Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Mirakelmøte på Universitetet i Oslo

Det var Tverrkirkelig Nettverk i Oslo med leder Arne Dag Johansen og Knut Sørstad i spissen i samarbeid med Full Gospel Business Men som hadde tatt initiativet til møtet. Tverrkirkelig nettverk har gjennom mange år gjort et betydelig arbeid på Universitetet med aktiviteter nesten hver ukedag. Arrangørene hadde forberedt møtet gjennom bønn og gjort det godt kjent.

Tekst og foto: Johan Hovda

Vellykket likevel

Været viste seg denne mandagen fra sin dårlige side. Det medførte at mange flyavganger i Sør- og Vest-Norge ble enten innstilt eller forsinket. Beklageligvis førte dette til at Svein-Magne ankom Universitet nesten tre timer etter annonsert tid. Men forsinkelsen ble taklet fint av arrangørene. De informerte møtebesøkende om situasjonen og la opp til mye lovsang og vitnesbyrd. Da Svein-Magne kom til møtet, satt de aller fleste der fortsatt og ventet i spenning. De var kommet for å få forbønn av ham, og ville ikke gå før de hadde fått sitt ønske oppfylt.

I sitt korte budskap og oppmuntring til folket poengterte Svein-Magne at evangeliet er kraftfullt både til frelse og helse. –Gud liker reklame, proklamerte han og understrekte det med flere historier om folk, noen av dem oppgitt av leger og sykehus, som hadde blitt helbredet.

Mange ble helbredet

Utover kvelden og frem til klokken to på natten fikk syke forbønn. Mange kunne vitne om sin helbredelse. Det ble bedt for et helt register av sykdommer, og folk kunne etter hvert teste ut sine helbredelser.

–Jeg er takknemlig til Gud for at han har gitt meg den tjenesten jeg har, sier Svein-Magne. Det er Guds nådegave i mitt liv, gaven til å helbrede. Det strømmer kraft ut av meg når jeg ber, men det er ikke jeg som bestemmer når denne kraften skal virke. Min oppgave er å være åpen, tro og be. Guds oppgave er å helbrede.

Fornøyde arrangører

Knut Sørstad og Arne Dag Johansen var svært fornøyd med arrangementet. –Dette er bare helt fantastisk, sier Sørstad.

– På tross av uventede omstendigheter virket det som om det som skulle skje på møtet var planlagt på forhånd. Vi er svært glade for at Svein-Magne Pedersen kom til Oslo. Han har en egen evne til å samle mye folk, og han når ut til dem med kjærlighet og medfølelse. Vi vil ønske ham velkommen tilbake, sier Sørstad engasjert.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15