Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Jesus fikset Bruddet i hånda

Frisk hånd: – Se hva jeg kan gjøre med hånda mi nå, sier Mary-Anne Vik, og skrur korken av en flaske. Det kunne hun ikke gjøre før.
Bruddet i hånda ble momentant helbredet, mens Svein Magne Pedersen ba for Mary-Anne Vik fra Førde. – Fantastisk, nå kan jeg skru av korken uten hjelp, jublet den unge damen fra Førde, da vi kontaktet henne en uke etter hendelsen.

Tekst og foto: Svein B. Kristiansen

Det var fullt hus i gymnastikksalen til Firda Videregående skole i Sandane, søndag 17. januar. Folk var kommet fra hele Vestlandet for å høre evangelist Svein Magne Pedersen. Mary-Anne Vik hadde kjørt to timer i et forrykende snøvær fra Førde til Sandane, sammen med en venninne og sin mor, Magny Vik.

Skrukorker til besvær

Mary Anne Vik kom ikke forgjeves den lange veien. Både hun og mamma Magny opplevde at Jesus rørte ved dem.

– Jeg hadde et stygt fall i september og brakk et bein inne i hånda. Jeg har hatt fæle smerter, og har vært forhindra fra å bruke hånda normalt. Jeg kunne ikke skru opp en flaskekork og hadde problemer med å klippe eller gjøre lignende bevegelser. Det var også vondt å håndhilse på folk. Det føltes som om noe var i veien når jeg skulle bevege på hånda, forteller hun.

Da Svein Magne Pedersen inviterte folk fram til forbønn, sto Mary-Anne i køen i flere timer, før det endelig var hennes tur. Da predikanten ba, skjedde mirakelet med det samme. – Plutselig forsvant smerten, og Pedersen klemte meg hardt i hånda. Hevelsen var gått tilbake, og etterpå skrudde jeg opp en bruskork så lett som bare det, forteller 28-åringen, noe hun demonstrerte for alle i forsamlingen.

Helbredet i skulder

Høsten i fjor var full av uhell for Mary Anne Vik, for i november kom hun opp i en bilulykke. Dette forårsaket skader i brystbeinet og i en skulder. I tillegg til smertene i hånda hadde dette ført til at hun fikk sterke smertestillende medisiner, noe hun ikke likte å bruke.

– Etter forbønnen på søndag har jeg ikke hatt vondt i skulderen eller i brystbeinet. Før kunne jeg ikke løfte ungene mine, men nå går det også helt greit. Jeg grudde meg til å hoste, for det sendte smerter gjennom brystet, men alle smertene er nå borte, sier hun, mens hun ler en trillende latter i telefonen.

Trebarnsmammaen fra Førde avslutter med å si at hun er utrolig takknemlig for at hun nå kan leve normalt, og ikke har behov for smertestillende medisiner lenger.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15