Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Friskmeldte seg i tro

Handlet i tro: Tor Wathne fra Asker handlet i tro og ble helbredet for hælspore og betennelse i foten.
Tor Wathne ringte legen og friskmeldte seg dagen før han skulle få forbønn hos Svein-Magne, fordi han hadde hælspore og betennelse i foten. Dagen etter at han fikk forbønn var han frisk og gikk på jobb.

Tekst og foto: Lisbeth Hoskuldsen

Tor Wathne (50) fra Asker hadde i tre–fire måneder vært plaget med hælspore og betennelse i akilleshælen i venstre fot, da han i begynnelsen av mai tok turen til Vennesla for å få forbønn hos Svein-Magne.

– Jeg hadde veldige smerter i foten, og kunne omtrent ikke tråkke ned på den, sier han. – Jeg haltet og var 50 prosent sykmeldt fra jobben som sjåfør ved epilepsisenteret i Sandvika. Legen min hadde gitt meg antibiotika på grunn av betennelsen. Han anbefalte også fysioterapi, en behandling jeg opplevde som smertefull selv om jeg fikk noe mer styrke i foten etter hvert som jeg hadde tatt flere behandlinger. Legen sa jeg kunne regne med at det ville ta to–tre år før jeg var god igjen, og ble jeg ikke bedre av behandlingene hos fysioterapeuten, så ville han sende meg til spesialbehandling.

Handlet i tro

Men så en dag sa Tor: «I Jesu navn, nå handler jeg i tro.» Dermed ringte han Svein-Magne og fikk time til forbønn på kontoret i Vennesla. Ja, troen på at han skulle bli helbredet var så stor at han like godt ringte legen sin fredag, dagen før han skulle til Svein-Magne, og sa at han ville begynne i full jobb fra den påfølgende mandagen.

– Men djevelen prøvde å hindre meg fra å komme av sted til Svein-Magne, sier han. – Da jeg skulle lukke bildøren samme dag som jeg skulle til Svein-Magne, så var den ene pekefingeren på innsiden av døren, og blodet sprutet. Men heldigvis så var ikke fingeren brekt, og vi klarte å komme av gårde, mor og jeg.

Umiddelbart bedre

Tor kjente en sildring i foten da Svein-Magne bad for ham.

– Svein-Magne sa det kunne ta litt tid før jeg ble helt god, sier Tor. – Men jeg ble umiddelbart bedre, og gikk som planlagt på jobb mandagen etter uten å halte, og det i seg selv var oppsiktsvekkende. Bare få uker etter at jeg fikk forbønn, var jeg helt frisk igjen. Det virker nå som den venstre foten er sterkere enn den høyre. Det Gud gjør er fullkomment.

Kort tid etter at Tor var blitt helbredet hjalp han til med å bære møbler på et loppemarked i Asker.

– Der traff jeg fysioterapeuten min som sperret øynene opp da han så at jeg gikk normalt. «Dette virker rart,» sa fysioterapeuten. Da fortalte jeg ham at jeg hadde fått forbønn hos Svein-Magne Pedersen og var blitt frisk. Fysioterapeuten syntes det virket så interessant at han bad om å få telefonnummeret til Svein-Magne. «Vi burde jo samarbeide, Svein-Magne Pedersen og jeg,» sa han. Like etter gav fysioterapeuten meg en friskmelding, sier Tor som har vært i storform siden. – Nå går jeg helt normalt, sier han og demonstrerer. – Smertene er helt borte. Det er en stor opplevelse å bli helbredet. Jeg er så takknemlig.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15