Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Ryggskaden helbredet

RYGGSKADE: Lisbeth Martinsen (56) fra Tistedal ble helbredet i ryggen da Svein-Magne bad for henne for snart to år siden.
Lisbeth Martinsen fra Tistedal ble helbredet i ryggen etter at Svein-Magne Pedersen hadde bedt for henne i Remmen Aula i Halden, for snart to år siden.

Tekst og foto: Lisbeth Hoskuldsen

Lisbeth Martinsen fikk en skade i ryggen for snart 20 år siden da hun og mannen bygde hus.

– Jeg dro opp røtter på eiendommen, og brukte ryggen som brekkstang, forteller Lisbeth. – Det var etter dette at ryggproblemene begynte. Det var vondt både å sitte og å stå. Når jeg satt måtte jeg ha støtte i ryggen, til det brukte jeg ofte veska, forteller hun og demonstrerer. Jeg brukte mye et slags korsett, en solid støttebandasje, for å støtte opp ryggen skikkelig. Fysioterapeuten kunne ikke hjelpe meg. Jeg vente meg til å leve med den vonde ryggen, som bare ble verre ettersom årene gikk. Jeg hadde vondt når jeg stod opp om morgenen, det var vanskelig å komme seg ut av senga. Bare jeg gikk fikk jeg vondt. Hvis jeg skulle være med på noe utenfor huset, spiste jeg smertestillende tabletter for å dempe smertene.

Lisbeth oppsøkte en kiropraktor, men han ville ikke gjøre noe før hun hadde tatt bilde av ryggen.

– Jeg fikk time for å ta bilde av ryggen, men havnet ved en misforståelse i feil by, forteller hun. – Resultatet ble at jeg skulle få en ny time. I mellomtiden var jeg på møtet hvor Svein-Magne bad for meg.

Fullstendig helbredet

Lisbeth ble helbredet i Svein-Magnes møte i Remmen Aula i mars 2001.

– Jeg var den siste som fikk forbønn den natten, klokken var fem på tre, forteller hun.

Lisbeth kjente at det skjedde noe med ryggen da Svein-Magne bad for henne, men hun ville vente en stund med å fortelle det, for å være helt sikker.

– En uke etter at jeg hadde fått forbønn hos Svein-Magne gikk det plutselig opp for meg at jeg kunne gå ut av sengen uten å måtte lirke meg ut, sier hun. – Da ble jeg endelig klar over at jeg var fullstendig helbredet. Siden har jeg ikke hatt noe vondt i ryggen. Nå forteller jeg alle om hvordan Jesus helbredet meg gjennom Svein-Magne, sier hun.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15