Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Anginaen forsvant

TETTE BLODÅRER: De tette blodårene rundt hjertet til Elsa Thomassen åpnet seg etter at Svein-Magne hadde bedt for henne, og hun ble kvitt anginaen.
Elsa Thomassen (58) fra Talvik i Finnmark er helbredet for angina. De to tette årene rundt hjertet åpnet seg etter at Svein-Magne bad for henne på telefonen.

Tekst: Lisbeth Hoskuldsen
Foto: Privat

«Nå forstår vi ingenting,» sa legene ved Regionsykehuset i Tromsø (RITØ) som undersøkte blodårene rundt hjertet til Elsa Thomassen. Bildene som var tatt noen måneder tidligere viste at to av blodårene rundt hjertet var tette, men da de gikk inn for å se, var årene åpne og helt i orden.

Elsa hadde hatt angina i noen år da hun nyttårsaften 1998 kollapset og måtte sendes med blålys til sykehuset i Hammerfest. – Jeg fikk kraftige smerter i brystet og klarte nesten ikke å puste, forteller hun. – Da sykebilen kom, fikk jeg surstoff og ei sprøyte som jeg ikke vet hva inneholdt, men det hjalp i alle fall. Så ble jeg sendt til sykestua i Alta som ligger tre og en halv mil fra hjemplassen min Talvik. Herfra ble jeg straks sendt videre til sykehuset i Hammerfest.

På sykehuset i Hammerfest ble det gjort mange undersøkelser, og det viste seg at to av årene rundt hjertet var tette. Det var lite legene i Hammerfest kunne gjøre med dette, og etter tre–fire dager ble Elsa sendt hjem igjen med beskjed om å ta det med ro inntil hun kunne komme til RITØ for å få hjelp.

Skjønte ingenting!

– Da jeg kom hjem igjen, ringte jeg Svein-Magne for å få forbønn, sier hun. – Jeg hadde vært i kontakt med ham noen år tidligere, og visste at jeg kunne få hjelp hos ham. Noen måneder senere, jeg tror det var i april, fikk jeg innkalling til sykehuset i Tromsø. Da legene undersøkte meg, hørte jeg dem diskutere, og si at de ikke skjønte noen ting fordi blodårene som var tette på bildene fra Hammerfest, nå var helt åpne. «Men det er noe med hovedpulsåra inn til hjertet», sa de. «Du må komme tilbake så vi kan sjekke den.» – Jeg var sendt til Tromsø for å sjekke de tette blodårene, og måtte få ny time for å få sjekket hovedpulsåra inn til hjertet, sukker hun litt oppgitt over helse-Norge. – Hvorfor de ikke kunne sjekke hovedpulsåra med det samme er helt uforståelig.

Vel hjemme igjen kontaktet Elsa Svein-Magne på nytt.

– Nå følte jeg meg etter hvert i veldig fin form, sier hun. – Jeg gikk til og med fra hytta på Lerresfjord og opp til fiskevannene på fjellet, uten problemer, og opp dit er det ganske bra stigning. Nitroglyserinen hadde jeg glemt igjen hjemme. Nå skjønte jeg at noe måtte ha skjedd.

Erklært frisk

Et stykke utpå høsten i 1999 ble Elsa på ny kalt inn til undersøkelse ved RITØ. Nå skulle de sjekke hovedpulsåra til hjertet.

– Igjen hørte jeg legene diskutere seg imellom forundret over at bildene ikke stemte med virkeligheten, sier Elsa. – Jeg måtte ligge rett ut en stund etter undersøkelsen, men kom så inn til hjertespesialisten. «Hovedpulsåra til hjertet er helt i orden», sa han forundret.

«Det er mer mellom himmel og jord enn det vi mennesker forstår,» sa jeg og fortalte at jeg hadde ringt Svein-Magne Pedersen og fått forbønn. Jeg var litt usikker på reaksjonen, men legen sa: «Det er flott. Du er frisk. Reis hjem og kast medisinene.» Siden da har hjertet vært helt i orden. Jeg har ikke spist en eneste nitroglyserin og føler meg i storform.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15