Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Jesus Fikset Familien Finanger

Glad gjeng: Det skjedde under i resepsjonen på Hotell Fammy. Hotelleier Einar Finanger flankert av kjæresten Tove, Astrid og Erling Finanger.
Erling Finanger opplevde et mirakel da Svein-Magne Pedersen besøkte Mo i Rana for tre år siden, og Jesus var ikke snauere enn at han helbredet ham denne gangen også. I tillegg fikk kone, sønn og sønnens kjæreste oppleve Guds kraft da helbredelsespredikanten bad for dem, dagen etter at møtekampanjen 5. til 6. juni var avsluttet i Rana Frikirke.

Tekst og foto: Svein B. Kristiansen

Det var et sjakktrekk av familien Finanger å ha Svein-Magne Pedersen under hustaket. Sønnen er eier av hotell Fammy i Mo i Rana, og da helbredelsespredikanten skulle reise fra hotellet etter endt kampanje, bad han likegodt for fire familiemedlemmer i resepsjonen. To av dem opplevde mirakler der og da.

Far Finanger

Erling Finanger ble kvitt smerten i armene, da Svein-Magne Pedersen bad for ham i Rana Frikirke for tre år siden.

Finanger kom hjem fra Tysklandsbrigaden i 1951, og like etter ble han frelst. Han traff kona Astrid i 1953, og flyttet fra Nordstattland til Mo i Rana i 1956. Etter 35 år som mekaniker ble han ufør for 15 år siden på grunn av slitasje og forkalkninger i skuldrene. Legene kunne ikke gjøre noe, så han var dømt til en pensjonisttilværelse med smerter.

– Det var uutholdelige smerter til tider, og jeg kunne ikke løfte hendene høyere enn til skuldrene. Når jeg skulle bevege skulderleddet knaste det, som i grus. Jeg ble bedt for, men kjente ikke noe spesielt der og da. Noen dager senere oppdaget jeg plutselig at jeg kunne gjøre arbeid som jeg ikke hadde kunnet gjøre på flere år, uten sterke smerter, forteller Erling Finanger.

Nå er det tre år siden, og han løfter begge armene høyt over hodet, for å vise at smertene ikke har kommet tilbake. Han demonstrerer også hvordan han kan sveive armen rundt, uten at vi hører så mye som en liten knaselyd i skulderleddet.

– Jeg har visst fått satt inn nytt lager, eller i alle fall fått smurt det opp, ler mekanikeren. Å løfte en full kaffekanne, på strak arm, byr heller ikke på problemer for den spreke 73-åringen.

– Dette er kjempemoro. Nå kan vi mekke bil og gjøre mye artig sammen igjen, sier sønnen, hotelleieren Einar Finanger.

Øresusen forsvant

Den pensjonerte mekanikeren har også vært plaget av nedsatt hørsel, og sjenerende øresus i mange år. Da Svein-Magne Pedersen bad for ham i hotellresepsjonen, forsvant øresusen momentant.

– Takk Jesus, nå forsvant øresusen. Det føltes som om noen dro ut en kork av øret, utbryter Erling, og sier at nå hører han også bedre enn tidligere. Noen dager senere kan kona bekrefte at han virkelig hører mye bedre.

Toves helbredelse

Resepsjonsmøtet fortsetter med at helbredelsespredikanten ber for Tove, kjæresten til Einar Finanger. I fire år har hun hatt slitasjesmerter etter mange år som innredningsdesigner.

– Jeg har ikke gjort noe annet enn å pusse opp hus. Det er hardt arbeid, og jeg har fått nedsatt følelse i hånda og verker konstant i armene og skuldrene, forteller hun.

Straks Pedersen begynner å be, får Tove sterke hetetokter.

– Jeg blir så varm og svett, tror nesten jeg besvimer. Der forsvant smertene, men det tar på å bli helbredet, sier hun i et latteranfall.

Noen dager senere bekrefter Einar at kjæresten fremdeles er fri fra smertene.

Overrasket: Her konstaterer en kjempeglad Tove at Gud har helbredet armen.

Smertefri: Bilmekanikeren Erling Finanger ble førtidspensjonert på grunn av slitasje i skuldrene, men etter at Svein-Magne bad for ham, ble han helbredet. Nå kan han løfte armene uten besvær.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15