Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Miraklet i mitt liv
De kom tilbake for å gi Gud æren...

Øresus
For et par år siden hadde du et møte i kinosalen i Kristiansund. Clausenengen Håndballlag arrangerte helbredelsesmøte med deg. Jeg kom dit for å få forbønn for øresus på det venstre øre som jeg har vært plaget med i 15–20 år. Etter forbønnen forsvant øresusen.

Øresus
I 10–12 år led jeg under øresus dag og natt. Jeg ringte flere ganger til deg for å få forbønn. Endelig, for et år siden, ble jeg helbredet.

Brudd i ryggen
Jeg fikk et brudd i ryggen etter et fall, og gikk i tre år med ryggsmerter. For snart to år siden ringte jeg til deg. Mens du bad for meg, kjente jeg en merkelig varme som gikk gjennom kroppen. Så ble jeg dårlig. På kvelden ble jeg bra igjen. Siden da har jeg vært god i ryggen.

Trippelhelbredet
For tre år siden ringte jeg andakts-telefonen og ble kvitt angina, nakke- og ryggsmerter!

Rygghelbredet på Mo
Jeg hadde hatt isjias siden 1975. To ganger var jeg blitt helbredet, men smerten kom tilbake. Jeg måtte døyve smertene med flere Paralgin Forte om dagen. Røntgenbildene viste at ryggen var utslitt. Jeg var på møtet i Frikirken på Mo da du talte og bad for syke i fjor vår. Det var veldig vondt å sitte på møtet og vente på tur til forbønn. Da du bad for meg, forsvant rygg-smertene. Siden da har jeg vært god.

Grusom svimmelhet
Min datter plagdes i flere år med svimmelhet. Den var så sterk at hun noen ganger besvimte. Derfor turde hun nesten ikke å kjøre bil. Legene fant ikke årsaken til svimmelheten. For et par år siden ringte hun til deg og fikk forbønn. Da ble hun momentant helbredet. Gjett om hun er glad for det som er skjedd!

Helbredet på «Holmgang»
En slektning av meg fikk senebetennelse i en arm. Lidelsen kom av at hun er renholder av yrke. Da du bad for syke på «Holmgang» i oktober 2002, la hun hånden på fjernsynet. Hun kjente ingen varme, men ble likevel momentant helbredet.

Helbredet på «Lønning Direkte»
I et halvt år plagdes jeg med en vond stressnakke. Den var fryktelig stiv. Jeg hadde vært en gang på fysikalsk behandling, men ble ikke god. En oktoberdag i 1995 deltok du på TV 2 -programmet «Lønning Direkte». Per Ståle Lønning bad deg om å be for syke i ett minutt. Jeg trodde ikke noe på dette, men ville likevel prøve å bli frisk på denne måten. Jeg la hendene på fjernsynet. En halv time senere begynte det å brenne i nakken. Jeg ble rent skremt av denne opplevelsen. Fysioterapeuten hadde gitt meg time til ny behandling. Den fikk jeg ikke bruk for. Samme kveld ble jeg helbredet, og har vært god siden.

Smerter i bekkenet
Etter at jeg fikk en datter, hadde jeg plager og til dels smerter i bekkenregionen. Når jeg gjorde enkelte be-vegelser kunne det gjøre vondt. Jeg bodde da på Sørlandet og reiste opp til Hægeland hvor du bad for meg. Etter det har plagene vært borte.

Lupus
Vår datter var angrepet av lupus. I ti år slet hun med denne plagen. Lupusen hadde angrepet leddene. Høsten 2004 ringte jeg til deg for å få forbønn for henne. Kort tid senere var hun til undersøkelse på sykehuset. Resultatene viste at hun var blitt fri lupus. Tidligere var hun hvert år til undersøkelse. Prøvene viste da hver gang at hun hadde lupus. Nå sa legene at hun ikke lenger trengte å komme til kontroll.

Kreft
I 1996 talte du på møter i Info-Rama i Sandvika. Min svigerinne hadde fått hudkreft i ansiktet. Såret var åpent, og det pleide å renne væske ut av det. Legene hadde funnet kreft i såret tidligere, og hun var satt opp til operasjon. På møtet bad du for henne. Etter tre uker var såret grodd, og det var kommet skorpe på det. Like etterpå var hun til ny sjekk. Undersøkelsene viste at kreften var kommet bort. Legene var veldig forundret over det som var skjedd. Etter dette har hun vært flere ganger til kontroll. Siden da har hun vært god.

Røykeslutt i Båtsfjord
For et par år siden hadde du møter i Båtsfjord. Jeg kom på møtet og var framme til forbønn. I over 40 år har jeg røykt, men greide ikke å slutte. Tre uker etter at du hadde bedt for meg forsvant plutselig lysten etter røyk. Nå kan jeg sitte sammen med venner som røyker uten at jeg blir fristet til å ta en røyk. Lukten byr meg faktisk imot. Nå er jeg fri denne lasten.

Ryggsmerter
I fem–seks år gikk jeg med daglige ryggsmerter. Årsaken var at jeg slo halebeinet. Det var vondt å bøye seg. Så fant jeg på å ringe til deg. Tenk, jeg ble god nesten momentant. To dager senere hadde jeg time til legesjekk på sykehuset. Legen var overveldet, for nå var ryggen blitt god. Siden da har jeg vært god. Nå kan jeg bøye meg, løfte og bære uten at det gjør vondt. Jeg har nå vært god i to år.

Røykeslutt på «Lønning Direkte»
Jeg har vært storrøyker siden jeg var 12–13 år gammel. Nå er jeg 63 år. Flere ganger har jeg prøvd å slutte, men jeg greide det ikke. Den 12. oktober 1995 var du gjest hos Per Ståle Lønning på «Lønning Direkte». Den som var syk skulle da legge en hånd på fjernsynet. Det gjorde jeg. Da kjente jeg en varme som strømmet inn i brystet mitt. Dermed var lysten på tobakk brent bort. Jeg har overhodet ikke lyst på røyk lenger.

Hostet i to år
Min svigerinne hadde kronisk hoste i to år. Det var helt forferdelig som hun hostet. Jeg ringte til deg fikk og forbønn for henne i september 2004. Du sendte henne en salveduk. Like etterpå forsvant hosten.

Helbredet i endetarmen
Et halvt år plagdes jeg med at endetarmen kom ut. Jeg måtte ofte dytte den tilbake. Av redsel for å bli operert, torde jeg ikke å gå til lege. Derfor fant jeg på å ringe til deg. Dette var i slutten av november 2004. Etter noen uker var jeg god.

Slitasje og prolaps
I fem år gikk jeg med ryggsmerter. Det ble tatt røntgenbilder av ryg-gen. Legen fant ut at det var slitasje i bekkenleddet. Dessuten hadde jeg nedslitte skiver og prolaps. Jeg ringte til deg, og du bad for meg på telefonen. Etter fire–fem måneder opp-daget jeg en dag at ryggsmertene var kommet bort. Jeg skulle strekke meg og ta noe ut av et skap. Da sa jeg til meg selv: «Men i all verden, dette kunne jeg ikke gjøre før uten å få store smerter!» Men nå var smertene kommet bort. Det er nå et år siden jeg ble helbredet. Jeg er veldig glad for det som har skjedd med meg.

Røykte i 20 år
For tre år siden var jeg gravid. Jeg hadde røykt i 20 år, og nå måtte jeg slutte. Jeg prøvde tyggegummi og noe annet som skulle hjelpe, men jeg greide likevel ikke å slutte. En dag la jeg meg på kne ved senga og ropte til Gud. Da fant jeg på at jeg skulle ringe til deg. Jeg ringte to–tre ganger. Tenk, da ble jeg kvitt røykesuget. Siden da har jeg ikke røykt.

Muskelknuter i endetarmen
I over et år gikk jeg med muskelknuter i endetarmen. Jeg trodde først at det var hemorroider, men legen fant ut at det var fem muskelknuter. De blokkerte endetarmen og var veldig vonde. Ja, de var så vonde at det hendte jeg besvimte på grunn av smertene. Tre dager før jeg skulle til Rogaland sykehus for å bli operert i endetarmen, ringte jeg til deg. Etter tre timer var alle fem muskelknutene kommet bort! Jeg dro til sykehuset. En lege undersøkte meg før jeg skulle opereres. «Hva har skjedd her?» spurte han. «Jeg har ringt til Svein-Magne Pedersen og fått forbønn,» sa jeg til legen. «Det skjer mer mellom himmel og jord enn vi leger forstår,» var svaret jeg fikk. Det er nå to år siden jeg ble helbredet. Jeg slapp operasjon.

Organisten ble god på «Holmgang»
I flere år gikk jeg med smerter i den høyre skulderen. Jeg greide ikke å sy, strikke eller ligge på den høyre siden om natten. I 20 år har jeg vært organist i kirken min. Det var vondt å spille orgel med denne skulder-smerten. Da du var på «Holmgang» den 23. oktober 2002, la jeg den ene hånden på min vonde skulder mens du bad for de syke. Her ble jeg momentant frisk. Nå kan jeg igjen spille orgel, sy, strikke og ligge på min høyre side uten å ha vondt. Jeg har fortalt mange om dette underet. «Jeg har alle beviser på at jeg er blitt bra,» sier jeg til alle.

Hemorroider
Jeg var plaget med hemorroider i 15–20 år. Jeg brukte salver, men det hjalp ikke mye. For tre–fire uker siden ringte jeg til deg, og du bad for meg. Hemorroide-plagene gikk bort etter hvert. Nå er plagene helt borte, og jeg sover godt om nettene.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15