Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Frelst og helbredet på sekunder

Frelst & Helbredet: – Jeg kunne ikke løfte armene lengre enn til skulderhøyde på grunn av de sterke smertene, sier Odd Pedersen og demonstrerer hvordan tilstanden er blitt etter at han ble helbredet. Jeg ble frelst og helbredet i samme øyeblikk, forteller Odd Pedersen. – Jeg fikk sjokk! >br>
Foto: Anders Haukland
I løpet av få sekunder var Odd Pedersen både frelst og helbredet. – Det gikk så fort at jeg fikk sjokk, sier 54-åringen fra Bodø.

Tekst: Lisbeth Hoskuldsen

Han rakte opp hånda for å gi til kjenne at han ville ta imot frelse i Svein-Magne Pedersens møte på Fauske 31. oktober.

– Med det samme kjente jeg en kraftig varme gjennom hele kroppen, og så begynte jeg å skjelve, forteller han. – Jeg stod som fastlimt til gulvet. Odd kom til møtet med kraftige smerter i skuldrene og armene som følge av slitasje og betennelse, men på et øyeblikk var smertene helt borte.

– Jeg fortalte det straks til vennene mine som hadde tatt meg med på møtet, sier han. – Jeg var helt vill av glede.

Mye slit

Odd Pedersen er opprinnelig fra kommunen Gildeskål sør for Bodø, fra øya Sørfugløy hvor han nærmest vokste opp i fjæresteinene. Han hadde ikke en gang rukket å fylle 16 år da han begynte å arbeide i byssa på en godsbåt som trafikkerte mellom Trondheim og Honningsvåg.

– Så ble det fiske etter torsk i noen år sammen med brødrene, forteller han. – Inntil jeg i 1974 fikk jobb på en fraktebåt som gikk mellom Trondheim og forskjellige byer i Nord-Norge, alt etter hvem vi hadde last til.

Det ble mange tunge løft og mye slit som sjømann og fisker, og mens han fortsatt var i jobb på fraktebåten begynte han å plages med verking i skuldrene.

– Det var i 1976–1977, sier han. – Jeg oppsøkte lege for å få hjelp, men legen kunne ikke si hva det var. Siden da har jeg verket i skuldrene og armene, og smertene har forplantet seg ut i brystet. Jeg har spist smertestillende tabletter og vært på mange legebesøk i disse årene, men ingen har kunnet hjelpe meg. Midt på 90-tallet ble det tatt bilder av skuldrene, og legene fant ut at det var slitasje. I årene som fulgte ble det snakk om at operasjon kanskje kunne være en løsning, og i 2000 ble jeg sendt til utredning hos en spesialist ved sykehuset i Gravdal i Lofoten. Han konkluderte med at det ikke ville hjelpe med operasjon. Jeg ville være like dårlig etterpå, mente han. I en periode på noen år hadde jeg da vært borte fra sjøen, og isteden jobbet i fiskeindustrien, med slakting av laks på Sørarnøy sør for Bodø. Der holdt jeg på til i 1999, men jeg var en del sykemeldt innimellom.

Måtte leve med smertene

Smertene og plagene hadde gjennom årene blitt verre.

– De siste fire–fem årene har jeg hatt problemer med å sove om nettene, forteller han. – Flere netter fikk jeg sove toppen et par timer, inntil jeg snudde meg over på siden og våknet fordi det gjorde så vondt, og da måtte jeg opp. Armene kunne jeg ikke løfte lengre enn til skulderhøyde på grunn av smertene. Da de store takene kom kunne jeg ikke en gang få armene ut fra kroppen. Både fastlegen og legene på sykehuset sa at dette var en tilstand jeg måtte leve med. Det eneste de kunne tilby var smertestillende og betennelsesdempende. Jeg tok det ganske greit, og forsonte meg med at sånn var det. Heretter kunne jeg ikke lengre være i arbeid, og første mars i år ble jeg 100 prosent uføretrygdet.

Momentant helbredet

Odd var med på en ulykke på sjøen i 1984. Båten han var om bord på kolliderte med en annen båt i tett tåke nord for Molde. Det var totalhavari, men alle om bord ble berget.

– Det var da jeg ble spart fra å drukne jeg begynte å tro at det måtte være noe mellom himmel og jord, en som ville jeg skulle leve, sier han. Flere år senere fikk han venner i Filadelfia i Bodø.

– Det var de som spurte om jeg ville være med på møtet med Svein-Magne Pedersen dersom det ble plass i bilen. Først så det ikke sånn ut, men så viste det seg på søndagen før de skulle kjøre at det var plass til meg likevel. Jeg kjente bare Svein-Magne Pedersen fra omtale i media og var nysgjerrig. Jeg hadde ikke trukket kølapp for å få forbønn, for jeg var ikke klar over denne ordningen. Men Gud var tydeligvis klar over meg og min tilstand. Kølapp skulle vise seg å være unødvendig, for jeg ble momentant helbredet da jeg tok imot frelse. I ukene som har gått etterpå har jeg ikke kjent antydning til smerte. Jeg er bare helt god. Det som skulle være umulig, har altså skjedd, takket være at jeg fikk en himmelsk dusj fra Herren. Det gjorde også veldig godt å ta imot frelse. Nå leser jeg i Bibelen hver dag og har vært litt på møter både i Filadelfia og Frelsesarmeen. Jeg har også tenkt litt på å døpe meg på nyåret. Jeg har fått et helt nytt liv. Odd har vært tilbake hos fastlegen etter at han ble helbredet.

– Jeg har fortalt fastlegen at jeg er blitt helbredet og nå er smertefri, men han har ingen kommentar, sier Odd. – Han sier han aldri har hørt om Svein-Magne, og at det skjer helbredelser. Det skyldes sannsynligvis at han er fra Kenya, og bare har bodd i Norge i syv–åtte år.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15