Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
«Døve hører, lamme går og blinde ser igjen»

Nyfrelste og lykkelige damer: Fra venstre Unni Kirkhval, Inga Mari Mææte, Marit Hansen og Leif Inge Vegsund, som tok dem med til møtet.
Sjelden har denne sangstrofen passet bedre enn på Vinstra 24.–25. april. 40 kvinner og menn ble frelst, og utrolig mange helbredelser skjedde. En gudbrandsdøl fikk synet igjen på det ene øyet, kneskåler ble legt, hofter kom i funksjon og ryggsmerter forsvant momentant, da Svein-Magne Pedersen bad for folk.

Tekst og foto: Svein B. Kristiansen

Sødorp kyrkje, fra 1750, var sprengfull lørdag 24. og søndag 25. april, i det Herrens år 2004. Omlag 700 personer kom fra hele Gudbrandsdalen, Bergen, Oslo, Molde, Kristiansund, Bodø og Trondheim, for å være med på møtene med Svein-Magne Pedersen. 40 personer tok i mot Jesus, og forkynnelsen ble stadfestet med mirakler av mange slag.

Blind fikk synet igjen

Sverre Bårdseng fra Skjåk var blind på det ene øyet, og fikk synet igjen. Han satte ny kirkerekord i høyderop, da han opplevde lyset komme inn i det totalt blinde høyreøyet. (Se reportasje på side 10–11.) Flere personer ble kvitt øresus, rygg- og hodesmerter forsvant, og hofteopererte sprang som gjøkalver.

Helse og frelse

En søskenflokk på tre, pluss ektemannen til en av dem, var kommet fra Oslo for å få forbønn. De fire ungdommene, som opprinnelig er fra Kosovo, ble frelst denne lørdagskvelden. Og ikke nok med det, storebroren, Bekim , opplevde også et mirakel i ryggen sin.

– For to og et halvt år siden fikk jeg en prolaps i korsryggen, og en mislykket operasjon gjorde smertene bare enda verre. Etter å ha stått lenge i forbønnskøen var jeg stivere i ryggen enn noen gang. Dette er helt utrolig, det er mer enn to år siden jeg har kunnet bøye ryggen på denne måten, utbrøt 28-åringen gledesstrålende, mens han bøyde og tøyde som en turner.

Vennene ble frelst

Leif Inge Vegsund fra Ålesund var kanskje den lykkeligste i Vinstra denne kvelden. Han hadde fått med seg tre medpasienter fra Sofienberg helse- og rehabiliteringssenter, til mirakelmøtet, og alle tre damene ble frelst. To av damene opplevde også at Jesus tok bort smertene i kroppen. Inga Mari Mææte, fra Finland, ble mishandlet for tre år siden, og har siden det hatt store smerter.

– Da predikanten bad, var det som om noe varmt fløt ned inne i skuldra, og nå er smerten helt borte, sier hun gledestrålende.

(Mi-)Rakel Sandøy

En dame fra Molde kom til møtet med store smerter i kneet. Etter 40 år som sykepleier, hadde Rakel Sandøy fått artrose, eller utslitte knær. Dette forårsaket mye smerter, og en operasjon før jul hadde ikke bedret noe på situasjonen.

– Det var skikkelig vondt i uka før møtet, og det begynte å bli bekymringsfylt. Derfor dro jeg til møtet for å få forbønn. Mens Svein-Magne bad, kjente jeg varme strømninger opp-over i beinet, og rundt kneleddet. Og det var helt ufattelig, men smertene forsvant, forteller hun med et stort smil.

Da journalisten ringer henne en uke etter mirakelmøtet, har hun det litt travelt, for mannen vil ha henne med på en lang tur i Moldevåren.

– Ja, det har skjedd et under. Jeg har ikke gått turer på lange tider på grunn av de vonde knærne, men nå er ikke det noe problem, sier hun, og forteller at nå gleder hun seg til mange båtturer med pensjonistektemannen i den 32 fot store Risørskøyta.

Perfekt arrangement

Møtene i Vinstra var et felleskirkelig arrangement, og leder for fellesmøtekomiteen, Ragnhild Bjørkhaug, sørget for at alt gikk som det skulle. Heller ikke oppfølginga er overlatt til tilfeldighetene. Det er blitt planlagt Alpha-kurs og nyfrelstsamlinger utover våren og sommeren. Vi kan trygt slå fast at dette kan være begynnelsen på en ny tid for kristenfolket i Vinstra

Nyfrelst søskenflokk: Fra venstre Bekim Hasani, Hale Hasani, Lumturije Zharki og Gezim Zharki. Bekim, Hale og Lumturije er søsken. Alle fire ble frelst.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15