Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
En kamp for livet

BETENNELSE I HJERNEN: Leif A. Wellerop fikk betennelse i hjernen og livet hans var i fare, men krisen ble overvunnet ved forbønn da Svein-Magne Pedersen bad for ham.
Et bakterieangrep i hjernen truet med å gjøre livet slutt for Leif A. Wellerop, men gode venner bad Svein-Magne om forbønn for ham og da snudde situasjonen.

Tekst: Lisbeth Hoskuldsen

Leif A. Wellerop, for mange kjent som den norske representanten for Den Internasjonale Kristne Ambassaden i Jerusalem, takker Gud for at han fortsatt lever og har god helse etter noen dramatiske dager i august 1999.

– Det begynte med at jeg stadig hadde hodepine, inntil jeg den 10. august var så dårlig at jeg akutt ble innlagt på Bærum sykehus, forteller han. – Det viste seg at jeg hadde bakterieangrep i hjernen, og Bærum sykehus kontaktet straks Rikshospitalet hvor jeg ble lagt inn. Det var en fredag. Der kjempet legene med det de hadde av ressurser for å berge livet mitt. Jeg husker ikke noe fra helgen. Jeg var helt borte. Mandag kveld kom familien, kona og barna mine på besøk, og da var jeg nokså bevisst, men veldig dårlig. Jeg hadde skrekkelig vondt i hodet og var trøtt og sliten.

Kona til Leif, Gunvor, hadde fått et ord fra Bibelen som hun holdt fast på. Det var Jeremia 29:11, hvor det står: «For jeg vet de tanker jeg tenker om dere, sier Herren. Det er fredstanker og ikke tanker til ulykke. Jeg vil gi dere framtid og håp.» Med full visshet om at Herren ville la mannen leve, ringte hun Finn Jarle Sæle den kvelden og oppfordret ham til å be. Sæle ringte straks til May Elin Tangstad, som samme kveld ringte Svein-Magne Pedersen for å få forbønn for Leif A. Wellerop. Samme kveld ringte May Elin tilbake til Gunvor og ropte to ganger etter hverandre på telefonen: «Det er brutt! Det er brutt!»

Sykdommen ble brutt

– Natt til tirsdag våknet jeg og opplevde at hodepinen var borte og at jeg ikke lengre følte meg sliten, sier Wellerop. – Jeg opplevde at taket ble åpnet som når man trekker i en glidelås, og så steg jeg ut av mørket. Der og da opplevde jeg at sykdommen var brutt, og jeg forstod senere sammenhengen da jeg ble fortalt at Svein-Magne hadde bedt for meg. Morgenen etter satt jeg i sengen og barberte meg da legen kom inn. Hun virket nokså overrasket, tatt i betraktning at jeg hadde vært veldig syk kvelden i forveien. «Sitter du her og barberer deg», var hennes kommentar, mens jeg svarte noe sånt som at: «Jeg må jo se litt anstendig ut.» Etter dette ble jeg bare bedre. Jeg fikk noen voldsomme doser med antibiotika i fortsettelsen, og til slutt hadde den tatt knekken på betennelsen. Men det er ingen tvil om at sykdommen ble brutt ved bønn.

Veldig takknemlig

En av legene som behandlet Leif A. Wellerop på Rikshospitalet sa at det ville bli et arr i hjernen etter betennelsen.

– Da bad jeg Gud om at det ikke måtte bli noe arr for å vise at det var Herren som hadde gjort et inngrep og latt meg leve, sier Wellerop. – Og ganske riktig. Da hjernen ble undersøkt rett over nyttår i 2000, kom legen svært tilfreds tilbake med beskjed om at det ikke fantes noe arr. Det var en fantastisk bekreftelse. Jeg er veldig takknemlig både for den jobben legene gjorde og for forbønn fra Svein-Magne, men mest av alt takket jeg Gud for at Han lot meg leve, sier Wellerop.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15