Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Mer enn 30 frelst i Mo i Rana

Hører godt: Den pensjonerte kremmeren Kåre Stølan var døv på det ene øret. Nå hører han det han vil høre!
Det var fullt hus i Rana frikirke, og latteren satt løst, da Svein-Magne Pedersen besøkte Mo i Rana 5. og 6. juni. Det var et tog av mennesker som kom fram for å ta i mot Jesus. Menigheten satt igjen med 32 oppfølgingskort på nyfrelste, som ønsket kontakt, og helbredelsene kom på løpende bånd. Døvhet, rygg, nakke og giktproblemer ble helbredet momentant.

Tekst og foto: Svein B. Kristiansen

Mo i Rana regnes som en av de vanskeligste byene i Norge å få et åndelig gjennombrudd i, men det var ingen ting som tydet på dette da Svein-Magne Pedersen besøkte stedet 5. til 6. juni. Frikirken fyltes begge kveldene, og det var bønn for syke til klokka fem på søndagsmorgenen. Flere titalls mennesker ble helbredet fra ulike sykdommer.

Over 30 ble frelst

500 møtebesøkende var kommet fra Tromsø i nord til Hattfjelldal i sør, men de aller fleste var lokale ranværinger. Pedersen forkynte evangeliet på sin humoristiske måte, og publikum lo så tårene trillet mer enn en gang. Og budskapet gikk tydeligvis rett hjem hos folket, for da predikanten innbød til å komme fram for å si ja til Jesus, strømmet de fram i alle aldre. Det er ikke hverdagskost at 32 mennesker ønsker Jesus velkommen i livet sitt, hverken i Mo i Rana eller andre norske byer. Det er et mirakel. Som en ekstra bonus opplevde flere titals personer et helbredelsesunder momentant mens Pedersen bad for dem.

Smertene forsvant

Solveig Karlsen har hatt smerter i skulderen helt siden hun var 15 år gammel, da hun kom ut for en sykkelulykke. I årenes løp dannet det seg forkalkninger, og smertene ble bare verre og verre.

– Jeg kunne ikke løfte noe særlig med den ene armen, og smertene var ofte uutholdelige. Jeg har også hatt mye smerter i nakken og i tillegg hadde jeg stresshodepine, forteller hun.

Hun stod lenge i forbønnskøen med smertene sine, men hun fikk lønn for tålmodigheten.

– Da Svein-Magne Pedersen bad, forsvant smertene, og nå kan jeg løfte en mugge med vann som ingenting, sier hun gledesstrålende, og demonstrerer dette for hele forsamlingen.

Fikk hørsel på døvt øre

Kåre Stølan har hatt dårlig hørsel i mange år. Og hørselen ble dårligere etter hvert. Den pensjonerte kremmeren fra Mo i Rana opplevde et konkret under på lørdagskvelden.

– Da Svein-Magne bad, hørte jeg en during i det døve øret, nesten som ei flue. Det var nok Guds kraft. Etterpå kunne jeg høre helt normalt på øret, selv når han bare hvisket. Det er helt merkelig, forteller han.

Åttiåringen forteller at han satt på Grini under krigen, og derfor har han vært ufør i noen år. Men nå blir det fest og glede.

– Ja, kona blir nok glad nå, når hun slipper å skrike så høyt til meg hele tida, ler den trivelige pensjonisten.

Salvet lovsang

Helbredelseskampanjen ble arrangert av Rana frikirke, og pastor John Gunnar Johnsen hadde sørget for et knirkefritt opplegg. Alle nyfrelste fikk en personlig samtale med en veileder fra frikirken, eller en annen menighet i byen, og disse skulle sørge for at videre kontakt ble opprettholdt.

Den liflige, Jesusfokuserte sangen og musikken til ekteparet Anne Katrine og Per Arne Ravnå, sørget for en forventende og herlig atmosfære i møtene.

– Vi har aldri opplevd slike møter, det er bare himmelsk, sa en rørt sangerinne mellom møtene.

Pastor John Gunnar Johnsen i Rana frikirke var arrangør for kampanjen, og sjelden har det vært slike resultater etter to møter i denne byen. En av byens menighetsledere uttalte at det alltid har vært vanskelig å få åndelige gjennombrudd i denne byen. Men det var det ingen som tenkte på denne helga.

Vakker sang: Ekteparet Anne Katrine og Per Arne Ravnå grep forsamlingen med sin fine sang og musikk.

God skulder: Solveig Karlsen har hatt konstante smerter etter en sykkelulykke da hun var 15 år gammel. Nå ble hun momentant helbredet i den vonde skulderen.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15