Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Livsforvandlende opplevelse

HELBREDET I NAKKE OG RYGG: – Jeg vil sikkert takke Gud hver dag for denne opplevelsen, sier en glad Hilde Anita Fjerdingstad like etter forbønnen på møtet med Svein-Magne Pedersen.

Tekst og foto: Johan Hovda

Hilde Anita Fjerdingstad (35) har lenge slitt med smerter i nakke, rygg og venstre arm. Det har vært så smertefullt at hun har tidvis brukt masse smertestillende tabletter i de fem siste årene.

En lys fremtid

Som seksåring begynte hun å svømme av glede og for gøy. Etter som tiden gikk ble hun ble ganske dyktig. I årene som fulgte ble hun Buskerud-mester hele fire ganger, og målet videre ble å sikte mot OL i 1988. Hun måtte dessverre avbryte dette da hun i den tiden fikk sin eldste sønn Robert og senere Aleksander. –Det er de største gaver jeg har fått til låns fra Gud, sier hun takknemlig.

Men i sitt voksne liv har hun blitt vel kjent med smerter og plager. I 1997 fikk hun en nakkeskade. Hun har hatt smerter i nakken som har forplantet seg videre nedover ryggen. Det har stadig vært plagsomt og har medført at visse aktiviteter er vanskelige å gjøre. I 2003 fikk hun en grundig undersøkelse med CT på Røntgeninstituttet i Drammen 2003. Det ble konstatert en nakkeskade i 5. og 6. nakkevirvel, som skyldes lite væskesignal, nerver i klem og forkalkninger. Til tider har hun brukt smertestillende medikamenter for å lindre smertene.

Ble helt bra

– Det var mor som sterkt rådet meg til å bli med på helbredelsesmøtet på Universitet, forteller hun. Denne dagen hadde hun lyst til å ta to smertestillende tabletter for å takle et langt møte, men lot det være. –Det å sitte lenge eller stå på et hardt underlag er vondt for meg, men den dagen gikk det bra.

Vibrasjon i korsryggen

– Da Svein-Magne bad for meg, kjente jeg først det gikk en varme i nakken og så ut i ryggen og venstre arm, hvor jeg har hatt smerter lenge. Det var godt, sier hun. –Jeg bad også om forbønn for korsryggen som jeg har slitt med over lang tid. Da Svein-Magne igjen bad for meg, kjentes det som at ryggen ble helbredet. Det var helt utrolig. Folk som stod bak meg, kunne se at ryggen min vibrerte. Til å begynne med kjentes det noe som kunne minne om krampetrekninger, men senere ble det bare en fin vibrasjon. Etter forbønnen kjente jeg meg helt fin. Jeg vil sikkert takke Gud hver dag for denne opplevelsen, sier hun gledesstrålende, rett etter forbønnen.

På telefon to uker senere, sier hun at hun fortsatt er god. –Det er helt utrolig hva Gud har gjort i livet mitt. Nå kan jeg være til hjelp og oppmuntring for andre, sier den glade damen fra Hokksund.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15