Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Fri fra astma og tobakk

KVITT RØYKSUGET OG ASTMAEN: Gunn Skog fikk forbønn hos Svein-Magne, kastet tobakken, og ble kvitt røyksuget og astmaen.
Foto: Privat
Røyksuget er borte, og astmaen. Storrøykeren Gunn Skog (58) fra Vestby i Østfold hadde røykt fra hun var 17–18 år, og etter hvert fått store plager med astma. I sommer fikk hun forbønn hos Svein-Magne, og ble straks helt frisk.

Tekst: Lisbeth Hoskuldsen

I 25 år hadde Gunn vært plaget med astma og allergi, og like lenge hadde hun brukt ventoline og fenamin for å dempe plagene. Hun tror selv hun utviklet astmaen etter lang tids bruk av propolis, i tillegg til at hun røykte.

– Jeg tok propolis i 13 år for å dempe en intens verking i kjeven og ansiktet, sier Gunn. – Jeg spiste meg nesten i hjel på propolis, noe som førte til at jeg fikk utslett over hele kroppen. Den voldsomme reaksjonen burde ha ført til at jeg sluttet å bruke dette produktet, men isteden så fortsatte jeg altså.

Legene fant ikke årsaken til at Gunn verket i kjeven og ansiktet. Men etter 13 år kom hun til en tannlege som kunne konstatere at verkingen skyldtes betennelse i nerven i en tann. Det viste seg etter hvert at det var tannrotbetennelse i alle tennene, med det resultat at alle tennene måtte trekkes. Som erstatning fikk Gunn operert inn titanskruer i kjeven oppe og nede, som det ble festet broer til. Det viste seg videre at tannrotbetennelsen hadde gått videre til alle tre ansiktsnervene, triginimusnerven. Dette var årsaken til at det ikke bare verket i kjeven, men i hele ansiktet.

Utviklet astma

Nå hadde Gunn utviklet astma. Det pep og surklet nederst i lungene.

– Det kunne gå noen dager, kanskje uker hvor jeg følte meg ganske fin, forteller hun. – Men så tettet det seg helt til igjen. Gunn røykte 20–30 sigaretter om dagen. Hun gjorde mange forsøk på å slutte å røyke, men røyksuget var for stort.

– Jeg røykte og brukte astmamedisin og visste ikke hvordan det skulle bli en forandring på det, sier Gunn.

Røyksuget forsvant

Før jul i 2002 fikk hun kraftig influensa som førte til bronkitt. Tilstanden ble etter hvert kronisk. Hun ble ikke frisk igjen.

– Jeg hadde blant annet problemer med å få sove om nettene fordi jeg måtte opp og hoste flere ganger, forteller hun. – Det var ingen hjelp å få, men jeg visste råd allikevel. 21. juli i fjor ringte jeg Svein-Magne for å få forbønn. Han bad en kort bønn for meg og sa at jeg måtte kaste all tobakken. Jeg gjorde som han sa og var kvitt røyksuget med det samme. Astmabronkitten forsvant også. Helt utrolig, sier hun. – Jeg er kjempelykkelig, og det er familien min også. Det er nemlig ingen andre i huset som røyker, så jeg har vært årsaken til den dårlige luften som har vært her.

Gunn var til undersøkelse av lungene hos fastlegen i Son like etter jul.

– Og han kunne ikke høre noe, sier Gunn som føler seg i storform. – Da jeg besøkte moren min etter å ha blitt helbredet, kommenterte hun at jeg var krokete i ryggen. Jeg var sliten, og klarte ikke å gå skikkelig oppreist. Men bare en måneds tid etter at jeg hadde blitt helbredet kom kreftene tilbake, og jeg kunne rette meg skikkelig opp igjen. Nå går jeg turer og føler meg i form til å gjøre det meste. Før gikk jeg ikke turer. Jeg orket ikke og hadde heller ikke tid. Det var bedre å være hjemme og røyke.

Flere helbredelser

Det er ikke første gang Gunn opplever å bli helbredet etter å ha fått forbønn hos Svein-Magne.

– For omkring 20 år siden fikk jeg en svulst på strupelokket som førte til knutestruma, forteller hun. – Dette gikk videre til skjoldbrukskjertelen med det resultat at jeg fikk lavt stoffskifte, og mistet mye hår. Jeg ringte Svein-Magne for forbønn, og etter det kunne jeg dra av alle krefter i håret uten at et eneste hårstrå falt av. Skjoldbrukskjertelen har også fungert normalt siden. I sommer oppdaget jeg en knudrete kul med en polypp på livmora. Da ringte jeg også Svein-Magne, og like etterpå var kulen borte. Den forferdelige smerten i ansiktet, som skyldtes betennelsen i triginimusnerven, forsvant da Svein-Magne bad for meg på telefonen i 1996.

Gunn opplevde også å bli helbredet da Svein-Magne gjestet Fokuskirken i Drammen den siste helgen i november i fjor.

– Jeg hadde hatt senebetennelse i den venstre armen i en måneds tid, forteller hun. – Jeg kunne ikke bruke armen fordi det verket så ille, så jeg var ganske hemmet. Da Svein-Magne holdt i armen og bad for meg, forsvant smerten med det samme, sier Gunn som takker både Gud og Svein-Magne for all den hjelpen hun har fått. – Egentlig så burde jeg juble og takke Gud hele tiden for alt det fantastiske som han har gjort for meg, sier hun.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15