Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Kraftige helbredelser på Hedmarktoppen

SLITTE HOFTER: Grethe Jansson hadde slitte hofter og hadde vært plaget med smerter i åtte–ni år. Da Svein-Magne bad for henne, forsvant smertene.
– Jeg er helbredet, sa en opprømt dame fra Chile. Hun hadde hatt problemer med å gå, men nå løp hun opp og ned midtgangen mens folk klappet og jublet. Hun var en av flere som fikk en kraftig berøring av Guds kraft da Svein-Magne Pedersen bad for syke på Hedmarktoppen 13. og 14. mars. Mer enn 30 personer tok imot frelse i de to møtene.

Tekst og foto: Lisbeth Hoskuldsen

En mann begynte å høre på øret hvor han hadde vært døv fra fødselen av, en ung gutt ble helbredet for astma og mange opplevde at smerter i nakke, skuldre og rygg forsvant. Mange som søkte forbønn i Svein-Magne Pedersens møter på Hedmarktoppen fikk en berøring av Guds kraft.

Omkring 30 frelst

Øyvind Gaarder Andersen var koordinator for fellesmøtene på Hedmarktoppen, som var et samarbeid mellom predikantringen på Hamar og Hedmarktoppen.

– Møtene med Svein-Magne Pedersen er verdifulle nettopp fordi de når ut til møtefremmede, sier Andersen. – Omkring 30 tok imot frelse, og det er langt ifra hverdagskost i kristne møter på Hamar. Vi opplever også at møtene med Svein-Magne får god dekning i lokalpressen og lokal-tv, og ikke minst det er betydningsfullt. Svein-Magne hjelper de som er åndelig søkende med å finne svar.

Både Frikirken og Filadelfia på Hamar følger opp Svein-Magnes møter med Alphakurs, og flere av de nyfrelste har meldt seg på.

– Vi kontakter de nyfrelste og gir dem tilbud om oppfølging hvis de ønsker det, sier Andersen, som også er begeistret over alle vitnesbyrdene om helbredelser i møtene. – Flere av de som ble bedt for i møtene kunne bekrefte at helbredelse ved bønn er en realitet, og det er verdifullt. Det viser at dette dreier seg om langt mer enn en placeboeffekt, slår han fast.

Smertene forsvant

Grethe Jansson (59) fra Kongsvinger var en av de mange som fikk en berøring av helbredelseskraften i møte med Svein-Magne.

– Jeg hadde hatt smerter i venstre hofte i åtte–ni år, forteller hun. – Det siste året har jeg også hatt smerter i den høyre hofta. Legene har ikke hatt annet å tilby enn smertestillende tabletter, og en salve mot det de trodde kunne være betennelse i muskelfestene. Men det har ikke hjulpet. Det verste var at jeg ikke kunne ligge på siden, for det er ikke lett å sovne rett på ryggen. Det høyre beinet ville også gli under meg, og jeg måtte derfor holde meg ekstra godt fast når jeg gikk ned trappa fra andre etasje. Men nå er jeg helt god. Jeg ble kald på hoftene da Svein-Magne bad for meg, de fleste opplever å bli varme, så det var litt rart. Men smertene forsvant i alle fall. Nå kjenner jeg ingenting og kan ligge som jeg vil. Det er fantastisk.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15