Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
"Jeg ser som en ørn"

– Nå ser jeg som en ørn, sier Svein Gunnar Ediassen fra Bindalen. Han hadde 20 prosent redusert syn på begge øynene da han kom til møtet med Svein-Magne i Brønnøysund den 19. oktober. Da han forlot møtet så han hundre prosent klart.

Tekst: Lisbeth Hoskuldsen

– Det skjedde noe med meg mens jeg hørte på Svein-Magne, sier Svein Gunnar. – Jeg kan ikke si at jeg kjente noe konkret fysisk på min egen kropp, men det var noe som skjedde.

Svein Gunnar hadde hatt sukkersyke i 12 år. Det siste halve året hadde sukkersyken begynt å ødelegge synet.

– Synet var redusert med 20 prosent, forteller han. – De små bokstavene på tv-en, i avisene og telefonkatalogen fløt i hverandre. Det hjalp ikke å bruke briller. Det var heller ikke noe legen kunne gjøre for å hjelpe meg.

Han hadde trukket kølapp, men kjente en sånn kraft under møtet at han syntes det var unødvendig å benytte den.

– Herren hadde allerede rørt ved meg, så jeg gav kølappen min til en tante, slik at hun kom litt lengre fram i køen, sier han. – Da jeg kom hjem, satte jeg på tv-en og så de små bokstavene helt klart. Jeg ser også de små bokstavene i telefonkatalogen helt klart og det uten briller. Synet mitt var blitt 100 prosent normalt. Blodsukkeret er også blitt mer stabilt og jeg er heller ikke så ille plaget med angst som jeg var før. Nå takker jeg Herren for at jeg ser godt, sier 45-åringen fra Bindalen.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15