Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Smertefri på et øyeblikk

SLAPP OPERASJON: Jon Hauglum skulle operere den slitte høyre-hofta tirsdag 5. april, men slapp operasjon etter å ha fått forbønn hos Svein-Magne Pedersen et par dager i forveien.
Rigmor Hålien (14) og Jon Hauglum (64) opplevde at smertene i kroppen forsvant med det samme helbredelses-predikant Svein-Magne Pedersen bad for dem. – Det er helt utrolig, sier de begge. Jon Hauglum slapp til og med operasjon etter forbønnen.

Tekst og foto: Lisbeth Hoskuldsen

– Nå har jeg et «problem», sier Jon Hauglum. – Jeg skal opereres på tirsdag, men nå spørs det om det blir nødvendig. Han vandrer lykkelig nedover midtgangen i møtesalen på Filadelfia, Hamar hvor Svein-Magne Pedersen hadde møter helgen 2. og 3. april. – I fire år har jeg verket i den slitte høyre hofta, forteller Hauglum.

– Endelig skulle det bli operasjon på Hamar sykehus, men nå vet jeg ikke hva som kommer til å skje, sier han.

– Da Svein-Magne bad, gikk det en varme inn i hofta, og så forsvant smertene. Å gå hadde vært delvis vondt og vanskelig for Jon Hauglum i disse årene. Han hadde fått noe medisin som skulle ta smertene, men nå var det blitt så ille at det måtte mer enn medisiner til for å forandre på situasjonen.

– Da jeg møtte til avtalt tid på Hamar sykehus tirsdag 5. april for operasjon, kontrollerte legen hofta mi på nytt, forteller Hauglum. – Han konstaterte da at stillingen på hofta var normal, slik den skulle være, og sa at det ikke var nødvendig med operasjon. Utover det sa legen veldig lite, og han hadde ingen kommentar til hvorfor stillingen på hofta hadde endret seg. Selv var jeg bare veldig glad for at det ikke ble operasjon. Herren lot meg slippe med hjelp fra Svein-Magne.

Uforklarlige smerter

Smertefri og lykkelig er også Rigmor Hålien fra Skjolden i Sogn og Fjordane som hadde slitt med uforklarlige smerter i ryggen i minst tre år og sterke smerter i knærne i omkring et og et halvt år.

– Jeg holdt på å grine da jeg stod i køen og ventet på forbønn, fordi det verket så intenst i knærne, sier ungjenta som sammen med faren og flere andre familiemedlemmer hadde kjørt i åtte timer for å komme på helbredelsesmøtet i Hamar lørdag kveld. – Da Svein-Magne bad for meg, gikk det en varm stråling inn i ryggen og knærne, og så forsvant smertene helt. Etter det har jeg ikke hatt noen form for smerte i ryggen og knærne, og jeg er helt myk og fin, sier hun.

Helt utrolig

Rigmor hadde hatt så sterke smerter i knærne at hun i perioder ble tvunget til å gå med krykker for å belaste knærne minst mulig. Hun hadde også spist mye smertestillende tabletter. Det var ikke til å unngå.

– Jeg var til MR-undersøkelse av knærne i fjor høst, uten at de fant ut hva som var galt, sier hun. – De trodde det var overbelastning, men jeg er jo bare 14 år. Mor og far trodde kanskje det kunne være voksesmerter, men jeg har aldri hørt at noen har hatt intense voksesmerter over så lang tid. Men nå er smertene heldigvis borte. Det er bare helt utrolig.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15