Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Var skeptisk – ble helbredet

SKEPTISK: Kirsten Helgesen var skeptisk, irritert og sint på helbredelsespredikant Svein-Magne Pedersen som ikke kunne stå i ro når han prekte. Da han rørte ved henne, ble hun momentant helbredet i den verkende skulderen.
Kirsten Helgesen satt i møtet og irriterte seg over stilen til helbredelsespredikant Svein-Magne Pedersen. Da han kom bort og rørte ved henne, ble hun straks helbredet.

Tekst: Lisbeth Hoskuldsen
Foto: Svein B. Kristiansen

– Jeg har en historie å fortelle til personer som mener de har for lite tro, er skeptiske og kanskje til og med irriterte på helbredelsespredikanter, sier Kirsten Helgesen (61) fra Vedavågen på Karmøy. – Jeg og mannen min, Ole, kom til møtet med Svein-Magne i Misjonskirken i Haugesund i 1995. Sønnen vår, Kåre, var ungdomsleder der, og hadde invitert oss til å komme. Selv hadde jeg vært plaget med slitasje og smerter i høyre skulder i fire–fem år, og trengte virkelig en helbredelse. Men da Svein-Magne Pedersen begynte å preke, ble jeg både irritert og sint. Jeg syntes han hadde en forferdelig stil, og jeg likte meg slett ikke. Helst ville jeg ha gått med det samme, men ble sittende.

Kirsten hadde i en årrekke jobbet på kafé i Haugesund, men den vonde skulderen gjorde etter hvert jobben vanskelig.

– Sjefen min sa til de andre ansatte at nå måtte de gi meg de jobbene som var best for meg, forteller hun. – Men nesten uansett hvilke arbeidsoppgaver jeg fikk så gjorde det vondt. Det var så ille at jeg ikke en gang kunne løfte kaffekoppen. Smertene var der natt og dag, og jeg tok mye smertestillende. Ja, jeg spiste fire Paralgin Forte hver dag i fire år. Diagnosen var slitasje.

Smerten forsvant

Nå satt altså Kirsten ytterst på en benkerad i Misjonskirken og irriterte seg over helbredelsespredikanten som ikke kunne stå i ro. Han gikk til og med fram og tilbake i midtgangen mens han prekte.

– Plutselig la han hånden på den vonde skulderen min og sa: «Gud velsigne deg,» forteller Kirsten. - Da kjente jeg en varme som gikk inn i skulderen og ut i armen min. Smerten forsvant. Hun sa ikke noe til mannen sin da de kjørte hjemover. Sønnen skulle komme hjem på besøk etter møtet, og Kirsten gikk straks på kjøkkenet for å lage i stand mat da de kom hjem.

Et under

– Da sønnen vår kom hjem litt senere, ropte jeg at han måtte komme inn på kjøkkenet, forteller Kirsten. – Han trodde han skulle få kjeft for å ha invitert oss med på møtet, men ble isteden kjempeoverrasket og glad da jeg fortalte at jeg var blitt helbredet. Etter dette har jeg aldri hatt vondt i skulderen. Det skjedde rett og slett et under med skulderen mi, og jeg kunne fortsette å jobbe på kaféen, sier Kirsten som ble der i nesten full stilling inntil hun sluttet for tre år siden.

– Kona til sjefen på kaféen var ikke kristen, men sa: «Du er sikkert blitt helbredet.» Hun var sikker på at det måtte være forklaringen på at jeg var blitt helt god. – Nå kan jeg gjerne bake 50 lefser på en dag uten å merke noe i skulderen, sier Kirsten strålende fornøyd, og skynder seg å legge til: – Svein-Magne er en fantastisk kar!


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15