Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Gunn Simonsen
Frelst, frisk og glad

Full pakke: Gunn Simonsen ble både frelst og helbredet under møtet på Sortland.
Gunn Simonsen fra Sortland har hatt fryktelige plager på grunn av fibromyalgi, og hun har også hatt et indre sår, som har plaget henne i flere år. På mirakelmøtet med Svein-Magne Pedersen ble hun først frelst og deretter helbredet. – Jeg er så utrolig glad, sa hun spontant etter forbønnen.

Tekst og foto: Svein B. Kristiansen

Gunn Simonsen har ikke hatt et lett liv. Helt fra hun var ti år gammel har hun slitt med smerter på grunn av fibromyalgi. Legene visste ikke så mye om sykdommen den gangen, så når hun klagde over sterke hodesmerter fikk hun ikke mye forståelse. – Ofte kunne jeg ikke gå på skolen, fordi hodesmertene var så store at jeg ble liggende med feber. Det var selvfølgelig vanskelig for lærerne å forstå dette, og mye av skolegangen ble ødelagt. Senere har smertene også gjort det vanskelig å fungere i yrkeslivet. Med årene spredte smertene seg til nakken, hoftene, knærne og armene. – Etter forbønnen har jeg verken hatt smerter i nakken eller i hodet. De forsvant mens Svein-Magne bad for meg, og jeg er kjempeglad for det, forteller hun to uker senere på telefonen.

Indre sår

Som om det ikke var nok med fibromyalgien, så har hun måttet takle mye annen motgang. For ni år siden ble datteren, Silje, innblandet i en bilulykke. Hun ble lagt i respirator i en periode, fordi det var fare for at hun skulle dø. Samtidig ble Gunns mor alvorlig syk, og hun døde for fem år siden.

– Jeg måtte være den sterke og støtte på alle kanter, og hadde aldri tid til å bearbeide egne følelser, og ta i vare mine egne behov. Dette, sammen med de konstante smertene, førte til at det bygget seg opp et stort indre sår, som verket og forårsaket angst og depresjon. Jeg gikk til flere psykologer, men ingen av dem kunne hjelpe meg, forteller 39-åringen.

Såret ble borte

Møtet på Sortland, 17. oktober 2004, vil Gunn Simonsen huske for alltid. Mens Svein-Magne holder på å be for mennesker i ettermøtet, sent på natten, stopper han plutselig opp og sier: – Det er en person her som har et sår som ikke vil gro.

Så går det noen sekunder. Stille kommer Gunn Simonsen bort til Svein-Magne og sier: – Jeg har hatt et indre sår i flere år som ikke vil gro. Svein-Magne legger sine hender på Gunn og ber. Hun tar også imot frelse.

– Da Svein-Magne Pedersen bad, kjente jeg at det indre såret, som jeg hadde hatt i seks år, forsvant. Nå er jeg så utrolig glad og mye lettere til sinns. Du må gi han Svein-Magne en stor klem fra meg, sier hun lykkelig på telefonen noen uker etter mirakelmøtet. Hun legger til at hun skal på et oppfølgingsmøte, som pinsemenigheten på Sortland skal arrangere, og det ser hun fram til.

– Mamma ble frisk gjennom TV

Før vi legger på telefonrøret har hun en annen gla’historie å fortelle.

– Min mor var i en bilulykke for en del år siden. Hele armen var full av små glass-skår, som de ikke kunne få ut. Hun hadde en evig brann i armen, så hun måtte kjøle den ned i iskaldt vann, og når vi kjørte bil om vinteren, stoppet hun og holdt armen ned i snøen. Da Svein-Magne Pedersen var på fjernsynet første gangen i Lønning Direkte, sa han at de syke skulle legge hånda på TV-apparatet. Mamma gjorde det og ble momentant helbredet i armen. Hun døde etter et par år av andre årsaker, men armen hadde hun aldri mer vondt i, beretter den nyfrelste, lykkelige og nyhelbredede nordlendingen, Gunn Simonsen.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15