Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
–Dette minner om det Jesus gjorde

Lett på fot: Nå kan jeg springe i skogen, sier Willy, etter å ha blitt helbredet i ryggen.
Foto: Privat
Før forbønn: Willy Enger (53) kunne knapt knyte skoene på grunn av ryggplagene. Etter forbønn: Springer rundt på glattisen som en 15-åring.

Tekst: Per Ole Aalberg, Magazinet

Willy Enger (53) fra Porsgrunn ble uføretrygdet for flere år siden. Tømmerhuggeren var helt ferdig i ryggen etter slit og tunge løft. I det siste har det vært så ille at han har hatt store problemer med å få på seg skoene.

– Legen har kalt det gikt, isjias og lumbago. Det har vært fryktelig i vinter, jeg har ikke klart å løfte opp beina skikkelig, forteller han til Magazinet.

På bakerste benk

Det var en nabo som ba ham og samboeren Inger Mathisen med på møtet med Svein-Magne Pedersen i Evangeliehuset i februar.

– Jeg hadde ikke lyst, for det ligger ikke for meg det med møter og sånt, forteller Willy. Men det ble til at de dro, både Willy og Inger, som også har slitt med store ryggplager i 15 år på grunn av en nedslitt skive i korsryggen. Utallige legebesøk og røntgen kan bekrefte det.

– Hadde det ikke vært for henne, ville vi ikke dratt, understreker Willy. De syntes det var tryggest å plassere seg helt bakerst i møtelokalet.

– Jeg var jo sjåføren til Inger, og stod der bak og lente meg mot en søyle – helt nøytral til det som foregikk framme ved plattformen. Så kom kameraten hans og tok med seg Inger frem.

– Alt var greit

– Plutselig kikket Pedersen ut i salen i retning meg, og det var akkurat som vi fikk kontakt. Han sa at han ville be for alle med smerter i beina.

– Det var en innskytelse jeg fikk om noen som hadde plager med beina. Jeg opplever ofte at slikt skjer i møter, bekrefter Svein-Magne Pedersen. Han kjente at det skjedde noe der og da.

Det Willy først merket seg var at smertene ble sterkere, men da han reiste seg, var beina lettere. Uten å tenke særlig mer over det, gikk Willy fram for å se hvordan det gikk med Inger som også fikk forbønn. Det skjedde ikke noen endring der og da. Men begge følge seg likevel lettet og fortumlet over det de hadde opplevd, og bestemte seg for å dra hjem.

Hjemme på gårdsplassen skjedde det:

– Jeg fikk sånn lyst til å springe, og der fór jeg bortover på glattisen som en 15-åring. Inne spratt vi rundt på kjøkkengolvet både Inger og jeg, som små unger. Jeg hoppet opp og ned, steppet litt – hun vred seg og alt var greit!

Willy måtte fortelle det til noen, og ringte straks kameraten på mobilen som fortsatt var inne på møtet. Han gav telefonen til Pedersen som var midt i forbønns-gjerningen.

– Han ville vi skulle komme nedover og fortelle for de andre. Det ble jubel! Siden har jeg ikke hatt vondt i beina, og i dag har jeg sprunget en tur i skogen, forteller Willy.

Minner om Jesus

– Tror du det er Jesus som har møtt deg?

– Jeg må bare si ja. Folk ble slått av forbauselse, leste jeg om Jesus for mange år siden. En dame tok på kappen til Jesus og ble frisk. Han hadde kraften i seg. Dette minner meg om det, sier Willy Enger. Nå vil han lese mer. – Jeg må nok bytte ut mye av den religiøse litteraturen jeg har lest. Erik von Däniken duger ikke lenger mot dette , sier Willy Enger.

– Jeg har fortalt det til naboene mine, og de er like forbauset. De vet jo at jeg har hatt store problemer med å løfte beina.

– Hva tror du om dette, Inger?

– Det må jo være noe. Det er nesten slik at man ikke tror det selv. Det man ikke kan bevise, det tror man ikke, slik tenker man når man er jordnær, sier Inger.

– Men jeg kjenner jo at det er forandring i ryggen. Smertene har vært der i 15 år, men nå er de borte. Ja, jeg håper virkelig at dette varer, sier Inger Mathisen.

(Trykt med tillatelse av Magazinet).

Nyhelbredet: Både Inger og Willy ble helbredet på møtet i Evengaliehuset i Porsgrunn 8. februar i år.
Foto: Privat

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15