Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Som å være i Himmelen

Ufør: Taxi sjåfør John Inge Pedersen var helt ufør på grunn av betennelse i ryggraden, men ble momentant helbredet på mirakelmøtet med Svein-Magne.
– Eg kjenner meg så fri, som å være i Himmelen, utbrøt damen som ble helbredet fra kroniske ryggsmerter. Hun var en av mange titalls som opplevde et mirakel da Svein-Magne Pedersen bad for dem, da han besøkte menigheten Arken i Kopervik. Og best av alt, mer enn 20 mennesker ønsket Jesus velkommen i sine liv.

Tekst og foto: Svein B. Kristiansen

Harald Hårfagre samlet Norge til et rike etter slaget ved Hafrsfjord, og deretter bygde han hovedgården sin på Karmøy. I mange hundreår har øya fortsatt å være et knutepunkt for kulturutveksling og handel. Nordlendingen Svein-Magne Pedersen samlet kanskje ikke alle kristne på vestlandet til et rike, da han besøkte Kopervik 18.– 19. juni, men over 400 personer kom fra alle mulige kristelige sammenheng til menigheten Arken, for å delta på helbredelsesmøtene.

Frelse og helse

Pedersen poengterte at evangelisk forkynnelse står på to bein, det er frelse og helse. Jesus vil frelse alle, og han vil helbrede alle. Det er bare å stille inn mottakeren på riktig kanal.

Og i disse møtene var det mange som hadde antenna oppe, for 25 mennesker gav sitt liv til Jesus, og en strøm av mennesker fikk forbønn for ulike behov. Og trosforkynnelsen til predikanten var ikke bortkastet prat, for over 40 personer med rygg- og nakkesmerter, revmatisme, kols, isjias, hørselproblemer og flere andre plager, fortalte at de hadde opplevd en forandring i kroppen mens han bad for dem.

Taxi-sjåføren kjører igjen

John Inge Pedersen fra Skudenes har kjørt egen taxi i 15 år, men betennelse i ryggraden hadde ført til sterke smerter de siste 5–6 åra. De siste 8 månedene kunne han ikke kjøre i det hele tatt. Med hjelp av ei krykke hinka han til møtet, og venta på tur i forbønnskøen. Og da hans tur kom skjedde mirakelet med det samme.

– Dette er helt utrolig, nå kan jeg gjerne springe hjem, og hoppe som en kenguru. Legene som gav meg opp skal bli forundra. Kneet var så vondt at jeg ikke kunne røre det. Da Svein-Magne begynte å be for meg, kjente jeg en varm strøm ned i beinet, og smertene forsvant momentant, forteller han. På telefonen tre dager senere bekrefter han at han er frisk som en fisk.

– Jeg har lagt tablettene på hylla. Og jeg som hadde problem med nattesøvnen, sover som en stein om natta. Nå skal jeg begynne å kjøre igjen, sier en glad 53-åring.

Kastet krykka

Gerd Simonsen fra Kopervik har slitt med isjias i 10 år. Legen ville ikke operere, fordi det var usikkert hvordan resultatet ville bli.

– Ja, dette var litt av et under, nå kan jeg ta i gulvet igjen. Det har jeg ikke kunnet gjøre på flere år, sier hun ganske forundret, etter at Svein-Magne hadde bedt for ryggen hennes.

Simonsen kom til møtet på lørdag med krykker, men gikk hjem med dem under armen. Søndagskvelden kommer hun på møtet uten krykker, og går rett som en påle.

– Når Svein-Magne Pedersen bad for meg på lørdagsmøtet var det som om det strømmet varme gjennom hele ryggen, og jeg ble helt kokvarm. Etterpå forsvant smerten i ryggen. Nå kan jeg bøye meg og gå uten krykker. Det kjennes herlig, helt utrolig. Jeg har brukt masse smertestillende tabletter hver eneste dag, og det gir jo en masse bivirkninger. Det blir godt å slippe det, sier hun gledesstrålende.

Gerd Simonsen legger til at venninna, som hadde 25% pustekapasitet når hun kom til møtet på grunn av kols, også hadde opplevd bedring etter forbønnen på søndagskvelden.

85-åring frelst

En kvinne på 85 år ble frelst på lørdagskvelden. Hun fortalte at hun kom til helbredelsesmøtet fordi venninna ble helbredet via TV-skjermen, da Svein-Magne Pedersen var gjest på Holmgang for et par år siden. Venninna hadde gjort som predikanten sa, lagt hånda på fjernsynet, og hun ble momentant frisk. Dette gjorde så sterkt inntrykk at 85-åringen måtte komme og oppleve mirakelmannen selv, og det endte altså med at hun ble frelst!

Arken, Kopervik

Menigheten Arken i Kopervik arrangerte stormøtene med Svein-Magne Pedersen denne helga. Med over 400 møtebesøkende, oppfølging av nyfrelste og kafedrift hele helgen, var dette et imponerende løft for en menighet med omlag 30 medlemmer. Den jobben klarte de med glans, og ifølge pastorparet Maria og Sten Sørensen vil menigheten gjerne være vertskap neste gang Pedersen vil besøke Karmøy også.

– Jeg håper ikke det drøyer for lenge før vi kan gjenta dette, sa den ungdommlige 78-åringen i etterkant av møtekampanjen.

Kastet staven: Gerd Simonsen brukte stav på grunn av isjiassmerter, men gikk hjem med den under armen. – I kveld auksjoner vi bort staven din, sier Svein-Magne spøkefult.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15