Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Frukthøst i sogn

Smertefri: Unni Grønneng fra Hafrsfjord fryder seg etter at hun ble helbredet for slitasjesmerter i skuldrene.
«Epler og pærer henger på trærne, når de er modne så faller de ned.» Slik lyder barnerimet, og det er beskrivende for hvordan det er i Sogn på denne årstiden. Det vakre synet av bugnende frukttrær langs Sognefjorden og høye fjell kledd i høstfarger, er et fascinerende syn. Da Svein-Magne Pedersen besøkte denne idyllen innerst i Sognefjorden helga 25.–26. september, fant 600 personer veien til de to kveldsmøtene. Omlag 30 stykker tok i mot Jesus, og flere titall av de frammøtte vitnet om at de hadde opplevd et mirakel under forbønnen.

Tekst og foto: Svein B. Kristiansen

Leikanger er Sognefjordens frukthage. Over 80.000 frukttrær pryder bygda, og en stor del av innbyggerne her er knytta til fruktdyrkinga på en eller annen måte. Lørdagskvelden hadde mange fullmodne sjeler kommet for å høre mirakelmannen fra Vennesla. 20 hender gikk i været som tegn på at de ville ta i mot Jesus som sin frelser.

– Jesus tok alle våre sykdommer på seg, sa Svein-Magne Pedersen før han begynte å be for folk. Og forbønnen varte til klokken tre på natten, og mange fortalte om konkrete under. Rygg- og nakkeplager, Bekhterevs sykdom, grå stær, smerter etter ankelbrudd og ryggplager var noen av de plagene som ble bedret umiddelbart, eller helt borte.

Sognefjordens perle

Lenger inn i fjorden ligger Sogndal. Denne vakre bygda er regionssenteret i Indre Sogn. Mellom høye, snøkledde fjell, ved Sognefjordens bredd, ligger stedet som en nydelig perle. På søndagskvelden var det mirakelmøte på Vesterland konferansesenter. 350 mennesker kom fra hele Sogn og Fjordane, og mange hadde reist enda lenger for å oppleve mirakler. Og de kom ikke forgjeves. Unni Grønneng fra Hafrsfjord har hatt slitasjesmerter i skuldrene flere år.

– Jeg er sykemeldt fra kontorjobben på grunn av sterke smerter, som forplanter seg fra skulderen og ned i armen. Ti behandlinger hos kiropraktor har ikke hjulpet, forteller hun, og forklarer hvordan hun kjente en intens varme i det området som var smertefullt, da predikanten bad. Og bekrefter at alle akutte smerter er borte.

Bussjåføren ble frisk

Reidar Sjøbakk bor i Florø. Han kom, sammen med kjæresten og familien hennes, til Leikanger for å delta på mirakelmøtet. I 25 år har han hatt mye smerter etter en prolaps i ryggen, og derfor gikk han fram til forbønn.

– Da jeg var 17 år gammel hadde jeg en prolaps i 2. og 4. ryggvirvel. Det var så ille at jeg i perioder har vært nesten lam i fra livet og ned. Legene ville ikke operere, fordi det kunne medføre varige lammelser, forteller han.

Sjøbakk har kjørt buss i Trondheim, men det var problematisk.

– Noen ganger mistet jeg følelsen i beinet, og måtte bruke hånda for å løfte foten av pedalen. Det nyttet jo ikke å holde på slik. Derfor har det blitt lange perioder med sykemeldinger, og det igjen har gått ut over nervene. Jeg gikk fram for at Svein-Magne Pedersen skulle be for meg, da han var i Leikanger, og isjiassmertene i beinet forsvant allerede mens jeg sto i forbønnskøen. Og fem dager senere er isjiassmertene fremdeles borte, forteller han.

Ikke så fullt siden lokalrevyen

Det var flere menigheter som samarbeidet om denne møtehelga i Indre Sogn: Vik Bibelsenter, Filadelfia Stadlandet, Kilden menighet, Sion Gaupne og Husfellesskapet på Leikanger. Og arrangementet gikk over all forventning. Til og med journalisten fra Sogn Avis, som kom for å skrive om møtene, uttalte at hun aldri hadde sett så mange folk på noen arrangementer i Leikanger tidligere, bortsett fra Palmerevyen. Dette må vel kunne regnes som et sikkert tegn på at frukten er overmoden i Indre Sogn. Den venter bare på å bli høstet inn.

Kvitt isjias: Bussjåfør Reidar Sjøbakk konstaterer at isjiassmertene er kommet bort.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15