Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Jesus helbredet KOLS’en

Fri: – Nå trenger jeg ikke lenger oksygenflasken.– Legen min sa: «Kutt ut oksygen-apparatene. Du er frisk!». – Både det bærbare og det stasjonære oksygen-apparatet har jeg nå kuttet ut, sier Kristine.
Foto: Sigmund Krøvel-Velle
Diagnosen til Kristine Kittilsen (65) var knusende. Uhelbredelig KOLS ville snart gjøre livet slutt. Men så ble hun mirakuløst helbredet etter at Svein-Magne hadde bedt for henne.

Tekst: Lisbeth Hoskuldsen

KOLS kan ikke reverseres. Den som får diagnosen vet at verken medisiner eller kurer kan hjelpe. Men Kristine Kittilsen fra Gol fikk erfare at det finnes en person som hjelper også når det ser håpløst ut, nemlig Jesus. Dagen etter at Svein-Magne Pedersen hadde bedt for Kristine i Fokuskirken i Drammen i oktober i fjor, var hun helbredet. Nå puster hun normalt. Sykdomshistorien til Kristine begynte for syv og et halvt år siden. Kristine, som den gangen bodde i Skotselv, var i Bø sammen med en venn da hun plutselig besvimte og falt om ute. Vennen fikk straks tak i en sykebil, og det bar av sted til sykehuset i Notodden.

– De trodde jeg var død fordi pulsen var så lav, forteller Kristine. – Men så våknet jeg igjen veldig tungpustet. De tok røntgenbilder av lungene mine og så at jeg hadde noe der. De trodde jeg hadde kraftig astma, og jeg fikk spray. Deretter ble jeg sendt hjem og oppsøkte etter hvert fastlegen, som også trodde jeg var tungpustet på grunn av astma. Jeg forklarte at jeg var så dårlig at jeg hadde problemer med å gå opp trappene til huset, og måtte kaste meg ned på sengen med en gang jeg kom inn. Fastlegen bestilte da en undersøkelse ved Drammen sykehus.

Diagnosen var KOLS

Ved sykehuset i Drammen forsøkte legen å ta vevsprøve av lungene, men det lyktes ikke fordi han var redd for at de skulle punktere. Dermed sendte de Kristine til Kongsberg sykehus i et nytt forsøk på å ta den samme prøven, men heller ikke nå fikk de det til.

– Men de klarte å stille diagnosen, sier Kristine. – Jeg hadde KOLS og lungefibrose, som betyr at lungene er betente. Jeg var nesten lettet fordi jeg hadde fryktet at det var kreft, men legen fortalte meg at KOLS er like farlig som kreft, så det var liten trøst i dette.

Kristine ble nå sendt til Rikshospitalet i Oslo for videre oppfølging. Her fikk hun 40 mg kortisontabletter, pustetabletter og surstoff som hun måtte gå med natt og dag. To ganger ble hun lagt inn på Rikshospitalet, uten at det hjalp.

– Jeg var så syk at jeg ikke kunne stelle meg selv, forteller Kristine. – Jeg var sengeliggende og måtte ha hjelp til alt. Jeg trodde dette var slutten.

Frelst og helbredet

Kristine ringte noen ganger til Svein-Magne for å få forbønn, og kjente at det lettet litt etterpå.

– Men jeg var fortsatt skrekkelig dårlig da sønnen min på Solbergmoen kjørte meg til Fokuskirken i oktober i fjor, sier hun. – Da Svein-Magne la hånden på meg og bad, kjente jeg ingenting. Men da jeg kom hjem til sønnen min senere på kvelden, ble jeg veldig slapp og elendig. Jeg gikk derfor og la meg, helt utslitt.

Da Kristine våknet dagen etterpå, hadde det imidlertid skjedd noe helt uforklarlig.

– Da jeg våknet dagen etter, var jeg frisk, forteller hun. – Vennen min kjørte meg hjem til Gol hvor jeg gikk rett i gang med støvtørking. Kolsen var borte. Ikke lenge etterpå var jeg tilbake hos spesialisten på Kongsberg sykehus som helt forundret konstaterte at jeg var frisk. «Du er helbredet du,» gjentok han tre ganger. De nye bildene viste at lungene som hadde vært helt tette av noe som vistes som hvite flekker, nå var helt åpne og bare hadde ørsmå hvite prikker. «Vi trodde du skulle dø vi, men vi ville ikke si det til deg», sa legen.

– Nå ber jeg hver dag og takker Jesus for at jeg er helbredet for KOLS, og for at jeg fikk beholde livet, sier Kristine som tok imot frelse i Svein-Magnes møte. – Jeg hadde barnetroen, men trengte å bli frelst. Den avgjørelsen kommer jeg aldri til å angre på.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15