os

Den 30. januar 1992 talte du på et møte i Misjonsmenigheten på Os. Der bad jeg om forbønn for allergi. Jeg hadde da plagdes med urin-lekkasje i åtte år. Men den plagen nevnte jeg ikke for deg. Du bad kun for mine allergiplager. Det som skjedde var at jeg ikke ble helbredet for allergi, men Gud helbredet meg for urinlekkasje! Min lege spurte om hvordan jeg ble helbredet for urinlekkasje. Da fortalte jeg om møtet på Os og at Gud hadde helbredet meg. Jeg har forresten fortalt om denne helbredelsen til flere leger og også mange andre.

Ryggslitasje

I fem år plagdes jeg med daglige rygg-smerter. Min lege trodde det var slitasje. «Du har fått slitasje i ryggen og må lære å leve med den,» sa han. Jeg kunne ikke støvsuge eller løfte på tunge ting. Jeg gikk delvis krokrygget. Smerten var alltid der. For tre uker siden ringte jeg til deg, og du bad for meg. Mens du bad, kjente jeg en varme som gikk gjennom ryggen. Jeg la på røret og la meg på sofaen noen minutter. «Nå må jeg finne ut om noe har skjedd med meg,» sa jeg til meg selv og kom meg på beina. Da opp-daget jeg at et mirakel hadde skjedd. «Nå er jeg helbredet!» sa jeg til min mann. Han ble veldig glad over å høre det. Nå kan jeg støvsuge og løfte på tunge ting. Jeg slapp å leve med denne lidelsen.

Kronisk bihulebetennelse

I fire–fem år plagdes jeg med kronisk bihulebetennelse. To ganger ble jeg operert, men til ingen nytte. For et par år siden hadde du møter i Kristkirken i Bergen. Der kom jeg fram til forbønn. Etterpå gav du meg en salveduk. Et par uker senere var jeg god. Siden da har jeg ikke kjent noe til bihuleplagene.

Ryggplager

For nærmere 20 år siden fikk jeg ryggplager. Legen kalte sykdommen polynevropati. I årevis gikk jeg regelmessig til behandling hos en fysioterapeut, men det hjalp lite mot ryggsmertene. I oktober 2004 ringte jeg til deg og fikk forbønn. Tenk, siden har jeg ikke kjent noe til rygg-smertene. Det har jeg fortalt til min fysioterapeut. Jeg er så glad i dere alle på kontoret i Vennesla!

Kunne ikke løfte armen

For et halvt år siden hadde du møter i Sødorp kirke på Vinstra. I flere måneder gikk jeg med en svært vond arm. Smertene i skulderen og armen var så store at jeg kunne omtrent ikke løfte på den. Min lege gav meg smertestillende tabletter. På møtet gikk jeg fram og fikk forbønn. Da strømmet det en varme inn i armen. Straks ble armen god, og jeg kunne løfte den over hodet uten å kjenne noe til smertene. Siden da har jeg vært god.

Foten var som en stokk

Min sønn gikk i fire uker med et vondt bein. Det var så tykt at det lignet på en stokk. Legen gav ham antibiotika, men til ingen hjelp. Da kom jeg på å ringe til deg. Min sønn visste ikke om at han fikk forbønn av deg. Dagen etter oppdaget han at hevelsen var borte. Da først fortalte jeg at det var Gud som hadde helbredet ham. Han trodde da at et under hadde skjedd. Det er ett år siden han ble helbredet, og han er like god i dag.

Bechterews sykdom i 54 år

Da jeg var 18 år fikk jeg Bechterews sykdom. Jeg er 78 år nå. Ryggen, hoftene og bryst var angrepet av sykdommen. Jeg ble verre med årene, og lutet litt framover på grunn av min stive, vonde rygg. Å støvsuge var et mareritt. Jeg kunne nesten ikke gjøre rent i huset mitt. Flere ganger var jeg innlagt på sykehus på grunn av de store smertene. Legen min sa at jeg kunne komme til å havne i rullestol.

For åtte år siden fant jeg på å ringe til deg. Du bad for meg, men jeg kjente ikke noen øyeblikkelig forandring. Men så skjedde det som du kaller en «skilpaddehelbredelse». Litt etter litt forsvant smertene, og jeg ble mykere i mine stive, vonde ledd. Etter hele to år var jeg fullkommen god. Det er nå seks år siden sykdommen slapp taket fullstendig. Nå er jeg ikke lenger framoverbøyd. Smertene er kommet bort, jeg er myk i kroppen. Nå går husarbeidet som en lek. Jeg takker både Gud og deg for hjelpen jeg har fått!

Helbredet for whiplash på «Lønning Direkte»

I 1985 krasjet jeg med bilen min mellom Gjøvik og Biri. Jeg fikk sleng på nakken og fikk whiplash, konstatert av en nevrolog på sykehuset i Gjøvik. Siden da hadde jeg store nakkeplager. I oktober 1995 var du gjest hos Per Ståle Lønning i TV2. Der ba du for syke i ett minutt. Mens du ba, la jeg en hånd på nakken. Jeg kjente ikke noe, men likevel ble jeg momentant god i nakken. Det er helt ubegripelig at noe slikt kunne skje gjennom fjernsynet. Siden da har jeg vært helt god!

Blodkreft

Mitt barnebarn på 20 år fikk blodkreft for åtte måneder siden. Det ble konstatert etter at han hadde tatt en beinmargsprøve. Han skulle da begynne med cellegift. Like før påske i år ringte jeg til deg og fikk forbønn for ham. Nye prøver ble sendt til Rikshospitalet. Resultatet var oppsiktsvekkende. Hans lege sa nylig til ham: «Du er frisk!»

Fikk kjempejobb

Jeg har en høy utdannelse, men hadde likevel problemer med å få meg en jobb. I tre år gikk jeg uten å få meg et arbeid. I denne tiden søkte jeg på åtti jobber uten å lykkes. En dag fant jeg på å ringe til deg for å få forbønn for mitt problem. Et mirakel skjedde. Tre dager etter fikk jeg en kjempejobb. Jeg er overbevist om at det var en gave fra Gud.

Kastet tobakken

Min datter røykte i 30 år. Mange ganger prøvde hun å slutte å røyke, men greide det ikke. For seks uker siden ringte jeg til deg for å få forbønn for denne lasten. Hun visste ikke om at jeg ringte til deg. To uker senere sluttet hun å røyke. Hun fortalte at hun ikke tenkte over det, men lysten etter tobakk forsvant bare. Hadde ikke Gud grepet inn, ville hun neppe ha greid å slutte.

Senen var røket

Høsten 2004 tråkket jeg over på isen. Det gjorde forferdelig vondt i den ene ankelen. Min lege sa at jeg hadde slitt av en sene. I to måneder gikk jeg slik. Jeg har hørt at noen er blitt helbredet ved å legge hendene på fjernsynet mens du ber for syke på TV. I fjor høst så jeg deg på Familiekanalen som sender over NRK 2, Oslo og omegn. Da du ba for syke på et program, la også jeg hendene mine på fjernsynet. Utover dagen kom smertene i ankelen bort. Senen må ha blitt helbredet. Siden da har ankelen vært god.

Skulderhelbredet på Hamar

Jeg hadde smerter i begge skuldrene siden 1997. Den høyre var verst. Jeg falt på ski og skadet skulderen. Legene fant ut at det var delvis brist i en sene. Jeg ble operert, men smertene gikk ikke bort. Jeg har brukt tusener av kroner til behandling hos en fysioterapeut uten å bli god. I vår talte du på møter i Filadelfia, Hamar. Der ba du for meg, og jeg ble helbredet. Tenk at det kunne gjøres så enkelt!


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15