Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Reddet fra rullestolen

Den vesle toåringen Maren Østgård haltet, og kunne i verste fall havne i rullestol på grunn av en deformert hofteskål. Etter at farmoren bad Svein-Magne om forbønn for henne, skjedde det en vesentlig forandring. Nå går hun normalt.

Tekst: Lisbeth Hoskuldsen

Den vesle toåringen Maren haltet, og foreldrene tok henne med til undersøkelse på Ullevål sykehus i Oslo i oktober i fjor for å finne ut hva som var årsaken. Det viste seg at det som skulle være rundt ytterst på den venstre hofteskåla i stedet var taggete. Legene hadde ingen forklaring på hvorfor, og kunne heller ikke si noe om utviklingen videre. «Vi må se hvordan det utvikler seg over en treårsperiode før vi kan si noe mer», sa legene. «I verste fall kan hun havne i rullestol», var beskjeden foreldrene fikk. Legene kunne operere henne, men ikke før hun ble voksen og skjelettet var fullt utvokst.

Farmoren Katharina Østgård, som bor i Tromsø, ble svært bekymret for det vesle barnebarnet.

– Jeg syntes det var forferdelig å tenke på at den vesle jenta kanskje skulle tilbringe barndommen og ungdommen i rullestol, sier hun. – Ingenting skulle være uprøvd, og jeg ringte straks Svein-Magne for å få forbønn for Maren. Sønnen min var forresten glad for at jeg ville ringe Svein-Magne. I november i fjor var Maren og foreldrene hjemme på besøk hos oss i Tromsø. Da var den vesle toåringen både høyt og lavt, hun klatret og hoppet, og viste ingen tegn på at noe var galt. Legene hadde sagt at hun burde være mest mulig i ro, og moren forsøkte å dempe aktiviteten, men det er vanskelig, for ikke å si umulig å få en toåring til å være i ro.

24. januar i år var Maren til ny undersøkelse ved Ullevål sykehus. Da konstaterte legene at det hadde skjedd det de omtalte som en vesentlig forandring med hofta. «Den farligste deformeringsfasen er over», uttalte legen, som var overrasket og imponert over at det var en så stor positiv forandring.

– Det var en jubeldag for oss, sier faren Brynjar Østgård, som ønsker å sende en hilsen til Svein-Magne. – Jeg er ingen troende mann, men jeg tror det finnes gode krefter som kan gjøre folk friske, sier han.

– Nå beveger Maren seg normalt, og det er jeg takknemlig og glad for, sier farmoren. – Jeg takker Svein-Magne og Gud for det som har skjedd.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15