Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Mirakelmøter på Fauske

HELBREDET FOR CØLIAKI: Solfrid Hansen Okan (39) ble helbredet for cøliaki da Svein-Magne Pedersen bad for henne på møtet i Fauske 30. oktober i fjor. Hun hadde kraftige magesmerter da hun kom til møtet, men opplevde at magesmertene forsvant øyeblikkelig da Svein-Magne bad.
Solfrid Hansen Okan (39) var blant de mange som opplevde å bli helbredet da Svein-Magne Pedersen gjestet Fauske den siste helgen i oktober.

Tekst og foto: Lisbeth Hoskuldsen

Miraklene stod nærmest i kø da Svein-Magne Pedersen gjestet Fauske og holdt møter i Fauske idrettshall 30.–31. oktober i fjor. Solfrid Hansen Okan fra Fauske hadde cøliaki og var en av dem som opplevde å bli momentant helbredet.

– Jeg kjente varme, og det begynte å prikke i overkroppen da Svein-Magne bad for meg, forteller Solfrid, som like etter å ha fått forbønn reiste hjem for å teste om det hadde skjedd en forandring.

– Da jeg kom hjem, spiste jeg en helt vanlig brødskive uten at det førte til noen problemer, sier hun. – Normalt skulle jeg ha fått diaré og magesmerter, men jeg kjente ingenting.

Er helbredet

Solfrids problemer begynte første juledag 1997. Hun fikk diaré hver gang hun hadde spist. – Jeg oppsøkte fastlegen i Fauske for å få hjelp, og var igjennom en undersøkelse av magen der jeg måtte svelge en slange, slik at de fikk undersøkt hva som var galt, forteller hun. – I november 1998 fikk jeg diagnosen cøliaki, og siden da har jeg ikke spist hvetemel.

Solfrid tok av 13 kilo dette året før det ble slått fast at hun hadde cøliaki. Siden har hun holdt seg unna hvetemel, og kroppen har fungert greit.

– Men magesmertene ville ikke gi seg, og jeg hadde et sterkt ønske om å bli helbredet, sier Solfrid som ble frelst 26. juni 1999, og har fått mye forbønn etter dette. – Men nå ble jeg helbredet, sier hun lettet og glad, og like frisk nå 14 dager etter at hun ble helbredet.

Også Elias Nikolai (1) fikk en berøring av helbredelseskraften da Svein-Magne bad for ham. – Han ble helt salig etter å ha fått forbønn, sier moren Heidi Klemp Simonsen. – Han har ikke sovet en hel natt etter at han ble født. Natten etter at han fikk forbønn sov han uten å våkne en eneste gang, og da jeg gav han melk, gikk det helt fint. Normalt ville han ha blitt urolig og fått diaré åtte–ti ganger etterpå. Gutten er helbredet og det er fantastisk.

Nærmere 30 søkte frelse

Folk kom fra Kautokeino i nord til Hitra i sør for å få forbønn hos Svein-Magne på Fauske, og flere opplevde å bli momentant helbredet. Blant sykdommene som måtte gå var blant annet migrene, nakkelidelser, slitasjesmerter, spinalstenose, dårlig hørsel, bekkenløsning, prolaps, emfysem, fibromyalgi, angina, slitasje og smerter i rygg, hofter og knær, astma, kronisk bronkitt og kols.

– Dette har vært to helt spesielle møter, sier Svein Wangen i Pinsemenigheten Betania på Fauske som arrangerte møtene sammen med Salten Bibelsenter. – Omkring 30 mennesker i alle aldere er blitt frelst, og mange undere og tegn er vi blitt vitne til. Gud har brukt Svein-Magne på en helt spesiell måte her på Fauske. Vi er stor takk skyldig til Gud for alt som har skjedd på disse møtene. Vi er takknemlige for det Svein-Magne Pedersen har gitt oss denne gangen. Jesus er blitt æret ved hans besøk her.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15